Leia as opiniões dos outros
Anbefaler bestemt ikke til andre Jeg købt lidt blandet hvor der i var en nusseklud, som var gået i stykker i sygningen. Meget sløvt kundeservice, svare ikke på mail, måtte ringe til dem hvor jeg... Ver mais
Jeg var lidt skeptisk da jeg aldrig havde hørt om hjemmesiden før, men jeg havde en rigtig god shopping oplevelse hos Nuuroo. Hjemmesiden var lidt drilsk og deres reklameboks om at tilmelde sig der... Ver mais
A empresa respondeu
Købte på deres hjemmeside onsdag middag, og fik allerede levering torsdag morgen, så dejlig hurtig levering. Købte sengesæt og silikone service, og det er allerede blevet et hit herhjemme. Ikke sids... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja para bebé
- Loja de roupas para bebé
- Loja de moda infantil
- Loja infantil
- Fabricante de brinquedos
- Loja de brinquedos
Escrito pela empresa
nuuroo er et livsstilsbrand til babyer og børn i alderen 0-10 år. Vi producerer legetøj, interiør, tøj og tilbehør i nordisk stil, med en naturlig tilgang til bæredygtighed. Vores produkter fremstilles altid i de bedste og reneste materialer som økologisk bomuld, genanvendt polyester, genanvendt plast, silikone og naturgummi. Derfor overholder alle nuuroo produkter også EU-standarderne. Blandt vores bestsellere er vores økologiske sengetøj, silikone spiseservice og rustfri drikkeflasker.
Informações de contacto
Ferrarivej 12, 7100, Vejle, Dinamarca
- mik@nuuroo.com
- nuuroo.dk
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
God og hurtig kundeservice
Der var produktionsfejl i et af produkterne, og jeg tog kontakt til kundeservice. Fik hurtigt svar, og straks tilsendt et nyt. Da der desværre igen var fejl i, blev der fundet en løsning på problemet, og et tilsvarende selvvalgt produkt blev tilsendt. Jeg har kun godt at sige om deres kundeservice, der virkelig arbejder hurtigt. Jeg er meget tilfreds på trods af fejl i produkt, fejlen var fra produktionens side og havde ikke noget med nuuroo at gøre.
Lækre produkter og meget hurtig levering
Lækre produkter og meget hurtig levering
Anbefaler bestemt ikke til andre
Anbefaler bestemt ikke til andre
Meget sløvt kundeservice, svare ikke på mail, måtte ringe til dem hvor jeg fik en sur mand i røret, fik da en mail på man hvor vi kunne skrive videre der blev svaret på et par mails, hvor efter han stoppede kommunikationen
Lækkert design, hurtig forsendelse.
Super lækkert design. Rigtig pænt tryk på betrækket men måske en smule mere brun og ikke pink som jeg troede. Men det er jo risikoen ved net handlen.
De pakkede min ordre vildt hurtigt og Bring leveret det til mig hurtigt.
Købt i forgårs og kom til afhentning i går. Det kan jeg lide.

Resposta da Nuuroo
Ødelagt produkt og ingen penge retur
Jeg har bestilt en sengehimmel hjem, som var ødelagt da jeg pakkede den op. Jeg skrev derfor til kundeservice, og fik tilsendt en ny. Jeg ønskede dog at få pengene retur, så jeg sendte den nye retur til dem igen (og brugte 60kr. På fragt). De nægter at give mig mine penge retur og nu vil de heller ikke sende mig den nye sengehimmel som ikke er i stykker til mig igen. De vil kun sende den hvis jeg betaler 60kr. I fragt igen?!
Det er simpelthen den ringeste kundeservice nogensinde og mange af de historier der er herinde, kan jeg se passer fint med hvordan jeg også har oplevet dem. Jeg kan se at de har kommenteret i en anden anmeldelse herinde, så de har sendt pengene retur samme dag som kunden har modtaget sin ordre. Men jeg må ikke få udbetalt mine penge for et produkt som er i stykker? Forskelsbehandling, bebrejdende og arrogante. Enormt dårlig service og jeg vil IKKE anbefale nogen at købe herfra.

Bebrejdende kundeservice
Vi bestilte noget fint julesengetøj hjem i fælles bestilling, men farverne stemte desværre ikke overens med billederne på hjemmesiden, og derfor valgte vi at sende alle fire sæt med julemotiver retur.
To af sengesætspakkerne var ved modtagelse allerede skåret op i emballagen (både plastic og pap rundt om sengesæt på to sæt) da vi modtog dem, hvilket vi informerede kundeservice om, så de kendte til problemet ved modtagelse af returpakken. Det ene julesæt der blev sendt retur havde også en lille og ikke tydelig afmærkning i stoffibrene under dette mærke, da vi tjekkede ved modtagelse. Det kunne kundeservice ikke se ved retur, men det var også blot en orientering.
Her blev vi mødt af en meget bebrejdende tone, hvor der blev sat spørgsmålstegn ved, om pakkerne var blevet skåret op af os ved åbning. Det var ikke tilfældet – vi skærer ikke i pakker ved åbning, for at undgå beskadigelse. Dette er blevet dokumenteret med fotodokumentation af en ellers intakt indpakning.
Jeg forstår ikke den mistænkeliggørende tilgang, når formålet, var at informere om, at varerne kom retur i den stand, de blev leveret. Vi har heldigvis fået pengene retur bortset fra returfragten.

Kæmpe anbefaling!
Det er første gang jeg bestiller fra nuuroo, men bestemt ikke sidste gang. Deres produkter er virkelig lækre! Jeg fik købt forskellig service i de smukkeste farver til mit barn, og det var bare hurtigt og nemt!

Sengehimmel
Min kæreste og jeg har købt en sengehimmel til vores datter på 8 måneder.
Jeg har i dag puttet datteren til middagslur, hun bliver på et tidspunkt rigtig ked af det, og da jeg kommer ind for at tjekke til hende er den, sengehimmelen, faldet ned i hovedet på hende. Det er muligt, at hun selv har hevet i den, og det er grunden til, at den er gået i stykker. Men jeg må sige det er sgu noget dyrt bras, hvis der ikke skal mere til. Jeg er dybt skuffet over kvaliteten af et produkt til 599,- og jeg vil på ingen måde anbefale Nuuroo til andre.

Resposta da Nuuroo
0 stjerner, hvis det var muligt.
Jeg har i sommers/juli måned reklameret for nogle varer købt hos Nuuroo, fordi kvaliteten - eller mangel på samme ikke var acceptabel. Termoflasker var i stykker og badetøjet var i stykker efter få timers brug. Service i forbindelse med reklamation er elendig/ikke eksisterende, og virksomheden vil ingen gang give en tilbagemelding på min reklamation - så nu har jeg klaget til næste indstans.
Køb aldrig aldrig aldrig derfra!
Very poor customer service
Last year, we bought a Nuuroo kali swimsuit for our daughter from the website, but after a short time, the zipper stopped working. The zipper itself couldn’t be closed since it kept coming loose. Also, the stitches came loose, so we haven’t been able to use the product since.
We tried to reach out to Nuuroo twice (in April and May 2025) but they fail to respond and just ignore our e-mails. Would definitely NOT recommend!
Så lækkert og fint termosæt
Så lækkert og fint termosæt til vores søn. Vi glæder os til at ham skal bruge det.
Varerne er i god kvalitet og kommer…
Varerne er i god kvalitet og kommer hurtigt. Har bestilt flere gange, hvor alt har været perfekt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.