Noviva Opiniões 5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

5 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

NOOIT NOOIT NOOIT iets kopen bij Noviva…

NOOIT NOOIT NOOIT iets kopen bij Noviva Nederland. Oplichters !!!!!
Terugsturen onmogelijk !! Allerlei aanbiedingen om product te mogen houden tegen 20,50,60%terugbetaling !!
Retouradres een of ander vaag adres in China !!
Ik ga aangifte doen van internetfraude tegen dit bedrijf !

21 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb op 20 februari 2 kniebraces…

Ik heb op 20 februari 2 kniebraces besteld maar nog niets ontvangen
Ik heb reeds contact opgenomen met hun een tijdje geleden komen ze met een foefje dat er teveel bestellingen zijn geweest en dat het enkele dagen langer zal duren
Denk dat ik opgelicht ben en als je iets gaat krijgen het chinese brol is wat niet past
Op Temu bieden ze dezelfde ook aan
Heb nu voor de tweede keer een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil maar dat zal wel niet gebeuren
Dus mensen niet daar kopen zijt u geld kwijt wand ze sturen u een pakje lucht

20 de fevereiro de 2026

Kniebrace 24 feb

Kniebrace 24 feb. besteld. Tot op vandaag niets gehoord of gezien. Bestelling controleren op de site: "Kon bestelling niet vinden". Krijg het gevoel dat ik mijn geld kwijt ben.
Update: Bleek iets fout te zijn gegaan bij de verzending. Inmiddels de kniebrace ontvangen. Helpt het? Tja, niet echt. Het is dan ook geen wondermiddel, zoals ze in de reclame schrijven.

13 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze garantie je kunt niet terug sturen naar Nederland en verder doen ze moeilijk om t geld terug te krijgen. …

Ik heb een Brace voor mijn knie besteld maar hij is niet goed hij blijft niet zitten zakt af dus geeft meer last. Ik heb hun gevraagd om gebruikt te kunnen maken van mijn retourrecht waar ze mee adverteren maar nu na diverse keren over en weer mailen met de Nederlandse tak weet ik nog steeds niet waar t heen gestuurd moet worden, iig kan t volgens hun niet naar een Nederlands adres maar ergens buiten Europa. Ze beginnen met een mail over Brace houden en 20% retour daarna nadat ik niet accoord ging gaan ze omhoog naar 30% en na nog meer mails naar 50% maar nog steeds geen antwoord op waar t dan wel terug gestuurd moet worden om 100%terug te krijgen. Ik had voordat ik besteld had gevraagd of ze in Nederland zaten en dat werd bevestigd, dus ga je er van uit dat je naar Nederland terug moet sturen maar dat blijkt dus niet te kunnen. Dit riekt wel erg naar oplichting vind ik. Als ik al vier keer gevraagd heb waar t heen gestuurd moet worden en nog steeds geen antwoord krijg vind ik dit erg verdacht.

Koop hier dus niks zou ik zeggen geeft alleen maar trammelant als t niet naar wens is en je van je retour recht gebruik wilt maken.

Heb net een mail ontvangen waar ik t naar toe moet sturen dat is dus in China zoals ik al verwacht had na deze trubbels en de firma waar t heen moet verkoopt ook via Ali. Voor nog geen vier euro kun je t kopen en dan heb je wel recht op gratis retourneren binnen 90 dagen.

Ik voel me nu helemaal zwaar belazerd door noviva

3 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.