En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pisterna är långa, varierade och det är aldrig långt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt så smidigt. Vi bodde på Hotel Le Sherpa, där personalen var super... Ver mais
Vi hade köpt enbart flyg + transfer, därmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. Så vi fick själva efterfråga info om upphämtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kändes lite t... Ver mais
Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jättebra lite rörigt på frukosten då det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter när det gällde middagen då vi var lite sena och b... Ver mais
Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora låg 50 meter från pisten och mitt i byn och på gångavstånd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... Ver mais
Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna sedan 1990 och har mer än 25 års erfarenhet av skidresor för svenska skidåkare. Vi erbjuder resor till utvalda skidorter i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz, där boende och liftkort alltid ingår. Beroende på resa kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller egen transport. Hos Nortlander kan du hitta skidresor för olika typer av sällskap och önskemål – från familjer, par och vänner till premiumresor och företagsresor. Vi driver även våra egna Heart Hotels i Alperna, med skandinavisk personal och lägen nära skidåkningen. Nortlander hjälper dig att hitta rätt skidort, rätt boende och rätt upplägg för din skidsemester i Alperna.
Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
St Anton och Heart Hotel Arlberg visade sig vara en perfekt kombination!
Trevligt hotell med fint spa och mycket bra halvpension. Även bra läge nära Nassereinliften.
Skidsystemet i St Anton med närliggande orter uppfyller också alla krav med sitt breda utbud av backar. Man kan hitta nya backar hela tiden, om man även åker i Reindl, samt rör sig bort till Lech o Zuhr m.m. Missa heller inte att åka upp på Valluga och njuta av utsikten!
Vecka 10 hade vi också vädret med oss, då det var klarblå himmel o sol hela veckan!

Resposta da Nortlander
Åkte till La Plagne v 10, hotell les Deux Domaines. Bra hotell, bra läge, bra mat, kanske lite väl mycket barnspring/skrik på restaurangen på kvällen. Ger ändå 5 stjärnor för att det är resebyrån som bedöms, och jag tycker de genomgående har varit lätta att ha att göra med. Bra kommunikation, lätt att boka/betala. Tips: Är du van skidåkare ska du köpa tillägget som gör att du kan åka även i Les Arcs.

Resposta da Nortlander
Redan från början fick vi stor hjälp att fixa till en resa som passade oss perfekt. Varje gång vi kontaktade Nortlander fick vi ustmärkt hjälp och tydliga svar.
Vi valde nattåg till Alperna och det fungerade 100% inklusive den sista biten med busstransfer. Alla detaljer togs omhand av guiderna på plats. Hotellet funkade klockrent. Likaså liftkort och skidhyra.

Resposta da Nortlander
Resan, skidåkningen och hotellet var jättebra. Extra plus att det erbjuds tåg som alternativ till flyg.

Resposta da Nortlander
Ett bra skidområde, trevliga barer och restauranger i backe och byn. Flödande sol och helt okej med snö.
Hotellet höll den klass jag förväntade mig och har ett väldigt bra läge.

Resposta da Nortlander
Nortlander levererade på bra sätt från "start till mål", vi har åkt med Nortlander ett antal gånger och aldrig varit missnöjda. Madonna di Campiglio var ett väldigt trevligt resmål och hade ett skidsystem som passade både goda och medelgoda åkare på ett tillfredställande sätt, bodde på hotel Majestic som var riktigt bra hotell med supertrevlig personal som gav bra service, absolut 5 av 5.

Resposta da Nortlander
V9 i St. Anton. Bra service och trevligt hotell som motsvarade beskrivingen. Extra plus är att lokala guiderna ringer inför resan så ev frågor kan ställas. Det ger extra plus. Kaotiskt på flygplatsen och fördröjd hemresa. Inte bolagets fel men lite mer info och organisation från resebolaget på flygplatsen hade behövts för ett topp betyg.

Resposta da Nortlander
Enkel och jätterbra hemsida som gör det enkelt att jämföra priser på olika veckor och resmål.
Reste till Sauze i Italien vecka 9, en stor nackdel var det sena flyget, framförallt på hemresan.

Hade en mycket bra resa till Sauze d Oulu v8

Resposta da Nortlander
Bra bemötande men avstånd från hotellet var fel angivet i år igen
Skulle anges inte bara fågel vägs avstånd utan om man måste gå uppför skidbacke ta hissar etc för komma rätt.
Sent flyg ner så fick hotellrum kl0130 .
Transfen tog 3 h vilket jag uppfattade skulle ta 2 enl beskrivning o vid midnatt är det rätt avgörande
Synd det alltid är så tidig pist visning sen dagen efter

Resposta da Nortlander
Reste till Les Deux Alps v9 och fick superbra service av Nortlander. Tydlig information och skönt att ha guiderna till hans om man har frågor. Lite lång transfer, men det är ju inte Nortlanders fel... :-). Kommer säkert boka igen!

Resposta da Nortlander
Nortlander levererade på alla delar. Från att vi först tog kontakt till att vi var hemma igen. Mycket proffsigt av Nortlander. Bra kunnig personal med kund/ resenären i fokus!

Resposta da Nortlander
Vi spenderade sportlovet i Champoluc och Monterosa ski. Enkelt, bra service och trevligt bemötande av guiderna från Nortlander, men framförallt var det riktigt bra skidåkning och fantastisk mat! Vi kommer med största sannolikhet att komma tillbaka fler gånger!

Resposta da Nortlander
Vi är ett stort kompisgäng som åkt till alperna varje år och bokat allt själva men sista två gångerna bokat via Nortlander. Vi är så nöjda och fått så bra service så vi kommer i framtiden alltid boka via dom!

Resposta da Nortlander
Vi spenderade sportlovet i Sölden med Nortlander, och vi är verkligen nöjda med hela upplevelsen! Hotellet motsvarade helt våra förväntningar. Vi ser fram emot att resa med Nortlander igen!

Resposta da Nortlander
Vi spenderade sportlovet i Les Deux Alpes med Nortlander, och vi är verkligen nöjda med hela upplevelsen! Personalen och guiderna var både hjälpsamma och närvarande, utan att vara påträngande. Man kände sig väl omhändertagen från start till mål. Boendet och maten på hotellet motsvarade helt våra förväntningar. Vi ser fram emot att resa med Nortlander igen!

Resposta da Nortlander
Trevlig och omtänksam personal. Allt fungerade utmärkt, flyg, transfer och boende.
Vi blev välinformerade och personalen var väldigt tillgängliga.

Resposta da Nortlander
Cervinia v6 som uppfyllde alla förväntningar. Pigga glada guider som tog väl hand om oss. Flertalet aktiviteter under veckan som såg trevliga ut. Vi dock hoppade över dessa. Hotell Cristallino kan varmt rekommenderas, med supertrevlig personal och positiva chaufförer som körde shuttle till liftarna och centrum non stop. Blev hämtad vid bussen på natten när vi kom. Jätteskönt att slippa gå till hotellet som andra gäster fick göra, även om bagaget hämtades. Åker gärna med Nortlander igen. Välordnat från bokning och framåt.

Resposta da Nortlander
Rest med Nortlander flera gånger och denna gång till Val Thorens…..Helt perfekt denna gången också och lär resa med dem flera gånger 😁👍

Resposta da Nortlander
Allt toppen på vår sportlovsresa. Jag och mina fyra ungdomar var med och tyckte hotell Alberg var toppen. God mat och kanonbra personal som ni har och sol hela veckan. Gott