Nordracket Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har ju äran att känna Stefan väl, men även om det inte vore för det så tycker jag att Nordracket är en otroligt proffsig och pålitlig sida. Jag hämtade min beställning på showroomet i Enköping dag... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para ténis de mesa
  2. Loja de artigos desportivos

Nordracket erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter inom bordtennis från handplockade leverantörer. Vi är här för att stödja spelare på alla nivåer, med fokus på service och tillgänglighet både vid köp och efterköp. Kundernas behov och intresse styr vår utveckling av sortiment och tillgänglighet.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

41 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Stefan på nordracket kan service!

Stefan på nordracket kan föreläsa om kundservice. Jag hade litet problem med en vara men han gick väldigt långt för att jag skulle bli nöjd. Om jag skulle behöva gummin som han säljer skulle jag inte tveka att köpa där igen.

23 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Unga och ambitiösa killar som jag hade…

Unga och ambitiösa killar som jag hade äran att handla av på bordtennis Dm i Flen första gången.Känns bra att gynna en mindre firma som dessutom var billigare än det stora företaget i Stockholm på det gummit jag köpte!
Bra hemsida och snabb leverans!

23 de dezembro de 2025

Förstavalet för pingisutrustning

Kanonservice och snabb leverans, dessutom bra dialog när min order strulade. Det märks att de vill kundens bästa. Nordracket kommer vara förstavalet för mig framöver när det gäller pingisutrustning.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Nordracket

Stooort tack Jonas. Vi blir jätteglada över att höra att det kommer fram hela vägen till dig, vi vill verkligen våra kunders bästa. Att värna om dialogen kring material och vår funktion som 'förmedlare' av de grejer vi säljer är A-O. Hör av dig när som helst!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ni kom gummit med lite senare

Ni kom gummit med lite senare

11 de novembro de 2025

Resposta da Nordracket

Kära Jimmy, tack för din beställning. Och grattis till din vinst i tävlingen som nästan täckte upp totalen för hela ordern! Beklagar fördröjningen: Vi mejlade dig speciellt under veckan med anledning av denna försening och kompenserade för detta. Låt oss gärna veta vad som skulle kunna få din uppfattning att gå från 4/5 till 5/5. Vi vill alltid ge bästa möjliga service.

Vänliga hälsningar!

Fantastisk upplevelse!

Skulle sätta ihop ett racket och testa lite ny utrustning och fick då tag i Stefan på Nordracket. Helt otroligt bra service och vägledning vilket såklart resulterade i ett genomfört köp! Under 24 timmar senare fanns paketet för uthämtning, vad mer kan man önska sig? Här kommer jag definitivt fortsätt handla!

5 de novembro de 2025

Resposta da Nordracket

Stort tack för de fina orden! Vi vill alltid försöka överträffa era förväntningar. Tveka inte på att höra av dig - vi hjälper gärna till.

Exemplariskt kundbemötande/ service

Exemplariskt kundbemötande/ service!

Kan varmt rekommenderas att beställa från Nordracket 🤩👌

17 de outubro de 2025

Resposta da Nordracket

Stort tack Emil! Ursäkta att det tog lite mer tid än det vanligtvis tar. Nästa gång är vi snabbare! Hoppas du blir nöjd med din fenomenala uppsättning! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanonservice lite försenad leverans och…

Kanonservice lite försenad leverans och fick mitt gummi och frakt gratis. Aldrig upplevt det med någon av alla andra leverantörer.
5 plus 👍🏓

1 de outubro de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Håkan! Det är en ära för oss att få leverera till dig. Våra kunder ska inte drabbas av våra misstag! ☺️

Bästa servicen

Bra service, proffs på pingis och material.

24 de setembro de 2025

Resposta da Nordracket

Stort tack Christian! Hoppas att Black Balsa spelar väl och att K3 plattorna lever upp till din förväntan! Välkommen åter 😍

snabb leverans

rätt pris, snabb leverans

11 de agosto de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Markku! Välkommen att höra av dig om du har några frågor om vårt sortiment eller behöver hjälp med annan order!