OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning) Opiniões 148

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Obton er etableret af og ledes af uhæderlige personer med en flosset moral, hvor det udelukkende drejer sig om at tilgodese egne personlige interesser. Det er ikke hver dag, man ser en kapitalfond, s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De første år fik investorerne god behandling, bl.a. årlige træf. De senere år ingen samlinger, og det hele ebbede ud. Får regninger på tysk som er meget uoverskuelige at betale, når man ikke kan tysk,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De ringer til dig dag og nat, hvis de kan se at du har penge. Jeg har forstået deres metoder og jeg konkluderer at: INGEN med gode investeringer laver AGGRESSIVT opsøgende salg - de opretter n... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har investeret i K/S Haut 2015 som er en del af det større selskab Muldenstein. + Højere produktion end forventet, ca 2% over budget i gennemsnit. + Der er nogle højere omkostninger end budge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de investimentos

Escrito pela empresa

Obton Forvaltning har ikke længere operativ forretningsaktivitet og indgår ikke nye kundeforhold eller ny investeringsaktivitet. Der er derfor ikke et aktuelt grundlag for at afgive nye anmeldelser af selskabet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Solid og troværdig

Gode og informative prospekter og en solid opfølgning på invesateringer.

30 de novembro de 2022

Hej Christian

Det er vigtigt for os, at vores investorer føler sig velinformerede, og derfor er klar og tydelig kommunikation, noget vi gør os meget umage med.

God information om solcellefonde

God information om indholdet i, driften af samt udviklingen i de forskellige solcellefonde.

Hej Svend

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt, at du føler dig velinformeret, da det er et område, som er meget vigtigt for os.

Dygtig og troværdig.

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din tillid, som jo kun er noget man får, hvis man har gjort sig fortjent til det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Resultater i henhold til budget

Resultater i henhold til budget. Løbende god info.

Hej Finn

Vores erfarne og dygtige medarbejdere gør et stort arbejde med at lægge realistiske budgetter.

Dejligt at du føler dig godt informeret omkring din investering, da det også er et vigtigt område for os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin investering

Obton holder hvad de lover.

Hej Halfdan

Tak for din anmeldelse. Ordentlighed er en vigtig værdi for os, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til det, vi stiller vores investorer i udsigt.

Classificada 5 em 5 estrelas

De er ordentlige og præcise og har…

De er ordentlige og præcise og har nogle særdeles interessante produkter

Hej Bent

Tak for din anmeldelse og tak for tilliden. Vi er glade for, at du deler begejstringen for vores investeringsprodukter med os.

Solkraft

For flere år siden fik jeg solceller på min ejendom. Det har været en fin oplevelse - også økonomisk. Så derfor faldt en investering i solcelleparker mig naturligt. Jeg forventer et godt afkast. Kommunikationen fra og til OBTON er let og uden problemer.

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Klar og tydelig investorkommunikation er vigtig for os, og vi vil gøre alt for at leve op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

god investeringer med fornuftigt afkast…

god investeringer med fornuftigt afkast og et godt alternativ til aktie investeringer

Hej Helle

Tak for din anmeldelse. Solenergi er lige præcis et velegnet supplement til aktier og obligationer, fordi det bidrager til god risikospredning i en portefølje.

Investering i grøn energi

Et super godt alternativ til fondsbørsnoterede aktier, hvor afkastet på Obtons projekter er meget stabilt og egentlig kun afhængig af antallet af solskinstimer.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)

Vores produktionshistorik siden 2009 bekræfter stabiliteten, og vi er meget opmærksomme på at opbygge projektporteføljer på tværs af mange lande, så hvis et land har et ringe solår, så bliver det opvejet af et andet land med et godt solår.

Classificada 5 em 5 estrelas

I de tre sol selskaber jeg har aktier…

I de tre sol selskaber jeg har aktier i, holdes budgettet og det er meget tilfredstillende

Hej Johannes

Tak for din anmeldelse og tak for tilliden i forhold til at investere flere gange hos Obton. Vi gør os altid umage med at levere realistiske budgetter.

God og informativ aften

God og informativ aften, med dejlig middag.

10 de outubro de 2022

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at gøre vores infoaftenener interessante og lærerige, så deltagerne føler sig godt klædt på ift. at investere i aktuelle projekter.

God grøn investering

God grøn investering. Professionel virksomhed med god fokus på aktionærerne og med godt informations niveau

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os at levere gode resultater og god investorservice, så det er dejligt, at du oplever det samme.

God og proffessionel orientering

Jeg synes I er gode til at informere om de forskellige investeringsprojekter.

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse. Vi gør os umage med at kommunikere klart og tydeligt, så vores investorer føler sig velinformerede - så tak for at anerkende det.

Classificada 5 em 5 estrelas

investor i Obton i flere år

investor i Obton i flere år. Jeg er godt tilfreds med informationer fra dem, og jeg føler, at de tager godt hånd om mine penge. Jeg overvejer at investere hos dem igen. Jeg er dog lidt bekymret om min tidshorisont
venlig hilsen
Knud Hansen

30 de novembro de 2022

Hej Knud

Tak for din anmeldelse - og tak for tilliden i forhold til at investere flere gange hos os.

I vores nyeste projekter Solar Safe og Solar Upside samt i Obton Dynamic (Battery Storage) er løbetiden væsentlig kortere end i tidligere projekter.

Derudover har du jo gode salgsmuligheder via vores investorportal. De bliver faktisk endnu bedre, når vi lancerer en ny version i januar 2023.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt oplysende besøg af jeres…

Godt oplysende besøg af jeres salgskonsulent !

17 de agosto de 2022

Hej Vagn

Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du er blevet godt informeret af investeringskonsulenten, da det jo er vigtigt med et fyldestgørende beslutningsgrundlag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg oplever at der er mangelfuld…

Jeg oplever at der er mangelfuld åbenhed om hvordan Impact akkumuleret den udvikler sig. Jeg sidder med en fornemmelse af at det går dårligere end forventet, uden at jeg er sikker på det.
Elles kan jeg generelt godt lide Obtons koncept.

Hej Thomas

Mange tak for din tilbagemelding.

Impact-fonden er stadig i indkøbsfasen, hvorfor det gode afkast endnu ikke er afspejlet i de aflagte regnskaber.

Jeg kan glæde dig med, at fondens investorvalgte bestyrelse har godkendt en opdateret projektportefølje, som sikrer alle investorer et flot afkast.

Vi vil i de fremtidige nyhedsbreve og på den ordinære generalforsamling i maj 2023 præsentere en opdateret projektportefølje med udgangspunkt i eksponeringen i de respektive lande.

Du er altid velkommen til at vende retur, hvis du har behov for yderligere uddybning.

Jacob Olsen
Director, Investment Management
Obton Forvaltning A/S

God information

God information, professionelle folk, fint set up.

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på de anerkendende ord.

Rigtig mange tilbud hos Obton

Rigtig mange tilbud hos Obton. mulighed for VSO også

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi gør os umage med at lave investeringsprodukter, der passer til forskellige målgrupper - herunder VSO-investorer.

Vh Pia Eskildsen, Obton Forvaltning A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais