En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pisterna är långa, varierade och det är aldrig långt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt så smidigt. Vi bodde på Hotel Le Sherpa, där personalen var super... Ver mais
Vi hade köpt enbart flyg + transfer, därmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. Så vi fick själva efterfråga info om upphämtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kändes lite t... Ver mais
Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jättebra lite rörigt på frukosten då det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter när det gällde middagen då vi var lite sena och b... Ver mais
Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora låg 50 meter från pisten och mitt i byn och på gångavstånd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... Ver mais
Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna sedan 1990 och har mer än 25 års erfarenhet av skidresor för svenska skidåkare. Vi erbjuder resor till utvalda skidorter i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz, där boende och liftkort alltid ingår. Beroende på resa kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller egen transport. Hos Nortlander kan du hitta skidresor för olika typer av sällskap och önskemål – från familjer, par och vänner till premiumresor och företagsresor. Vi driver även våra egna Heart Hotels i Alperna, med skandinavisk personal och lägen nära skidåkningen. Nortlander hjälper dig att hitta rätt skidort, rätt boende och rätt upplägg för din skidsemester i Alperna.
Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bra info både före och under resan, hjälpsamma guider på plats på resmålet. Jag bokar gärna min nästa skidresa via Nortlander.

Resposta da Nortlander
Funkade bra men vad irriterande att få mejl efter mejl med frågor vaf vi tyckte. Säg upp halva marknadsföringsavdelningen så kan det bli intressant att använda igen.

Resposta da Nortlander
Vi åkte till Passo Tonale under vecka 8 och var mycket nöjda med vår resa. Bra information innan resan, servicen under resan, lägenheten, skidorten, guiderna och allt var mycket bra! En mycket bra destination för barn och om man vill åka mycket för det var knappt några köer, många olika backar och ett bra liftsystem.

Resposta da Nortlander
Vi åkte som familj med Nortlander till St Anton - jätte trevligt personal och guider som fanns på plats även när dom inte behövs - inget att klaga på ;o)
Hotellet och maten på hotellet motsvarande beskrivning på hemsidan. Där var lite strul med dubbel bookning på hotellet, men det löste sig (Nortlander kontaktade oss i bra tid innan)
Kommer använda Nortlander / Skinetworks igen !

Resposta da Nortlander
Vi reste med Nortlander till Sankt Anton under sportlovet. Vi har rest med Nortlander tidigare och även denna gång skötte de sitt uppdrag ypperligt. Hotellet var precis som det utlovades och beskrevs på hemsidan. Väldigt trevlig personal och god mat. Nortlander skötte transfern t.o.r till flygplatsen galant och hade även små inspel på hotellet under veckan. Vi är kunder som återkommer på grund av att Nortlander är serviceminded.

Resposta da Nortlander
Vi reste med Nortlander till Madonna Di Campiglio, ett mycket trevligt resmål och framförallt var det rekommenderade hotellet kanon, Hotel Ariston. God service, god mat och nära till två av kabinbanorna.

Resposta da Nortlander
Åk inte till cervinia o hotell Breuil om du förväntar dig att ha fungerande wifi (funkar bara på nätterna pga dålig kapacitet när många är inloggade) o det finns ingen jacuzzi (som utlovades innan bokning). Strömmen gick på hotellet 30 min-1 tim flera gånger per kväll. Väldigt trevlig personal, maten helt ok, liftnära o bra. Bagageutlämning tog väääldigt lång tid på hemvägen (två timmar kl 02.30 (två Tim försenat på Landvetter pga bagage), ingen info o Nortlander vill inte ta på sig något ansvar för drtta (de köper ju ändå tjänsten o borde vara angelägna om att det funkar). Transfer blev även försenad nån timme på ditvägen. Vi var två familjer på sportlovsresan.

Resposta da Nortlander
Mycket nöjd med resan till Alpe d’Huez. En guide ringde upp ett par dagar innan avresa, trevligt och personligt!
Smidig transfer från och till flygplatsen.
Enkelt men trevligt på hotell Chamois med fantastisk mat (halvpension).

Resposta da Nortlander
Vi hade en härlig vecka i Val Thorens med fantastiskt väder och bra skidåkning. Det hände saker som inte Nortlander kunde påverka men hanterade saker och ting på ett bra sätt. Vi är supernöjda.

Resposta da Nortlander
Vi är jättenöjda med resan till Sestriere tillsammans med Nortlander. Bra service och effektivt till och från och på flygplatsen. Hotellet Sud Ovest uppfyllde alla förväntningar och mer därtill. Toppen bra service från ägare Renzo med personal. Sestriere med tillhörande skidområden är fint och där skidåkning kan anpassas utefter väder. Vi är väldigt nöjda!

Resposta da Nortlander
Sauze är en mysig by och bra skidsystem eftersom man lätt tar sig till Sestierre via lift. Hoteller Faure var kanon. Väldigt gemytligt och mysigt (men dåligt ljuddämpat). Middagarna utmärkta på 3 olika krogar. Bra med skidskåp bredvid lift.
Guiderna från Nortlander var lite oerfarna och kunde ha gjort lite bättre. När de ändå åker med i buss kan de tala lite om hur veckan är upplagd, skidorten och vädret. Information var sparsmakad. Man uppmanades att använda chatten men den fungerad inte. SMS fick man enligt meddelande inte svara på. Att ringa blir onödigt dyrt. Men de gjorde nog sitt bästa och vi hade en supervecka.

Resposta da Nortlander
Jättebra ordnad resa till Les Menuires som helt motsvarade förväntningarna. Mycket prisvärt, närvarande reseledare som skickade löpande och personlig information och allt som Nortlander kunde påverka fungerade perfekt.
Även händelser som Nortlander inte kunde påverka hanterades föredömligt.
Vi väljer gärna Nortlander igen och hoppas på på lika bra väder nästa gång.

Resposta da Nortlander
Sted: Sölden. Uke 6, 2025. Super service av Nortlanders guider og av hotellpersonalet. Hotellet vi bodde på ligger meget sentralt. Flott frokost, fine rom som ble ryddet hver dag, veldig bra Spa. Spiste ikke kveldsmat/middag på hotellet.... Sölden som skidestinasjon er helt fantastisk med sine flere heiser som tar deg til topper på over 3000m. Sölden er en utrolig livlig liten by med vanvittig afterski. Transfer fra Innsbruck til Sölden tar bare ca 1 time og 15 minutter i komfortable turistbusser. Var også i Sölden uke 8 forrige år (2024) og kommer tilbake!! Jeg har vært på mange steder i Alpene gjennom de siste 30 årene. Sölden er blant topp 3. Dette er min 4de reise med Nortlander.
Innsjekk Innsbruck og Gøteborg må bli bedre. Ingen ide å møte opp 2 timer før avreise når man må stå over 1 time i kø for å sjekke inn.

Resposta da Nortlander
Mycket välorganiserad resa. Fantastisk skidort Cervinia med skidåkning i Zermatt området. Guider var väldigt duktiga och vi hade fina pistvisningar med dem. Det bjöd verkligen på sig själva var alltid glada o positiva. kom på föraviserat besök till boendet o kollade om allt var ok. Lunch i backen var toppen med senare efterföljande afterski. alla eloge till era guider på plats

Resposta da Nortlander
Vi reste till Canazei och det var vår första resa med flyg till alperna. Vi har varit i Dolomiterna 5 gånger tidigare och detta var första gången vi bodde liftnära, vilket var en stor fördel. Guiderna på plats gjorde ett bra jobb och var väldigt trevliga. Hotellet (El Ciasel) var bra och maten får betyget 4. Att vi sedan fick en hel vecka med klarblå himmel och perfekt underlag i pisterna minskade ju inte vår nöjdhet under denna vecka.

Resposta da Nortlander
Nortlander som arrangör var bra. Reseledare bra. Sauze som by trevligt. Skidsystemet alldeles utmärkt. Däremot var hotellet Savoia under all kritik. Dåliga rum, sängar, miljö. Maten var med tvekan godkänt. Det som var bra med hotellet var läget och skid / pjäx förvaringsutrymmet. Hotellet förtjänar inte 3 stjärnor. 1 möjligtvis 2 hade varit ett bättre omdöme. Det blir Sauze fler gånger men då definitivt ngt annat hotell.

Resposta da Nortlander
Var i Sauze D’Oulx som var ett trevligt resmål. Beskrivningen från Nortlander stämde väl in på resmålet och boendet.
Allt var smidigt och bra planerat med resa till och från flygplatsen. Trevliga och hjälpsamma guider. Kommer använda Nortlander igen.

Resposta da Nortlander
Have been using Northlander few times since I moved to Sweden to escape to the mountains and I have been satisfied every time. Easy booking, clear invoice and smooth communication as well as pleasant reps in the mountains. Will book with Northlander again :)

Resposta da Nortlander
Resmålet var över förväntan. Nortlander är dessutom ensam aktör bland de som är aktuella för mig att resa med. Fullt pott på i stort sett alla delar, område, utbud, mat, boende.
Någon enstaka mer kontakt med guiderna hade varit önskvärt. Drar ner betyget med typ 0,4 :)