NsleepOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Delivers fast, but the baby mattress does not fit. The website states it is 120 x 60, however the mattress is a few centimeters shorter and does not fit properly in the cot.. Reached out to the com... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For et par uger siden købte vi en autostol indsats til vores ældste søn’s autostol. Vi synes autostolen skulle have lidt ekstra polstring og vi ville gerne have en indsats som kunne regulere varmen op... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 30% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

67 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds, kan varmt anbefale jer.
Overskuelig hjemme side, nemt at bestille, hurtig levering, det bedste er, at jeg er rigtigt glad for puden, bruger den dagligt.

24 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

God og hurtig service

Jeg bestilte en tyngdedyne til min søn kl. 21 tirsdag aften. Jeg havde sat forkert modtager GLS butik på min levering, og skrev til kundeservice om ændring på én tættere på min bopæl. Fik en mail kl. 7 onsdag morgen om at det var ændret, og sendt til den rigtige butik.
Pakken med dynen kunne afhentes torsdag kl. 8 om morgenen til stor glæde for sønnens nattesøvn hvor vi kunne tage den i brug allerede på 2. nat efter ordren blev givet.

9 de abril de 2025

Vi har flere Nsleep produkter

Vi har flere Nsleep produkter, primært kapok, og alt er super funktionelt og lækker kvalitet. Kan helt klart anbefale kapok til børn og voksne, specielt hvis man har en høj indre temperatur.
Derudover leverer Nsleep en fremragende kundeservice. Jeg oplevede at bestille to produkter til 2000kr i alt. Kun det ene kom frem og da jeg gjorde Nsleep opmærksom på det, sendte de straks et nyt.
Vi handler gerne hos Nsleep igen!

20 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og produkt (lændepuder)

God service og produkt (lændepuder), selvom vi havde lidt begyndervanskeligheder 😉 ordnede alt sig på bedste vis 👌🏼🤗. Kan kun varmt anbefale firmaet som et seriøst foretagende.

1 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Så godt ud, men desværre

Levering problemfri og opfølgning mail med hvordan de rullemadrasser vi købte skulle plejes var en velkommen service, Hvorfor så men desværre? Simpelthen fordi madrasserne er så hårde vi ikke kan ligge på dem mere. Det er som om der er fyldt alt for meget kapok i cellerne. Den lille prøvepose med fibre - atter en fin ting service at vedlægge - er fin blød, men madrasserne giver anledning til vi har kvardratiske felttet printet på huden om morgenen. Så de er desværre ikke kompatible med vore kroppe. Nu efter små14 dage opgiver vi. Da rullemadresserne ikke er under ting med 30 dages prøveperiode - det første der fanger ens blik - tages de ikke retur, så alt i alt en dyr "fornøjelse" Nu er spørgsmålet om vi så får dem retur.

16 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais