Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en fantastisk forretning, stort udvalg, god betjening af venlig hjælpsom personale. Handler jeg på nettet er det overskueligt at finde varerne, de sender som regel hver dag, jeg havde mine v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den absolut bedst kundeservice jeg nogensinde har fået. Jeg havde bestilt et startsæt, desværre var lampen defekt ved modtagelse. Jeg kontaktede NR-kosmetik telefonisk og fik en snak med Magdalena,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos NR Kosmetik et par pr nu, og jeg igen i år handlet til Black Friday. Jeg er SÅ imponeret over dem. Afsendelse skete indenfor 6 min., hvilket betød at pakken ankom indenfor 24 timer. Al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

NR Kosmetik leverer altid den bedste service og hurtigste levering, jeg bliver lige overrasket hver gang, over hvor hurtigt ens ordre bliver sendt afsted. Deres website er yderst overskuelig, og de st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza
  2. Loja de cosméticos

Escrito pela empresa

Vi er en onlineshop, der har specialiseret sig i kvalitets negle- og vippeprodukter. Hos NR Kosmetik er vi stolte af at kunne tilbyde produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der passer til alle budgetter og behov, og vores venlige og kyndige personale står altid klar til at besvare alle spørgsmål, du kunne have Vi mener, at alle fortjener at se godt ud og føle sig godt tilpas, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå netop dette. Så uanset om du er på udkig efter en ny neglelak eller professionelle vippeprodukter, så kan vi hjælpe. Vi har valgt nogle af branchens bedste brands indenfor produkter til Brow Lamination, Lash Lift, Eyelash Extension og neglebehandlinger så som Gelpolish og Gele-opbygning, så vi altid kan tilbyde det bedste udvalg til både private og professionelle. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og vi tilbyder kun produkter, som vi selv ville bruge. Det er vigtigt for os, at yde god service og vejledning, så vores kunder altid føler sig sikre og trygge, når de bruger vores produkter Uanset om du er nybegynder eller professionel, har vi altid noget til dig Vi har altid et bredt udvalg af Gelpolishfarver fra vores tre faste neglemærker Semilac, NeoNail og Inveray, så du kan finde den perfekte farve til dine negle. Vi tror på, at alle er smukke, og vi arbejder hårdt på at finde produkter, der får netop dig til at se og føle dig på toppen. Vores luksusdesigns og brugervenlige produkter vil helt sikkert behage dig, og vi tilbyder en shoppingoplevelse, der er uovertruffen. Kig forbi vores onlinebutik i dag for at se, hvad vi har at tilbyde! Du vil ikke blive skuffet. Tak fordi du valgte NR Kosmetik!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Kæmpe tilfredshed 💖

Ringede og spurgte om det jeg var i tvivl om
Ved produktet jeg ville købe. Sååå sød kundeservice. Tak for hjælpen 🤩
Altid EKSTREM hurtig levering. Bestilt i går før kl 13. Fik det i dag. Ligesom sidst ♥️ tak 🥳

19 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en fantastisk forretning

Handler jeg på nettet er det overskueligt at finde varerne, de sender som regel hver dag, jeg havde mine varer dagen efter bestilling.
Den største anbefaling fra mig.

5 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og super hurtig…

Super service og super hurtig forsendelse.

Blev noget forvirret omkring en rabat, hvorfor jeg efterfølgende kontakte kundeservice om aftenen. Modtog samme aften en mail med hjælp.

Det må man sige er super kundeservice.

Derudover hurtig forsendelse, fint indpakkede varer. Her handler jeg HELT SIKKERT igen.

8 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og gode priser.

Altid god service og gode priser.
Hurtig levering og da jeg handlede ved Black Friday fik jeg en mail at det ville tage lidt længere tid inden pakken kom men den kom efter 2 dage. Mega god service. Kan varmt anbefale dem.
Har også handlet mange gange i deres fysiske butik og der får man også god og kompetent service.

28 de novembro de 2025

Super Firma

Helt fantastiske gelpolish. Alt spiller bare i deres produkter. Den helt fantastisk hurtige ekspedition, har jeg kun oplevet meget få steder før! Stor tommel op herfra!

2 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais