Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I just had my session with August. The level of accuracy is very high; in fact, everything corresponded. August is a great person to talk to, it was a pleasure speaking with him, and he addres... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

August has been extremely helpful in answering my questions promptly and satisfactorily. He is very honest and professional. As a student of his courses I could not wish for a better teacher than hi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Got my name changed with August and Numerology Toolbox 2 year ago. I have now retired, as money started rolling in with the new name. Very satisfied!! His reading - of my old name - was SO AC... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Numerology Toolbox Jeg har modtaget en tolkning af August Darius Danielson, og blev ret positivt overrasket over, hvor præcist den ramte. Både i forhold til mig som menneske, interesser, værdie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de aprendizagem

Informação fornecida por diversas fontes externas

Numerology education

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Numerologytoolbox er en gave af de helt…

Numerologytoolbox er en gave af de helt specielle.
Det giver mulighed for at se dine talkombinationer og få spotlight hvad du selv rummer.
Du opdager sammenhængen i egen talkombinationer på godt og ondt og hvilke udfordringer du står med.
Du får mulighed for at se andres talkombinationer og hvad de rummer, og få en forståelse hvorfor du evt reagerer som du gør overfor andre mennesker.
Så er det faktisk sjovt at se talkombinationer på mennesker og se om de stemmer overens med det man tror.
Der er så mange A-ha moments gemt i denne Numerologytoolbox.
Hvis man er nysgerrig på hvad der gemmer sig inde bag facaden på både sig selv og "naboen" - Så er Numerologytoolbox oplagt en mulighed for at kikke bagom og dybt ned..
Numerologytoolbox er en MUST have, fantastisk redskab til at lære en masse..

10 de maio de 2020

Perfekt numeroskop udregner

Perfekt numeroskop udregner, jeg bruger den stort set hver dag. Den er super nem og hurtig at have ved hånden når man arbejder med numerologien. Jeg vil helt klart anbefale et numerologisk navneskifte og en numerologisk uddannelse, dertil er numerologytoolbox et rigtig godt væktøj. Den er også god hvis man bare er nysgerrig på hvad numerologien kan.

3 de maio de 2020

Great service!

Having August going through your data is always an interesting thing. He knows what he's doing while letting you know too. I highly Recommend August and his services regarding Numerology.

3 de maio de 2020

Excellent

Highly accurate reading, very professionally done. Would recommend to get a name change.

25 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i dag modtaget en tolkning

Jeg har i dag modtaget en tolkning, og må sige at jeg var meget imponeret over hvor rammende den var på stort set alle punkter. Den var samtidig lærerig og oplysende.
Jeg kan klart anbefale andre til at prøve det, man kan lære lidt om den person man er, og som andre ser en 😊👍🏼
Stor ros herfra 🙏🏼

12 de novembro de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Numerology Toolbox

Numerology Toolbox

Jeg har modtaget en tolkning af August Darius Danielson, og blev ret positivt overrasket over, hvor præcist den ramte. Både i forhold til mig som menneske, interesser, værdier, og også hvad angår forskellige hændelser i mit liv.
Så leger man med tanken om et evt. navneskifte, så er det her, det skal findes. Det giver i hvert fald meget mening for mig, skulle jeg ønske, at ændre mit navn, så det passer til min fødselsdato.
God fornøjelse ;)

Dorte

9 de outubro de 2019

Numerology Toolbox.

En fantastisk klar og meget givende numerologisk tolkning jeg har modtaget af August Darius Danielsson fra Numerology Toolbox. Han virker dybt engageret og vidende i både tolkning og formidling.
Jeg havde ingen anelse om hvor præcist det kunne lade sig gøre at tolke, men blev meget overrasket over at høre hvad der kom frem om mine egenskaber og mit liv som helhed, både udfordringer og perioder hvor det gik lettere blev belyst meget grundigt og tydeligt. Flere ting, som kun jeg kunne vide noget om, fik jeg sat ord på. Tolkningen har sat mange tanker i gang til, hvem jeg er og til at blive mere klar over den inderste essens i mig.
Efterfølgende har jeg fået forslag til navne og valgt nogle, som August Darius herefter har set på hvad passer bedst, med de vibrationer der er optimal for mig.
De spørgsmål jeg har stillet, er blevet besvaret til fulde. Jeg har stor tiltro til hans viden og er super glad for jeg fik mig samlet sammen til at bestille en tolkning.
Kan nemt forestille mig, at vi ude i fremtiden vil benytte os af denne viden til at vælge navne, til de små nye verdensborgere.
Birgit

7 de outubro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais