Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en kjole, der meget hurtigt er blevet min ynglingskjole. Skønt stof, lækker forarbejdning og spændende design. Hurtig forsendelse på blot et par dage. Det er første gang jeg har handlet N+by... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nør design kan bare det hele <3 Tidsløst dansk design, produceret i EU og fra overskuds tekstil lager, i str 38-56. Og har ikke mindst en uovertruffen service. Nør design kan noget helt specielt <3 De... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em tamanhos grandes
  2. Loja de roupa
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

ALTING HAR EN ENDE. Alting har en ende – og det gælder også vores tid i N+. Det har været spændende, udfordrende og givende, men desværre ikke en bæredygtig forretning. 2024 har budt på både glæder og udfordringer, og vi har kæmpet til det sidste. Vi har set dygtige konkurrenter måtte lukke, og nu er tiden desværre kommet til os. Vi vil gerne sige tusind tak for al jeres støtte og de varme tilbagemeldinger på Trustpilot, mails og opkald. Tusinde tak fordi du har fulgt med i vores univers og støttet os. Det har betydet alverden for os. Har I spørgsmål, kan Pluspige kontaktes på support@pluspige.dk eller 40194219. De bedste hilsner Karima, Pernille og Susanne ❤️

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Wow, bare wow 🤗

Jeg bestilte 3 ting; den sorte asymetriske vest, den brune uld vest og den sorte frakke, og wow, bare wow. Virkelig lækker pasform og rigtig god kvalitet. Elsker at det aldrig bliver kedeligt, men alle deres designs indeholder et twist og spændende detaljer.

29 de julho de 2024

Kære Christine,
Vi siger også wow. Vi bliver simpelthen så glade.

Super godt

Super service, hurtig, venlig og lækkert tøj.
Har været uheldig med et bælte, men Susanne har ALTID fundet en god løsning 👍
Det er lige før jeg ærger mig over at have tabt mig, tøjet bliver for stort til mig.
Kunne jeg give flere stjerne fik i det
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

28 de julho de 2024
Opinião espontânea

Kære Margit,
Stort tillykke med dit vægttab.
Men fortvivl ikke🥳
Fremover vil vi designe fra str. 38-56.

Men 1000 tak for den flotte anmeldelse og de søde ord. Du kan tro at de varmer.
Håber snart vi "ses" igen.

Altid god kvalitet

Altid god kvalitet, der holder i mange år.
Mange sjove og anderledes detaljer, som man ikke finder andre steder

18 de julho de 2024

Kære Birte,
Vi bliver simpelthen så glade.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb service trots leverans från…

Snabb service trots leverans från Danmark till Sverige.
Plagget motsvarade och överträffade mina förväntningar.

15 de julho de 2024

Kære Eva,
Så bliver det ikke bedre. Vi bliver simpelthen så glade. Også at forsendelse til Sverige er uden problemer

Classificada 5 em 5 estrelas

Fem flotte stjerner fra mig

Fem flotte stjerner fra mig! Har gennem en årrække købt tøj fra N+by Nør. Tøjet holder i både kvalitet og design. Deres kundeservice yder usædvanlig stor hjælpsomhed og service.

13 de junho de 2024
Opinião espontânea

Kære Lone,
Vi bliver simpelthen så glade.
1000 tak for den flotte anmeldelse og de søde ord. Du kan tro at de varmer.
Ps. Du ved altid, hvor du kan finde os, hvis du mangler hjælp.

De perfekte bukser

Jeg har købt de mest behaglige og flotte bukser jeg endnu har ejet!
Pasformen passer perfekt til mig, skjuler maven og fremhæver taljen. Stoffet er så blødt og behageligt
Eneste minus er, at bukserne kun findes i en farve. Ellers havde jeg ønsket at eje et par i alle farver :-)

10 de junho de 2024

Kære Marlene,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi bliver så glade, så det næsten ikke kan beskrives🥳

Classificada 5 em 5 estrelas

A true respect for plus size women

Mostly plus size women have to put up with trash clothes in tacky colors, stinky fabrics and horrible styles. It is a real pleasure to shop at Nör, where the fabric smells like fabric, not like chemicals, and feels like fresh, soft, natural, quality. Nör has excellent, friendly service. I’m coming back to this store!

17 de junho de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Thank you very much for your nice review. We love that you take the time to write so many nice words. It means more than you think🙏
All the best from team N+👗

Classificada 5 em 5 estrelas

Tøjet er altid i en rigtig god kvalitet…

Tøjet er altid i en rigtig god kvalitet ud over det unikke flotte og tidsløse design. Dermed bliver det tøj, som jeg har i mange år, så det på sigt er både billigt og klimavenligt. Der er også altid en hurtig ekspedition og super service, hvis du skal have byttet størrelse eller returnere.

30 de maio de 2024

Hej Jette,
Rigtig god weekend☔️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har modtaget en super fin overdel

Jeg har modtaget en super fin overdel. Bestilling og levering som lovet så alt i alt en god oplevelse.

10 de maio de 2024

Tak Connie,
Rigtig god weekend 🌧️
Bh. Team N+👗

Det er go’ service 🤗

Det er den bedste service jeg nogen sinde har fået 🤩.. Masser af anbefalinger herfra 🤗

1 de maio de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Hvor er det sødt skrevet 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt unikt design og kvalitet

Fantastisk design og kvalitet - Kirsten Nør er noget for sig selv - helt unikt og anderledes tøj, der heldigvis ikke bliver lavet for mange modeller af - og foruden tøjet så er servicen i top kvalitet - jeg giver N+ Nør så mange stjerner som muligt

Nadia Sandberg

4 de abril de 2024

Kære Nadia,
Tusinde tak for de mange søde ord og alle de fine stjerner. Det betyder utrolig meget for en lille virksomhed som vores.
Dejligt, at skrive sammen med dig. Du ved hvor vi er, hvis der er det mindste🌷
BH. Susanne og Kirsten N+👗

Ich habe aus Deutschland bestellt

Ich habe aus Deutschland bestellt. Völlig problemlos! Super!

25 de março de 2024

Liebe Christiane,
Vielen Dank für die netten worte. Es bedeutet uns so viel.
Liebe Grüße, Susanne 👗

Super lækkert tøj

Super lækkert tøj , de skæve “detaljer”er super fede ❤️

27 de fevereiro de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Hvor er det dejligt at høre, Pia. Og tak for at du tager dig tid til at skrive. Det betyder så meget for os. Bh.Team N+🙏

Tolle Ware

Tolle Ware - superschnelle Bearbeitung und Lieferung - und bei Nachfragen sehr freundliche Beratung

20 de fevereiro de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Vielen Dank für die netten worte. Es bedeutet uns so viel.
Liebe Grüße, Susanne 👗

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde et enkelt køb jeg havde fortrudt

Havde et enkelt køb jeg havde fortrudt. Det gik super fint med at returnere og få pengene retur. Er glad for at handle hos Nör+.

16 de fevereiro de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Tak Karen, det betyder meget for os, at yde den bedste service - også når det gælder et fortrudt køb. De bedste hilsner Team N+👗

Good communication

Good communication, delivery fast.

20 de fevereiro de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Dear Diana, Even when we ship to Germany, we hope for a fast delivery and good communication.( Although my German is very bad, we succeeded in English) Thank you for your nice review. Best Susanne👗

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hjælpsomme rådgive mig om at…

Meget hjælpsomme rådgive mig om at størrelsen er for stor men mener jeg godt kan sy den ind og det har jeg gjort 10 cm i hver side tog mig 3 1/2 time men jakken /bluse er så fed og ligner originalen

12 de fevereiro de 2024

Resposta da N+by Nør (str. 38-56)

Hvor er det dejligt at høre, Neel. Og tak for at tage dig tid til at skrive. Næste gang håber jeg, at vi har en størrelse der passer.De bedste hilsner Susanne, Team N+👗

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais