Leia as opiniões dos outros
Jag är jättenöjd med servicen! Vi gjorde en reklamation i lördags och redan tidigt på måndagsmorgonen fick vi svar. De skickade snabbt ett nytt lock till den trasiga lampan utan krångel. Allt gick smi... Ver mais
Jag fick svar efter utlovad tid och man verkar kunnig om hur man bäst bekämpar malen (i mitt fall). Detta utan att propsa på mig en massa onödiga produkter. Sedan så dröjer det nog ett tag innan jag k... Ver mais
Snabb leverans, utmärkt produkt som tog plattbaggarna jag fått bland torrvaror, man måste bara ha tålamod för dom har en tendens att komma tillbaka. Jag sprayade skåp och lådor och dom försvann men ko... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekämpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och råttfällor, silverfiskfällor, sorkfällor, malfällor, insektspray, produkter mot fåglar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fästingkit mm. Trädgårdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!
Informações de contacto
Suécia
- stick.se
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Inget att klaga på
Inget att klaga på när det kommer till Stick.se.
Allt fungerar bra, snabba leveransen, bra priser, bra produkter.
Defekt produkt erkänner inte trots bilder
Jag borde ha läst recensionerna innan jag beställde. Kundtjänsten svarar på reklamationer som om kunden inte förstår hur produkten ska användas, istället för att faktiskt ta ansvar och titta på problemet som dokumenterats med bilder och video.
I mitt fall försökte man hela tiden förklara att “lite lim på skyddspappret är normalt”, trots att jag tydligt visade att flera fällor fungerade betydligt sämre än den som faktiskt var korrekt. Bemötandet kändes mest som ett sätt att undvika ansvar. Efteråt såg jag att flera andra kunder beskrivit samma typ av hantering vid reklamationer av andra produkter
Uppdatering:
Det senaste svaret från kundtjänst kom först nu, över ett dygn efter att jag redan gett upp och avslutat ärendet efter flera dagars mejlande fram och tillbaka. Vid det laget hade jag redan kastat de två värsta fällorna och börjat använda de andra trots att de inte var helt bra.
Under hela processen låg fokus på att förklara hur man tar bort skyddspappret, som om problemet var att jag inte visste hur man använder en klisterfälla. Jag vet mycket väl hur sådana produkter fungerar. För mig är ärendet avslutat.
Det var därför jag skrev recensionen. Nu svarar kundtjänst offentligt som om dem tidigare erbjudit en lösning, nej. detta hände 40 min sedan.

Resposta da Stick
Snabb leverans bra funktion!
SÄMST
SÄMST! Rekommenderar ej! Rena råneri! Om du missar att hämta ut ditt paket, skickas den tillbaka och då kan du tyvärr inte få ditt paket igen även om du vill betala för fraktkostnaden, utan enligt Stick förlorar du hela din beställning och dina produkter ciao! Dessutom får du en straffavgift på 200 kr eftersom din produkt skickas tillbaka till dom! Galet! Aldrig mer!
Dekal som fäste bra på robotklipparen
Dekalen motsvarade bilden och var av lite "tjockare" kvalitet som jag hoppas sitter fast bra och klarar all väderlek
Snabb leverans . Kommer att beställa därifrån igen. 👍
Produkter som funkar
Återkommer till stick.se då produkterna de säljer är att lita på, de funkar. Har använt ull, tejp & nät mot möss&råttor. Och det är snabba leveranser. Mkt bra!
Märker skillnad och är nöjd med att…
Märker skillnad och är nöjd med att produkten är miljövänlig.
Vet inte än om produkterna funkar
Vet inte än om produkterna funkar. Det återstår att se.
myggnät
Snabb leverans och bra kvalitet på varorna, precis som det står i beskrivningen.
Trygg leverans
Behövde anmäla till ARN för att få returnera
Beställde produkter för att bekämpa vägglöss då jag misstänkte att jag hade drabbats. Efter att ha hämtat ut paketet blev det dock tydligt att det inte var vägglöss och därför ville jag ångra mitt köp.
Stick.se hävdade, och hävdar fortfarande, i strid mot distansavtalslagen att de inte kan ta emot retur av produkter för vägglöss i sina villkor.
Efter lång mailkonversation där de påstår att produkterna kan vara kontaminerade (även fast paketet eller produkternas emballage i paketet aldrig brutits eller varit inne i lägenheten) behövde jag anmäla dem till ARN för att till slut få rätt.
Tycker det är väldigt oseriöst att medvetet bryta mot distansavtalslagen och hoppas att kunderna inte vet sina rättigheter eller inte orkar driva målet.
För de som tror att de faktiskt försöker förhindra smittspridning kan jag berätta att jag tyvärr behövt läsa på mycket mer om vägglöss än jag velat. Det är högst osannolikt att vägglöss skulle kunna spridas på utsidan av obrutet emballage genom postgången.

Resposta da Stick
Snabb och bra leverans!
Allt och jättebra pris
Snabb leverans m.m
Tydlig beskrivning av varorna (som stämde väl överens med verkligheten) och snabb leverans.
Toppen!
Tydliga beskrivningar, enkelt att beställa, snabb leverans hem till brevlådan
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.