Nordracket Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle sätta ihop ett racket och testa lite ny utrustning och fick då tag i Stefan på Nordracket. Helt otroligt bra service och vägledning vilket såklart resulterade i ett genomfört köp! Under 24 timm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Unga och ambitiösa killar som jag hade äran att handla av på bordtennis Dm i Flen första gången.Känns bra att gynna en mindre firma som dessutom var billigare än det stora företaget i Stockholm på de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para ténis de mesa
  2. Loja de artigos desportivos

Nordracket erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter inom bordtennis från handplockade leverantörer. Vi är här för att stödja spelare på alla nivåer, med fokus på service och tillgänglighet både vid köp och efterköp. Kundernas behov och intresse styr vår utveckling av sortiment och tillgänglighet.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

41 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Otrolig service

Väldigt nöjd med mitt gummi. Otrolig service från Nordtacket som skickade med ett fint gåvoset enbart för att försändelsen blev lite sen. Rekommenderar Nordracket!

19 de julho de 2025

Tack och åter tack Åke! Nästa gång blir det extra choklad i lådan! 😄

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, grym service, kunnig personal och snabb leverans
Bäst helt enkelt

14 de junho de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Kimpa! Nordracket är stolta över att ha haft med dig i den kritiska uppstarten! En riktig stjärna till ambassadör! 🙌🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nöjd med den nyinköpta Donic…

Super nöjd med den nyinköpta Donic Waldner senso carbon samt Bluestorm Z2/Z3 🏓
Grym bra service och kundbemötande kan varmt rekommendera Nordracket

7 de junho de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Lasse för återkoppling! Hoppas att du smashar fint med ditt nya racket!

Snabb återkoppling.

Fick rask återkoppling om en produktfråga, sen snabb leverans och en härlig 'vi fixar det!' attityd.

5 de maio de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Magnus! Hoppas att ni spelar på fint där borta i Asien!

Bra hemsida

Bra hemsida, snabb leverans! Väldigt nöjd med mitt racket.

24 de abril de 2025

Resposta da Nordracket

Kul att du uppskattar hemsidan! Har du fler tips på hur den skulle kunna bli ännu bättre så tveka inte på att höra av dig!

Väldigt professionellt rådgivning

Väldigt professionellt rådgivning ! Mycket hög kompetens inom bordtennis. Därmed rekommenderas starkt !

7 de abril de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Eli för gott förtroende och trevliga samtal. Du vet vart vi finns när du behöver vidare stöd i materialfrågor, till dig eller andra pingiskollegor!

Klockrent

Trevlig sida, bra utbud, bra priser samt snabb leverans.

17 de março de 2025

Resposta da Nordracket

Stort tack för ditt förtroende Mikael! Vi ser fram emot din nästa beställning!

Bra pris

Bra pris, snabb leverans samt att jag är jättenöjd med Rakza x gummi till mitt pingis rack.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Nordracket

Kul att du gillade Rakza X, och tack för din recension! Hör gärna av dig om du vill vidareutveckla materialet därifrån. Allt gott!

Rekommenderas

Allt funkade bra, snabb leverans och service!

30 de janeiro de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Mikael för din recension! Välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt bra sida för pingisgrejer

Riktig bra upplevelse rakt igenom och bra priser, snabb leverans och bra service. Kommer definitivt handla hos nordracket igen.

15 de janeiro de 2025

Resposta da Nordracket

Stort tack för din beställning Emil! Hoppas du trivs med ditt racket.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick hjälp av personalen att hitta rätt…

Fick hjälp av personalen att hitta rätt gummi som passade mig. Ordern var redo att hämtas upp på nolltid efter att beställningen var lagd. Väldigt nöjd med köpupplevelsen i sin helhet och kommer definitivt att handla här igen när jag behöver nya grejer!

9 de janeiro de 2025

Resposta da Nordracket

Tack Benjamin! Roligt att vi hittade rätt gummin som passade dig. Välkommen åter!

Pålitlig och proffsig pingisbutik

Jag har ju äran att känna Stefan väl, men även om det inte vore för det så tycker jag att Nordracket är en otroligt proffsig och pålitlig sida. Jag hämtade min beställning på showroomet i Enköping dagen efter jag gjorde beställningen. Rekommenderar starkt!

1 de janeiro de 2025

Stort tack Malin! Välkommen åter! 😊