Jeg kan kun anbefale Nova Solar og Karsten, hvis man overvejer en varmepumpe eller lignende. Rigtig god og kompetent service og vejledning hele vejen igennem processen. De var både grundige og hur... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Serviceteknikeren kom indenfor den tilbudte besøgsperiode. Mødte venlig og veloplagt op. Udviste langt større omhu med sin kontrol end tidligere teknikere og gjorde hele varmepumpen ren med børste... Ver mais
A empresa respondeu
Havde besøg af Keld efter vi sidste år flyttede vores service af varmepumpe til NovaSolar i forbindelse med montering af vores aircondition. Keld var super omhyggelig, og gav også en god instruktion i... Ver mais
A empresa respondeu
Karsten fra Novasolar var her for anden gang for at servicere vores Vaillant luft til vand varmepumpe. Udover den kompetente service fik jeg et godt råd til at isolere rørene udenfor bedre, da den... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
🔧 Varmepumpe-service til Danmarks laveste priser – helt uden binding! 💨 Luft til luft varmepumpe: Kun 995 kr. 💧 Luft til vand varmepumpe: Kun 1.495 kr. 👷♂️ Hos NovaSolar Service bruger vi aldrig underleverandører – du møder kun vores egne, danske KMO- og VE-certificerede montører. 🏠 Over 5.000 tilfredse kunder har allerede valgt os. 🛠️ Vi udfører grundige og professionelle serviceeftersyn på alle mærker og modeller. 🔒 Der er ingen binding – du kan opsige når som helst, uden skjulte gebyrer. 🌍 Vi dækker hele Danmark og kommer ud til alle brofaste øer. 🏆 Vi tilbyder Danmarks absolut laveste priser – og matcher gerne. 💨 Et serviceeftersyn forlænger varmepumpens levetid og sikrer, at garantien holder. 🦠 Vi renser og desinficerer – så du får bedre luftkvalitet og optimal effektivitet. 💚 Som Panasonic Pro Partner og AAA-kreditvurderet virksomhed, er du i trygge hænder. 📞 Ring til os på 71 99 94 93 eller brug vores online formular – det er hurtigt og enkelt. Hos NovaSolar Service er det altid en faglært montør, du møder. Ikke en webshop. Ikke et callcenter. Bare ærlig, professionel service – med navn, ansvar og erfaring.
Informações de contacto
Vejlbjergvej 31, 8240, Risskov, Dinamarca
- 71999493
- kontakt@novasolar-service.dk
- novasolar-service.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Den dårligste service
Den dårligste service, jeg nogensinde har været ude for. Firmaet burde ved køb af varmepumpe hos dem oplyse om, at man ikke kører ud til service torsdage og fredage, og at servicebesøg kun kan planlægges med en uges varsel. Når man køber en varmepumpe til et sommerhus og derfor skal afsætte en feriedag, så er det ikke optimalt først at kunne få besked en uge før ift. et service, og det er heller ikke optimalt, at der ikke køres service op til en weekend. Det havde været ønskværdigt at få sådanne oplysninger ved køb, så det kunne være taget med i betragtning. Kundeservice er uforskammede og ikke servicemindede. Beskeden er, at de har en procedure, hvor de planlægger servicebesøg en uge frem, og det kan de ikke lave om på. Der er ingen forståelse for, at det ikke kan være så lige til at planlægge en feriedag med så kort varsel, og når man venligst fortæller, at man havde ønsket at være bekendt med deres procedure for service, får man blot beskeden, at man kunne have valgt et andet firma til at købe sin varmepumpe fra. Firmaets politik er ikke det, jeg kritiserer, den må firmet jo selv bestemme, men jeg kritiserer de manglende oplysninger om deres servicepolitik. Der skal heller ikke lyde en kritik af selve de servicebesøg, jeg har haft nu to gange. Servicemedarbejder har været professionel og udført sit arbejde godt.
God service på varmepumpe
Har netop sagt farvel til Karsten fra NovaSolar Service, som lavede eftersyn af min luft til vand varmepumpe. Kompetent og god service. God snak om fordele og ulemper ved mit anlæg og overvejelser jeg kunne gøre mig. Kan varmt anbefale at få dem til at servicere dit anlæg.

God oplevelse
God og konstruktiv samtale med Mathias, der ret efter samtalen fremsendte aftale til godkendelse om køb og montage af varmepumpe.
Bare 10 arbejdsdage efter bestilling kom Jonas og installerede pumpen , hurtig,professionelt og meget serviceorienteret.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jan Johansen
Langeland

Resposta da Novasolar Service
god, effektiv og meget professionel service udført af Stefan fra Novasolar.
Omhyggelig og meget professionel service udført af
en venlig service person, Stefan

Resposta da Novasolar Service
Hurtig og god service :-)
Havde bestilt en Panasonic Varmepumpe i slutningen af november 2023, da varmepumpe var kommet på lager, ringede de og aftalte en til for montering.
I dag den 13-12-2023 kom Jonas som aftalt og gik straks i gang med monteringen af varmepumpen. Vi snakkede kort om placering og fordele/ulemper. Da vi havde besluttet hvor den skulle placeres, fik Jonas den hurtigt installeret og afprøvet.
Jonas fik også hurtigt tilslutte Wi-fi og opsat appen til at styre det hele. Vi gennemgik også hvordan jeg skulle vedligeholde den og han spurgte om jeg ville lave en aftale om service.
Så hurtig og god montering af vores nye varmepumpe, glæder og til at bruge den hen over vinteren :-)

Resposta da Novasolar Service
Er så glad for vi valgte Novasolar
Er så glad for vi valgte Novasolar til at købe, opsætte og servicere vores varmepumpe. De er professionelle og meget serviceorienteret. Har haft den bedste oplevelse i dag med Stefan, som hjalp mig med wifi opkobling, viste mig hvordan jeg renser varmepumpen selv løbende og ikke mindste svarede på alle mine 1.000 spørgsmål meget tålmodigt - tak for det Stefan

Resposta da Novasolar Service
Service og kompetence i top!
Service og kompetence i top!
Tusind tak for servicering af vores varmepumper! De har aldrig kørt så godt
Vi ses igen om et års tid
Mvh
Andreas Poulsen

Resposta da Novasolar Service
Fagligt velfunderet, hjælpsom, venlig og effektiv service.
Igen en fremragende service på en Panasonic luft-til-luft varmepumpe. Han kom inden for det aftalte interval på to timer trods helt usædvanligt dårlige forhold at køre i og var både meget effektiv (det tog et kvarter, alt inkl.) og omhyggelig med både opgaven og at efterlade stuen lige så ren, som da han kom. Nogen har skrevet, at en medarbejder var snakkesalig - jeg vil snarere sige, at han her var venlig og hjælpsom, kendte sit område ud og ind, var informativ, og var optaget af, at kunden får mest muligt ud af varmepumpen (og herunder kan holde driftsudgifterne nede). Uden at have undersøgt markedet nøje forekommer prisen rimelig.

Super service besøg
Super service besøg, rar og snaksalig personale. Virkelig en god oplevelse. 😀

Resposta da Novasolar Service
Så havde vi besøg af Karsten/NovaSolar
Så havde vi besøg af Karsten fra NovaSolar til det årlige service til vores luft/vand. Karsten er et behageligt bekendtskab og arbejdede hurtigt og professionelt.
Ikke sidste gang vi bruger NovaSolar.

Fantastisk service
Havde besøg af teknikker Stefan og det var service udover det sædvanlige og mere til. Alt spiller bare når det er Novasolar service

Resposta da Novasolar Service
Havde bestilt en service på min…
Havde bestilt en service på min varmepumpe i sommerhus
Vi var særdeles tilfredse med teknikeren, som installerede et nyt wifi modul i pumpen. Han havde stor tålmodighed med at fortælle og vise hvordan det virker. Kan varmt anbefales.

Resposta da Novasolar Service
Vi kan på det varmeste anbefale firmaet…
Vi kan på det varmeste anbefale firmaet - og en speciel tak til Dennis for den bedste rådgivning og super service!

Årlige tilsyn af varmepumpe
Endnu en gang forløb det årlige tilsyn af min varmepumpe perfekt, takket være Stefans professionelle tilgang og høje humør. 🌡️🛠️😊

Resposta da Novasolar Service
Årligt tilsyn af varmepumpen med højt humør
Endnu en gang gik det årlige tilsyn af vores varmepumpe godt med professionel tilgang, fra Stefan, og højt humør.

Som altid god service.
En smilende og venlig montør kom til den aftalte tid.
Effektiv og kompetent. Svarede beredvilligt på spørgsmål.
Alt i alt en god oplevelse.

Virkelig god service af Stefan
Virkelig god service af Stefan. Professionel, høflig og gode råd til vedligeholdelse

Hurtig rensning
Hurtig rensning. Og Stefan var behagelig at have på besøg.
5 stjerner her fra.

God betjening
Det var som sædvanlig et kompetent og professionel eftersyn,udført af en høflig montør

Resposta da Novasolar Service
Panasonic luft til luft fra Novasolar
Undertegnede købte en Panasonic luft til luft varmepumpe hos Novasolar. Det var en pakkeløsning, så prisen var kendt på forhånd.
Vi prioriterede, at den var effektiv til at køle og at den også kunne affugte.
Det var en fagligt meget dygtig montør, som kom med anlægget og monterede det. Hurtigt, perfekt og helt som vi ønskede det.
Kan anbefale det 100%.
Jørgen Lund
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.