Vi har købt spisebordstole - Hundevad Baron og fik hele vejen igennem en helt fantastisk service af Kasper!! Lige fra aftalen i hans showroom, til han tillidsfuldt lånte os en med hjem på prøve u.b. B... Ver mais
A empresa respondeu
Fantatisk service ! Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen -... Ver mais
A empresa respondeu
Kan kun anbefale Ny Stol. Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet. Købte læderstole der var helt i top.
A empresa respondeu
Super god service fra start til slut ! Rigtig fine stole til en god pris :) og MEGET hurtig levering, kan varmt anbefale Ny-stol.dk
A empresa respondeu
Hos ny-stol går vi efter at alle vores kunder for en tryg og god oplevelse i deres næste møbel køb. Vi giver den bedste service vi kan og går efter at svare vores kunder så hurtig vi kan. For en god oplevelse starter med en god dialog. Vi har stole og børnemøbler til et hvert behov. Tak for din opmærksomhed.
Håndværkervej 8, 6710, ESBJERG V , Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Super god service og god kvalitet. Vh. Anna og Jørgen

Resposta da Ny Stol
Hurtig ukompliceret handel og super support over telefonen

Resposta da Ny Stol
ingen problemer da vi ikke syntes farven da stolene kom hjem

Resposta da Ny Stol
Virkelig god betjening og hurtig levering. Servicen helt i top. Kan varmt anbefale dette firma

Resposta da Ny Stol
Hurtig levering og den virker helt fint som sovesofa.

Resposta da Ny Stol
Jeg har længe søgt efter swing stolen fra Hundevad & Co.
Naturplank.dk og plankebord.dk har dem til ca. 3200 i rustik brun.
Hos Ny-stol.dk fik jeg dem til ca. 2400 pr. Stk.
Ny-stol er også det eneste sted hvor det var muligt at tilkøbe en pude (for ærligt, den er lidt hård 😁), puder er bestilt, og ankommer snart.
Har talt med Kasper flere gange, og jeg kan kun anbefale Ny-stol.dk

Resposta da Ny Stol
Fantastisk service hele vejen.
Hurtigt svar, god pris og levering på adressen indenfor 3 dage. Mine varmeste anbefalinger.
Vh. Laila

Resposta da Ny Stol
Jeg bestilte stole online, og havde dem i løbet af få dage. Så nemt.

Endelig oplevelse god betjening .Kunne ikke være bedere .vh Anne-Marie

Fantatisk service !
Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen - så de største anbefalinger herfra!

Resposta da Ny Stol
Købte kurve til min datter, som hun blev rigtig glad for. Varen kom et par dage efter jeg bestilte. Kan anbefales :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.