En købsoplevelse
En købsoplevelse, der overgik alle forventninger
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nordkyst Biler. Hele forløbet har været en fantastisk oplevelse fra første kontakt til levering af bilen.
Som køber af en brugt bil var jeg naturligvis grundig og havde en del spørgsmål, men jeg blev mødt med en imponerende professionalisme, ærlighed og imødekommenhed. Sælgeren tog sig god tid til at gennemgå bilen og sikre, at jeg følte mig helt tryg ved mit køb. Det gav mig en stor tillid gennem hele processen.
Bilen blev leveret præcis som aftalt og levede fuldt ud op til mine forventninger. Derudover var det en stor ekstra værdi, at der fulgte 1 års udvidet garanti fra Autoconcept med i prisen, hvilket vidner om, at Nordkyst Biler står inde for kvaliteten af deres biler.
Det er sjældent, man oplever et så højt serviceniveau og en virksomhed, der oprigtigt sætter kunden i centrum. Hvis du leder efter en velholdt brugt bil, fair priser og en købsoplevelse, hvor du føler dig tryg og værdsat hele vejen igennem, kan jeg på det varmeste anbefale Nordkyst Biler.