Nordsjællands j Symaskinecenter Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt to ting og fik en personlig besked om, at den ene ting var vej på lager, og at leveringstiden derfor ville blive et par dage længere end normalt. Det er god service at holde sine kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Bestilte symaskine som desværrelige var solgt i butikken. Fik svar 2 minutter efter at der var nye på på vej ugen efter. Vi har modtaget denne. Kan kun anbefales. Ps. Skulle vi mangle d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for fin service i telefonen, og også meget nødvendig tips til at få sat trykfoden rigtigt på (en stoppefod, men til frihåndsbrodering/syning.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg indleverede min symaskine til reparation. Jeg fik at vide at der nok ville gå 14 dage, men allerede efter en uge var den klar. Prisen var ok og den syr igen som en drøm. Super god betjening

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de máquinas de costura
  2. Reparação de máquinas de costura

Escrito pela empresa

Hos Nordsjællands Symaskinecenter. Går vi meget op i at levere så høj en service som muligt, både ved reparation af symaskiner. Samt salg af nye og tilbehør hertil!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og gode tilbud på maskiner og sy tilbehør.
Kan varmt anbefale at handle hos Nsj Symaskinecenter.
Anne

5 de fevereiro de 2025

Hej Anne 🤍
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder meget at høre, at både service og tilbud på maskiner og tilbehør har ramt rigtigt 🧵

Tak for anbefalingen – og du er altid hjerteligt velkommen igen ✨

Hurtig service

Hurtig service så maskinen ikke skulle undværes så længe

28 de janeiro de 2025

Hej Annemarie 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig at høre, at maskinen hurtigt var i gang igen – det er vigtigt for mig, at man ikke skal undvære den unødigt 🧵

Du er altid velkommen igen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service ved køb af ny maskine …

Fin service ved køb af ny maskine og efterfølgende god og tålmodig forklaring på noget kludder jeg helt selv var skyld i.

18 de janeiro de 2025

Hej Anette 🤍
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det var en fornøjelse at hjælpe – også når det bare var små kludder, som nemt kunne løses. Sådan noget sker for os alle 🧵

Tak for tilliden, og du er altid velkommen igen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en rigtig god gennemgang i…

Jeg fik en rigtig god gennemgang i forbindelse med valg af en ny symaskine og fik svar på mine spørgsmål. Jeg er rigtig glad for den løsning vi fandt frem til.

16 de janeiro de 2025

Hej Evan 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig meget at høre, at gennemgangen gav mening, og at vi fandt frem til en løsning, du er glad for 🧵

Du siger bare til, hvis der dukker spørgsmål op undervejs – du er altid velkommen ✨

Kæmpe anbefaling til Nsj-symaskincenter

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nsj-symaskinecenter.
Han var meget ærlig og informativ omkring hvad der kunne betale sig i forhold til reparation af min gamle Pfaff.

27 de novembro de 2024

Hej Irene 🤍
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder meget for mig, at ærlighed og god information har været en del af oplevelsen – især når det handler om, hvad der bedst kan betale sig for en ældre maskine 🧵

Tak for anbefalingen, og du er altid hjerteligt velkommen igen ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sød og imødekomme ejer.

Super sød og imødekomme ejer.

12 de outubro de 2024

Hej Hanne 🤍
Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner ⭐
Det varmer virkelig at læse 🧵

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ordnet og problemet løst

Hurtig ordnet og problemet løst, rimelig pris

5 de outubro de 2024

Hej Susan 🤍
Tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at problemet hurtigt blev løst – og til en pris, der gav mening 🧵

Du er altid velkommen igen ✨

Service i top

Rigtig god oplevelse.
Fik god og ærlig service.

26 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Hej Irene 🤍
Tak for din anmeldelse og de fine ord ⭐
Det glæder mig at høre, at du havde en rigtig god oplevelse og oplevede ærlig service – det betyder meget for mig 🧵

Hvis du en anden gang har input til, hvad jeg kan gøre endnu bedre, tager jeg altid gerne imod det ✨

Classificada 4 em 5 estrelas

Grundig vejledning i brugen af maskinen…

Grundig vejledning i brugen af maskinen og tilbud om støtte fremover.

20 de julho de 2024

Hej Ruth 🤍
Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det er dejligt at høre, at vejledningen gav mening, og at du følte dig godt klædt på til at komme videre med maskinen 🧵

Du er altid velkommen, hvis der opstår spørgsmål eller behov for hjælp fremover ✨

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Top service fra start til slut. Ejer gik udover det forventede for at hjælpe mig med min nye maskine, det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

18 de julho de 2024
Opinião espontânea

Professionel og serviceminded

Dygtigt og professionelt arbejde. Fin service og meget venlig betjening. 5 velfortjente stjerner herfra ☺️

30 de dezembro de 2023

Tusind tak! Det sætter vi stor pris på 🥳

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais