Allt var bra!
Stort produktutbud, bra kommunikation och snabb leverans.
Här hittar du ett brett utbud av goda barer och smoothies! Nutrilett - kalorismarta och välsmakande måltider för dig i farten!
Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Stort produktutbud, bra kommunikation och snabb leverans.
Superbra produkter för viktminskning och bra information om lätta måltider att skapa efter en kur.
Tar alltid Shake VLCD Vanilla till frukost.
Suverän kundservice, snabba trevliga svar.
Väldigt effektiv och håller dig mätt! Viktigt att dricka det alltid i samma tid för bästa resultat! Viktigt att inte hoppa över en enda! Fem om dagen från kl 06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 och ingenting upptill mer än kaffe och te utan socker! Har tappat 7kg på två veckor👊
Rena bluffen! Första gången jag beställde kom leveransen i två paket. Men bara ett nummer vilket gjorde det otroligt svårt att få ut det andra paketet.
Beställning nummer två gjordes 2 oktober 2023. Leverans planerades med PostNord 5 oktober. Så avbröts leveransen nån timme innan beräknad leverans. Jag fick genom detektivarbete veta att kollat gått sönder och inte kunde leveras. Jag var tvungen att reklamera hos Nutrilett. Detta gjordes 5 oktober. Idag 13 dagar senare kontaktar jag PostNord. Då har Nutrilett inte ännu lämnat ut min beställning!! Nutrilett åt gamarna!!!!
Klockrent att kunna beställa direkt från er istället för att släpa det från affären.
Proffsig leverans och bra kundtjänst.
Varning för Nutrilett som innehåller Karragenan. Forskare tror att ämnet kan bidra till inflammatoriska tarmsjukdomar, som Crohns sjukdom och ulcerös kolit.
Har tyvärr betalt 1516 kr för ett paket.
Det kostar för mycket att skicka tillbaks produkterna.
Vill att Nutrielett ersätter mig omgående!!!
Att höja priset så rejält och ändå plocka bort 5 påsar ur förpackningen är för mig rena banditfasonerna. Tack och adjö säger vi till detta snikna "bolag".
Jag är nöjd med mina senaste beställningar som jag fått hem!
Snabb leverans, bra packat!
Kommer absolut att beställa fler gånger härifrån!