Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tålmodighed nødvendig ift at modtage sin varer. Havde jeg vidst det havde jeg handlet andet steds.

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale pureshop.dk. De har det største udvalg af sunde lækre økologiske produkter, høj faglig viden og er meget hjælpsomme, hvis man har spørgsmål om produkterne eller ønsker at vide m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en Tata Harper Serum til min kæreste og valgte en gratis gave med som hun blev rigtig glad for. Udover det, kom der yderligere to små ekstra prøver med, samt nogle brochuer med til de pr... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Informação fornecida por diversas fontes externas

description pure shop, kosmetik, skønhed, makeup, hudpleje, babypleje, anti-age, creme, hårpleje

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Tålmodighed nødvendig ift at modtage…

3 de junho de 2021

Hejsa Catja,
Måske har du skrevet til forkert modtager. Vi lukkede for salg af produkter i vores fysiske butik og også webshop sidste år. For yderligere info er du velkommen til at maile til pureshop@mail.dk. Mvh Linda

Classificada 1 em 5 estrelas

Man skal have god tålmodighed med at…

Man skal have god tålmodighed med at modtage sin vare eller i det hele taget høre noget.Kan ikke komme igennem telefonisk ,men lykkedes på mail .Der gik 10 dage før jeg til sidst hørte noget og min ordre blev ekspederet. Der blev ventet yderligere 2 dage og måtte tage kontakt igen for at høre om den var afsendt, har så endelig næsten 14 dage efter modtaget min vare og så er der kun det halve jeg har bestilt !! Er absolut skuffet

10 de dezembro de 2020

Kan kun anbefales

Jeg har bestilt fra Pureshop adskillige gange nu. Hver gang har der været hurtig og fejlfri levering. Så jeg er en meget tilfreds kunde :)

9 de dezembro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

I får kun 2 stjerner for en hurtig…

I får kun 2 stjerner for en hurtig levering. Varerne var dårligt indpakket, hvilket gjorde at det dyreste produkts emballage var gået fra hinanden. Yderligere fremstod produkteternes emballage beskidt, hvilket næppe er sammenligneligt med Kjær Weiss kvalitetsprodukter. På faktura var der angivet at en vare var i restordre, men ikke om den bliver leveret efterfølgende eller om ordren bare er afsluttet. Jeg kunne sådan ønske mig at Jeres indpakning bar præg af den kvalitet som I signalerer via jeres hjemmeside. Dette er anden gang jeg køber hos Jer.

22 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og hurtigt handel

Super nemt og hurtigt handel på deres hjemmeside, ordren blev sendt afsted dagen efter. Da jeg modtog pakken var jeg i tvivl vedr produkterne og ringede til kundeservice. De var gode til at forklare og var serviceminded.

7 de maio de 2020

Resposta da Pureshop

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Den er vi meget glade for, og jeg får givet den videre til team'et. God St. Bededagsferie :-)
Mvh
Linda

Lusk!

Jeg fik tilsendt et forkert produkt. Det var helt klart en fejl da fakturaen viste at jeg havde betalt for det rigtige. Jeg sendte en mail og ringede mange gange uden at få kontakt. Efter min anden mail blev jeg ringet op af en medarbejder forklarede, at den conditioner jeg havde modtaget sagtens kunne bruges som detangler og at det faktisk var samme produkt bare i anden emballage. Men conditioneren var klistret og tung og kunne slet ikke erstatte det produkt jeg havde betalt for. I øvrigt kan jeg se på hjemmesiden at begge produkter stadig forhandles og medarbejderens forklaring således var usand. Kommer aldrig til at handle der igen!

8 de março de 2020

Resposta da Pureshop

Hej Sarianna, Vi er kede af din reaktion på denne misforståelse. Du har IKKE fået tilsendt et forkert produkt, som vi allerede har svaret dig og talt med dig om. Produktet har ifølge leverandøren blot ændret navn på flasken fra "detangler" til "conditioner", og ifølge producenten og vores danske leverandør, Plan Organic, er produktet helt det samme. Og ja, vi forhandler stadigvæk helt de samme produkter og opdaterer navnene efterhånden, som vi får leveret produkter med det ændrede navn fra "detangler" til "conditioner". Du er velkommen til at ringe til os og få en kontaktperson fra PlanOrganic, som er leverandøren her i Danmark. Håber det opklarede misforståelsen. Med venlig hilsen, Linda, pure shop team

Venlig og kvalificeret vejledning

Jeg har handlet hos Pure Shop i mange år og det vil jeg fortsætte med at gøre fordi man altid får en god og seriøs vejledning i forhold deres store udvalg af produkter.

20 de agosto de 2018

Kære Maria,
Mange tak for de skønne ord. De varmer godt! Husk, du altid kan kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til din hudpleje, vores mærker, makeup, mm.
pure shop teamet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og god betjening

LÆKRE produkter!!
Altid god og smilende service fra personalet. Jeg har fået en fantastisk vejledning af produkter til min hud, og kan allerede se underværker. Jeg har fuldstændig forelsket mig i Suki Skincare.

Hverken første eller sidste gang jeg kommer der :D

18 de agosto de 2018

Resposta da Pureshop

Mange tak for de flotte ord! Vi er helt enige i, at suki skin care er en fantastisk hudpleje serie, og vi vil glæde os til at betjene dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt sikker en butik der ved hvordan…

Helt sikker en butik der ved hvordan kunder behandles, høflighed, hjælpsomhed og god behandling.

17 de agosto de 2018

Kære Johnny,

Mange tak for din ros til os. Det værdsætter vi utroligt meget.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - hver gang

Kære Eva,
Mange tak for dine søde ord. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter mm.

Pure shop er pure

Pure Shop er effektive i forhold til køb over nettet. Produkterne er nærmest fremme dagen efter bestilling.

Hjemmesiden er endvidere meget oplysende i forhold til de skadelige ingredienser, der kan være i andre kosmetikprodukter. Dejlig at man trygt kan handle hos Pure Shop og være sikker på, at de omtalte skadelige stoffer ikke findes i deres produkter.

Kære Karen,
Mange tak for de dejlige ord. Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til din hudpleje, vores mærker, makeup, mm. Med venlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste sted i København at handle kosmetik

Både online shoppen og den fysiske butik er super lækre. De er 100% konsekvente med kun at sælge produkter, der er fri for usunde kemikalier, og så er det tilmed kun det bedste af det bedste, du finder hos dem og endda til rimelige priser. Udvalget er stort og i den fysiske butik kan du også få kyndig vejledning, så du får det helt rigtige produkt til netop dine behov. Jeg har i flere år forgæves ledt efter en deodorant uden aluminium, der dækkede mit behov, men hos Pure Shop fik jeg anbefalet en fra Real Purity og jeg elsker den! En ekstra bonus er, at en god del af deres varer er veganske. Klart det bedste sted i København at handle kosmetik mv.!

Kære Birgitte,
Tusind tak for dine meget søde ord! Det er dejligt at høre, at du er glad for vores produkter og koncept.
Vi glæder os til at se dig i Grønnegade igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun haft positive oplevelser…

Jeg har kun haft positive oplevelser med online handel fra Pureshop. De har nogle mærker, som er svære at få fat på andre steder og jeg er meget tilfreds med at de KUN forhandler kemifri produkter, som jeg bruger til både mig og min lille datter.
Der går ikke mange dage før jeg modtager mine varer og jeg føler mig i det hele taget tryg ved at handle online.
Det er ekstra fedt at jeg - ved deres gode tilbud - har lært nye lækre produkter at kende. Jeg kommer til at fortsætte med at handle i Pureshop online.
Mvh Linnea Haväng

Kære Linnea,
Mange tak for dine skønne ord og din ros. Husk, du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til din hudpleje, vores mærker, makeup, mm. Med venlig hilsen

Fantastisk service

Fantastisk service. Nem hjemmeside og hurtig levering. Fast kunde på fjerde år.

Kære Sissel,
Mange tak for din ros til pure shop og tak for din loyalitet igennem de sidste 4 år. Det værdsætter vi utroligt meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og kompetent service i butikken…

Venlig og kompetent service i butikken og hurtig levering når jeg bestiller fra webshoppen.
Mvh
Tine Hallum

Kære Tine,
Mange tak for din ros til pure shop's service i butikken og til vores levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkterne fra pureshop har virkelig…

Produkterne fra pureshop har virkelig reddet min hud. Derudover er det altid en god oplevelse, når man kommer i butikken, og bliver mødt af venligt, hjælpsomt og dygtigt personale!

Kære Malene,
Mange tak for de skønne ord. Det er dejligt at høre, at du synes godt om vores produkter, personale og vores service.
Husk, du altid kan kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.
pure shop teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais