Novasolar Service Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Serviceteknikeren kom indenfor den tilbudte besøgsperiode. Mødte venlig og veloplagt op. Udviste langt større omhu med sin kontrol end tidligere teknikere og gjorde hele varmepumpen ren med børste... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Karsten fra Novasolar var her for anden gang for at servicere vores Vaillant luft til vand varmepumpe. Udover den kompetente service fik jeg et godt råd til at isolere rørene udenfor bedre, da den... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de ar condicionado
  2. também em
  3. Fornecedor de equipamentos e sistemas de aquecimento

Escrito pela empresa

🔧 Varmepumpe-service til Danmarks laveste priser – helt uden binding! 💨 Luft til luft varmepumpe: Kun 995 kr. 💧 Luft til vand varmepumpe: Kun 1.495 kr. 👷‍♂️ Hos NovaSolar Service bruger vi aldrig underleverandører – du møder kun vores egne, danske KMO- og VE-certificerede montører. 🏠 Over 5.000 tilfredse kunder har allerede valgt os. 🛠️ Vi udfører grundige og professionelle serviceeftersyn på alle mærker og modeller. 🔒 Der er ingen binding – du kan opsige når som helst, uden skjulte gebyrer. 🌍 Vi dækker hele Danmark og kommer ud til alle brofaste øer. 🏆 Vi tilbyder Danmarks absolut laveste priser – og matcher gerne. 💨 Et serviceeftersyn forlænger varmepumpens levetid og sikrer, at garantien holder. 🦠 Vi renser og desinficerer – så du får bedre luftkvalitet og optimal effektivitet. 💚 Som Panasonic Pro Partner og AAA-kreditvurderet virksomhed, er du i trygge hænder. 📞 Ring til os på 71 99 94 93 eller brug vores online formular – det er hurtigt og enkelt. Hos NovaSolar Service er det altid en faglært montør, du møder. Ikke en webshop. Ikke et callcenter. Bare ærlig, professionel service – med navn, ansvar og erfaring.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service og udført arbejde! 😊

Jeg kan kun anbefale Nova Solar og Karsten, hvis man overvejer en varmepumpe eller lignende. Rigtig god og kompetent service og vejledning hele vejen igennem processen. De var både grundige og hurtige til deres arbejde. Ydermere står Karsten altid til rådighed hvis man har behov for vejledning/hjælp til noget.

Både Karsten og hans makker var vældig flinke og imødekommende 😊

18 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefaling! - 5 stjerners oplevelse!

Havde besøg af Keld efter vi sidste år flyttede vores service af varmepumpe til NovaSolar i forbindelse med montering af vores aircondition. Keld var super omhyggelig, og gav også en god instruktion i betjening af vores varmepumpe vi har haft i 5 år fra anden udbyder. Meget behagelig, tryg og hyggelig oplevelse. Udover al forventning og derfor vores varmeste anbefalinger.

11 de agosto de 2026

Hej Suzan,

Vi er meget glade for Keld, og vi er utroligt glad for at du har haft en godt oplevelse. Vi glæder os til at servicere din varmepumper de næste mange år.

Perfekt servicetekniker

Serviceteknikeren kom indenfor den tilbudte besøgsperiode.
Mødte venlig og veloplagt op.
Udviste langt større omhu med sin kontrol end tidligere teknikere og gjorde hele varmepumpen ren med børste og trykluft.
Trods ikke helt ideelle stigeforhold accepterede han at vi hjalp hinanden gennem opgaven.
Han var bare perfekt i mine øjne og jeg ser ham gerne tilbage til kontrol om 2 år.

11 de agosto de 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi utroligt glade for.

Vi takker endnu engang for hjælpen med stigen, og vi glæder os til at komme igen om 2 år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super grundig og meget omhyggelig…

Super grundig og meget omhyggelig service af vores varmepumper. Godt at gå kommende sæson i møde og vide at det hele fungere. 👌

27 de julho de 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for de 5 stjerner, dem sætter vi utroligt stor pris på. Vi er glade for pumpen spiller, og vi glæder os til at servicere dem igen.

Besøg af tekniker

Har i dag 2/7 kl. 7:45 haft besøg af den rareste tekniker.
Super service og meget punktlig. Alt var ok og vi ser frem til han kommer igen om 2 år.
Vh. Lars og Birgit

2 de julho de 2026

Hej Lars og Birgit,

Tak for de 5 stjerner. Vi glæder os til at servicere jeres pumpe igen om 2 år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rådgivning og køb af hybrid inverter og batteri

Gennem nogle måneder brugte vi tid på afsøge, hvilken hybrid inverter og batterier vi ville investere i. Tålmodigt blev alle spørgsmål besvaret og vi fik en udsøgt rådgivning af valgene.
Selve implementeringen var effektiv og vi er så tilfredse med processen fra start til slut. Bedste anbefaling herfra.

17 de abril de 2026

Super service - igen

Udover den kompetente service fik jeg et godt råd til at isolere rørene udenfor bedre, da den oprindelige isolering er ved at smuldre.
Det er service i topklasse, som jeg er meget tryg ved.

20 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var servicemanden selv som gjorde…

Det var servicemanden selv som gjorde udslaget til 5 stjerner. Meget kompetent og vidende og venlig med oplysninger som vi ikke kendte til og vi fulgte meget med hele tiden både fruen og undertegnede, da det var første gang vi fik service. Det var til UG med de gamle karaktere. MVH Marianne og John Philip

13 de agosto de 2025

Hej Marianne og John Philip

Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord! Det glæder os, at jeres første servicebesøg føltes både trygt og lærerigt, og at vores servicetekniker gjorde en positiv forskel. Vi giver naturligvis rosen videre til ham.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller ønsker råd til optimal drift mellem servicebesøgene.

Team NovaSolar Service

God service og vejledning

18 de junho de 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet god service og vejledning hos os - det er præcis dét, vi stræber efter.

Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Teamet hos NovaSolar 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

God service i forbindelse med service…

God service i forbindelse med service på varmepumpe. Ringer lige inden og var høflig og serviceminded. Ikke noget at klage over herfra.

13 de junho de 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi gør os altid umage for at være både punktlige og servicemindede – så det glæder os, at det blev bemærket.

Vi står klar, hvis du får brug for os igen!

Servicering af varmepumpe

Varmepumpen er igen serviceret af til vores fulde tilfredshed.
Medarbejderne var i godt humør, servicemindet og hurtig til at udfører arbejdet. Det er andet år at samme medarbejder kommer hos os, og vi har kun ros her fra.

Klart en anbefaling værd!

11 de junho de 2025

Hej Martin,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for de pæne ord! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både service og medarbejder. Vi prioriterer faste montører og godt humør højt, så det betyder meget at høre, at det gør en forskel.

Tak fordi du vælger os igen – og for anbefalingen!

Super service

Super service, flink servicemand og hjælpsom vejledning på vores spørgsmål.

12 de junho de 2025

Hej Frank,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både servicen og vejledningen levede op til dine forventninger – det er netop sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen!

Dejlig hurtig service

Dejlig hurtig service, jeg har lige haft besøg af en seriøs medarbejder fra Novasolar, så nu kan aircondition køre i 2 år igen.

12 de junho de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og seriøs service – præcis som det bør være. Nu er din aircondition klar til at køre stabilt igen, og vi står naturligvis klar næste gang, den skal have et eftersyn.

Tak for tilliden!

Det virker

Alt virkede som aftalt - de kom til tiden - rådgav som forventet - det var en god oplevelse til en fornuftig pris

Hej Jens Chr.,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt forløb som aftalt – og at både punktlighed, rådgivning og pris levede op til dine forventninger. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, vores kunder skal opleve NovaSolar.

Tak for tilliden – vi står klar, hvis du får brug for os igen!

Varmepumpeservice udført

Havde i dag service på mine varmepumper i mine to sommerhuse. Det blev udført af en meget kompetent servicemand Stefan.
Alt blev ud ført til aftalt tid.

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om vores servicetekniker Stefan! Det glæder os, at alt blev udført som aftalt, og at du er tilfreds med både service og faglighed. Vi sætter stor pris på din tillid – både i det ene og det andet sommerhus 😊

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen!

Godt serviceeftersyn

Hej Jes,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med serviceeftersynet – det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos NovaSolar, hvis vi kan hjælpe igen!

God service

Har netop fået lavet service på varmepumpe. Behageligt og effektiv servicebesøg. Montør kom til den aftalte tid. Så fint.

3 de junho de 2025

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både punktlighed og service – præcis som det bør være. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Holder ikke hvad der loves og betales for

Har fået flyttet varmepumpe og udført service på varmepumpe. Herefter lugtede det voldsomt - fik at vide at de ikke rensede for bakterier og lignende - det står ellers på hjemmesiden at et service omfatter dette.
Efter at have haft besøg igen og udført nyt forsøg på service konstateredes det at der var skimmelsvamp i systemet. Vi får efterfølgende at vide at de ikke ordner sådan noget - selvom det også på hjemmesiden står at det er en af grundene til at man bør få udført service. Det bør man så også - men vælg hellere et mere seriøst firma.

21 de maio de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais