Ett fantastiskt fint smycke som jag bär runt halsen med stolthet ett väldigt fint halsband, kvaliteten på halsbandet är perfekt och fint smycke som jag älskar TACK ! Supernöjd !
Leia as opiniões dos outros
Det smycke jag beställde var fint så sett. Själva smycket fint, men halskedjan var lite väl stor. Nu var detta till ett barn, men det var alldeles för stort även för mig som är vuxen. Så det kanske bo... Ver mais
Aldrig varit så nöjd! Leveransen gick smidigt och fort, Man kunde lätt kontakta dom via ”mejl och Insta” dom svarar fort och trevligt!! Sjukt bra kvalite på smycket och rekommenderar alla stark och be... Ver mais
Jag är väldigt nöjd med både goods och frakten, men skulle vilja ha lite längre halsbandet men ni hade inte, men som sagt så är jag mycket nöjd ändå. Tack för att ni finns. Mvh Mahmmoud Molavi
Informações sobre a empresa
Driver e-handel och säljer accessoarer. Säljer smycken som är 18k guldpläterade.
Informações de contacto
Smedjegatan 7 Lgh 1201, 25226, Helsingborg, Suécia
- info@nordicsmycken.se
- nordicsmycken.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snabb leverans.
Snabb leverans men smycket stämde…
Snabb leverans men smycket stämde dåligt överens med bilden. Beställde armband svart klot men när vi fick det var pärlorna ljust grå och gröna
Snabb leverans bra kvalitet jätte…
Snabb leverans bra kvalitet jätte snygga smycken
Ja vad ska man säga beställde cordell…
Ja vad ska man säga beställde cordell 8mm guldplaterat från nordic smycken hela armbandet känns plastigt och väger inget det känns helt fake är så missnöjd med mitt köp från detta företag skulle stå ifrån att köpa här och leta efter en annan säljare.
Snygg kedja och leveransen fungerade…
Snygg kedja och leveransen fungerade som den skulle. Minus är att det inte framgår vilket material kedjan är tillverkad av. I beskrivningen står endast ”silver”, vilket det såklart inte är, men i övrigt okej.
Att min halsband var trasig när jag…
Att min halsband var trasig när jag fick den o fick lämna in för att fixa den
min son är otroligt nöjd
min son är otroligt nöjd. Det var en otroligt bra köp kommer att rekommendera er varmt. Tack så jättemycket!
Att svara i tid när man mailar
Att svara i tid när man mailar. Jag behöver returnera en vara och mailat hur man ska göra det. Men fortfarande har inte fått nåt svar.
Bättre kvalitét på varan. Min armband gick sönder samma dag. Jätte besviken.
Snabb leverans!!

Resposta da nordicsmycken.se
Jag hade bra upplevelse för nu jag och min kusin har samma.
Jag hade bra upplevelse för nu jag och min kusin klär på oss likadant smycke älskar ha saker som min kusin har
Bra🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Bra kvalitet, så nöjd
Fick hem snabbt och deras smycken är fina i verkligheten, prisvärt. Är verkligen så nöjd, kommer beställa mer.
Riktigt nöjd
Snabb leverans, extremt nöjd med produkten. Smidigt och ser exakt ut som på bilden
Fin smycken och snabb levererad 😍
Snabb service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.