NOVASOL Holland Opiniões 9706

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang gezocht, telkens mankeerde er iets aan het aangeboden vakantieadres. Novasol publiceert ook negatieve reviews, wat ik een goede zaak vind. Uiteindelijk een verantwoorde keuze gemaakt en de res... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

overzichtelijk indien je weet in welke regio / land je wil boeken. Veel informatie over de woning of appartement is beschikbaar, ook info over de "link" de met de eigenaar is nuttig. Vrij zoeken zon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is niet de eerste keer dat ik bij Novasol heb geboekt, zo ook bij de concurrenten. Maar Novasol is toch net even beter. Vooral richting Denemarken.

Classificada 3 em 5 estrelas

De vertaling van de recensies naar het Nederlands is abominabel! Ik heb 2 X moeten proberen om te kunnen betalen, terwijl bij mijn bank alles in orde was. Bij de chat kreeg ik vervolgens tot 3 X t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Arrendamento para férias

NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen tevreden gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.nl en boek zonder boekingskosten!

NOVASOL Vakantiehuizen

Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
Kies uit ruim 50.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
Beste Prijs Garantie
Al onze vakantiehuizen worden gegarandeerd aangeboden tegen de laagste huurprijs.
Bijna 50 jaar professionele ervaring
NOVASOL bestaat al sinds 1968. Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring opgebouwd in de verhuur van vakantiehuizen.
Service ter plaatse
In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren dichtbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse snel te woord kunnen staan.
Uw mening telt!
Dankzij uw bevindingen kunnen wij samen met onze huiseigenaren de kwaliteit en service van onze accommodaties blijven verbeteren.

Winnaar Zoover Awards 2019

Populairste aanbieder in de categorie Vakantiehuizen

Populairste aanbieder in de categorie Vakantiehuizen
NOVASOL werd beoordeeld met een 9.1!

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

10 mil opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit boeken bij Novasol!

Via HomeToGo een B&B in Frankrijk geboekt. Boeking in januari gedaan voor de periode 26-4 t/m 10-5. Op 24-4 (16:00 uur) kreeg ik een mail van Novasol en HomeToGo dat de boeking werd geannuleerd. Schandalig!!!!
NOOIT BOEKEN VIA NOVASOL!!!!

23 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

WIJ BOEKEN NOOIT MEER BIJ NOVASOL!

WIJ BOEKEN NOOIT MEER BIJ DEZE ORGANISATIE!! Het huisje (in Denemarken) was koud, de asladen van de houtkachel en hottub waren nog vol en vies, het was stoffig en er lagen nog afvalzakken van vorige gasten. Ook lagen er nog spullen van vorige bewoners onder de bedden (oa een speen). Boiler in het huisje was klein en we moesten daardoor lang na elkaar wachten om allemaal warm te douchen. Daarnaast kwamen wij er halverwege de week achter dat de vaatwasser ook op de warmwaterleiding zat aangesloten en daardoor ook de boiler steeds leeg was en dit vermoedelijk onnodig elektra kostte (die we achteraf moesten afrekenen...). Laatste dag keurig alles afgenomen, gedweild, gestofzuigd en ons eigen afval opgeruimd. Kregen we een afrekening van ruim 100 euro aan schoonmaakkosten omdat de putjes niet schoon genoeg waren... Wij probeerde contact te leggen om hierin misschien wat te kunnen bemiddelen maar werden vrij gauw genegeerd... eigenlijk nog nooit negatieve ervaringen gehad bij vakantie accommodaties en ik denk dat wij zelfs erg makkelijk zijn, maar waren nu enorm teleurgesteld...

28 de fevereiro de 2026

Novasol ramp in Bretagne

Vakantie in Bretagne geboekt van 9 t/m 16 mei. Bij aankomst zag het interieur er anders uit dan op de foto's. Hoeft op zich geen probleem te zijn. Wat wel een probleem was, dat het huis ronduit smerig was. Vet droop uit de afzuigkap, apparaten ( koffie etc.) plakten aan je handen, overal liepen mieren,dikke lagen stof, beddengoed was vochtig en het hele huis rook muf. Ik ben zelf astmatisch, dus heb 2 nachten, ondanks mijn medicijnen, naar lucht liggen happen.
Binnen 12 uur een mail gestuurd, pas op dinsdag reactie. Ondertussen waren wij uit het huisje vertrokken, was niet te doen.Wij wilden in elk onze schoonmaakkosten van €100,00 terug, omdat er niet was schoongemaakt. De reactie van Novasol ná 72! uur: Jammer maar helaas, u moet ons de kans geven dit probleem op te lossen. Ik moest dus maar letterlijk stikken. Even de leveringsvoorwaarden gecheckt. Er staat alleen maar dat je binnen 72 uur moet reageren, ook al reageren ze pas 3 dgn na de klacht. Verder staan de leveringsvoorwaarden bol van de verplichtingen voor de klant en nauwelijks iets over die van Novasol.
Wij stellen geen onredelijke voorwaarden, het geld voor de schoonmaak terug, want er was helemaal niets schoongemaakt. Voor mij was dit huis een medisch risico.
Novasol verschuilt zich starre regels, die bijna onvindbaar zijn op hun site. Ze sturen wel een lijst mee wat je moet doen als je het huis zelf wilt schoonmaken. Niets op deze lijst was door de verhuurder gedaan. Wij zijn hier nog niet mee klaar. Ik ga tot aan het gaatje!

9 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Overzichtelijk

Overzichtelijk en dmv de filters worden alleen gewenste vakantiehuizen zichtbaar. Hieedoor is keuze sneller te maken.

9 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Met deze boeking ging alles goed maar…

Met deze boeking ging alles goed maar onze vorige boeking voor een andere vakantiewoning met hetzelfde gezelschap en voor dezelfde periode ging het echt fout. De boeking werd onterecht geannuleerd. Het toen betaalde voorschot hebben we vooralsnog niet teruggekregen!

8 de maio de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.