Wij zijn zeer tevreden over Novasol Onze eerste vakantie via hun geboekt in 2023 en komende week onze 2de vakantie via Novasol. De derde voor volgend jaar staat ook al vast. Fijne service vriendelijk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onze klachten over het vakantiehuis werden goed opgepakt door de medewerkers van Novasol. Er werd naar een oplossing gezocht, in de vorm van een ander vakantiehuis. Helaas is dit niet gelukt. We heb... Ver mais
Altijd top kwaliteit huisjes. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijk website. Tijdens Corona wel een vervelende ervaring gehad toen we wel betaald hadden maar geen gebruik konden maken... Ver mais
De boeking ging vrij eenvoudig en vlot. Helaas wordt er tijdens het boekingsproces geen aandacht gevraagd aan bijkomende kosten. Die zie je pas als de boeking eenmaal is afgerond. Verbruikskosten -... Ver mais
Informações sobre a empresa
NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen tevreden gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.nl en boek zonder boekingskosten!
NOVASOL Vakantiehuizen

- Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
- Kies uit ruim 50.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
- Beste Prijs Garantie
- Al onze vakantiehuizen worden gegarandeerd aangeboden tegen de laagste huurprijs.
- Bijna 50 jaar professionele ervaring
- NOVASOL bestaat al sinds 1968. Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring opgebouwd in de verhuur van vakantiehuizen.
- Service ter plaatse
- In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren dichtbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse snel te woord kunnen staan.
- Uw mening telt!
- Dankzij uw bevindingen kunnen wij samen met onze huiseigenaren de kwaliteit en service van onze accommodaties blijven verbeteren.
Winnaar Zoover Awards 2019
Populairste aanbieder in de categorie Vakantiehuizen

Informações de contacto
Tilburg, Holanda
- novasol.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Boekingsproces
Overzichtelijke boekingspagina, alles is heel duidelijk aangegeven wat er wel en niet bij zit.
Het enige nadeel is dat je niet meteen op het kaartje kan klikken om de route via Google maps te starten.
Reserveren ging moeilijk
Lang gezocht, maar toch geslaagd
Lang gezocht, telkens mankeerde er iets aan het aangeboden vakantieadres.
Novasol publiceert ook negatieve reviews, wat ik een goede zaak vind.
Uiteindelijk een verantwoorde keuze gemaakt en de reservering was snel geregeld. Binnen 24 uur had ik een reactie van de host.
Het is overigens al de derde keer dat ik gebruik maak van de diensten van Novasol !
Onderhoud woning
Onderhoud woning. Glas kapot bij binnenkomst. WC bril verschuift heel erg Bubbelbad kun je niet gebruiken.Luxaflex niet allemaal in orde.
Dit huis kan je zo volgend jaar niet aanbieden voor 1400 euro Is veel te veel.
Prima website
Is mogelijk om ruim van te voren te boeken (bijv. een jaar). Wijzigingen erna zijn goed door te voeren.
Toch enkele hindernissen bij het boeken
De vertaling van de recensies naar het Nederlands is abominabel!
Ik heb 2 X moeten proberen om te kunnen betalen, terwijl bij mijn bank alles in orde was. Bij de chat kreeg ik vervolgens tot 3 X toe geen antwoord op mijn vraag, maar antwoorden naast de kwestie. AI?
Soms heel moeilijk om data te veranderen bij een gekozen vakantiehuis.
Uiteindelijk alles voor 2 huizen in orde gekregen, maar er zijn sites voor vakantiehuizen met minder hindernissen.
Makkelijk te boeken
Makkelijk te boeken, de prijs voor de accommodatie was ook aantrekkelijk.
Geen inlog mogelijk op app
Heel mooie vakantiehuizen.
Onmogelijk om boeking via de app te raadplegen.
Lastige website
Ten eerste vond ik het vervelend, dat ik de data en het gekozen land meerdere keren moest invoeren, Ze verdwenen elke keer weer uit de schermen.
Ten tweede ik had meerdere keren data 11-09-2026 -14-09-2026 ingevoerd, maar elke keer werd dit gewijzigd in 12-09-2026 - 15-09-2026, Uiteindelijk bleek dat ik data 12-09-2026 - 15-09-2026 geboekt had, Terwijl ik een dag eerder geboekt had willen hebben.
Tenslotte is het vervelend, dat je een favoriete woning niet kan opslaan.
Uw antwoord zie ik graag tegemoet.
met vriendelijke groet,
Theresia Schudde
App is prima en reservering is fijn.
Omdat alles heel duidelijk is en de…
Omdat alles heel duidelijk is en de boeking heel makkelijk gaat.
Er kunnen geen vragen worden gesteld in…
Er kunnen geen vragen worden gesteld in het reserverings proces, opties zijn niet meer mogelijk e.d.
Geweldig 🥰🥰🥰
Was makkelijk te boeken
Was makkelijk te boeken.
Alleen wat problemen gehad om de telefoonnummer erin te zetten. Was steeds ongeldig
Tot nu toe 3 sterren omdat ik alleen de ik nog geen totale ervaring heb…
Tot nu toe 3 sterren omdat ik alleen de boeking heb gedaan dus kan niet zeggen hoe mijn ervaring in het geheel is.
Prima overzicht en uitleg over de te…
Prima overzicht en uitleg over de te boeken accommodatie’s, en het aanbod.
Makkelijk te boeken en snelle afhandeling en snelle reactie.
Genoeg info gevonden
Genoeg info gevonden; het reserveren en betalen ging wat lastig
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.