A empresa respondeu
Købte at par børnesko online, finder imellemtiden ud af, at de er for store, ringer til butikken (som havde lukket søndag, Christina tager tlf alligvel) Er meget behjælpelig og vil mandag se efter... Ver mais
A empresa respondeu
Absolut min yndlings børnetøjsbutik- altid god service og kvalitetstøj:) Under min barsel kom jeg ofte en tur forbi , nu mest på webshoppen , som altid har HURTIG levering . Jeg vil anbefale alle... Ver mais
A empresa respondeu
En webshop kun med lækre varer! Hurtig ekspedition og levering - og ikke mindst en super kundeservice. Jeg oplevede en mindre fejl i min ordre, og blev mødt af Christina som var så sød og hjælpsom, og... Ver mais
Valby Langgade 49, 2500, Valby, Dinamarca
Har lige modtaget den vare jeg bestilte og den er 100% som den skal være. Var så flot pakket ind og det hele 🤩 hurtigt levering mm. Vil bestemt købe her igen og vil helt sikkert også anbefale til andre. 😊 super god service.

Resposta da Nuba Børnetøj
Fint udvalg og gode tilbud samt hurtig levering med en lille personlig hilsen :)

Resposta da Nuba Børnetøj
Nem webshop med godt udvalg, den sødeste butiksejer som hjælper hvis varen er udsolgt - god service!!

Resposta da Nuba Børnetøj
Fantastisk butik. Jeg bestilte på hjemmesiden til afhentning i butikken og varen lå klar dagen efter.

Resposta da Nuba Børnetøj
God service og hurtig levering.
Absolut min yndlings børnetøjsbutik- altid god service og kvalitetstøj:)
Jeg vil anbefale alle at handle i Nuba . Dejligt med en rigtig go og skøn“ gammeldags “ butik i bylivet<3

Resposta da Nuba Børnetøj
Rigtig god børnetøjsbutik, og altid god service.

Resposta da Nuba Børnetøj
Er meget behjælpelig og vil mandag se efter rigtig str.
Super service og tilbagemelding mandag.
Handler helt sikkert her en anden gang.

Resposta da Nuba Børnetøj
Hvis man godt kan lide god service og kvalitets børnetøj så er Nuba Børnetøj et besøg værd. Fik den bedste service og kunne have købt hele butikken. Kommer klart igen – hvad end det så er på webshoppen eller i den fine butik i Valby!

Resposta da Nuba Børnetøj
Super imødekommende, super kundeservice og super hurtige💪🤩

Resposta da Nuba Børnetøj
Helt fantastisk at handle ved nuba børnetøj. Jeg havde kommet til at skrive e-mail forkert og de ringede derfor til mig og vi fandt ud af. Jeg bestilte tirsdag aften kl. 17.00 og onsdag middag var pakken klar til afhentning. Fantastisk service og rigtig hurtig levering. Kan kun anbefales.

Resposta da Nuba Børnetøj
Vidunderlig butik og sortiment. Altid gode priser og fantastisk service. Christina som ejer den er SÅ sød og serviceminded

Resposta da Nuba Børnetøj
Da jeg havde ringet et par gange uden at få forbindelse, så blev jeg ringet op fra forretningen og havde en rigtig behagelig samtale, hvor jeg fik svar på mit spørgsmål.

Resposta da Nuba Børnetøj
Nuba er den skønneste butik med børnetøj og udstyr til de små 😌❤️
Der er altid nye smukke varer i butikken, og servicen er helt i top.

Resposta da Nuba Børnetøj
Kæmpe anbefaling herfra. Det er anden gang jeg bestiller og er fuldt ud tilfreds. Stor ros til jeres hurtige levering også😍

Altid fantastisk kundeservice!
Må i får en dejlig sommer ☀️

Resposta da Nuba Børnetøj
Normalt super god service, men når det handler om en reklamation, er Christina ikke særlig behjælpelig.
Tilgængel når man køber noget hos hende er servicen god.

Resposta da Nuba Børnetøj
Hurtig levering og gode priser.
Og så lige en lille håndskrevet besked😊

Resposta da Nuba Børnetøj
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.