Manglende kommunikasjon
Prosjektleder har ingen oversikt. Ingen kommunikasjon med hverken kunde eller personer som skal utføre arbeid. Han har flere ganger kommet med direkte usannheter.
Min erfaring med Ocab etter vannlekkasje fra varmtvannsbereder var svært skuffende.
De ble sendt ut for strakstiltak en tirsdag kveld. Teknikeren som kom rundt midnatt gjorde kun et midlertidig tiltak ved å koble fra berederen og stoppe vannet, men ga ingen informasjon om videre prosess eller oppfølging. Da jeg spurte hva som ville skje videre, fikk jeg kun uklare svar som «vet ikke» og «sikkert».
Dagen etter ble jeg ikke kontaktet. Jeg måtte selv ringe både Ocab og forsikringsselskapet for å finne ut hvem som egentlig skulle følge opp saken.
Etter flere telefoner ble det avtalt oppmøte fredag kl. 11. Jeg avlyste avtaler og satt hjemme og ventet – men ingen møtte opp, og ingen ga beskjed.
Da jeg ringte selv kl. 11:30 fikk jeg beskjed om at de likevel ikke skulle følge opp saken fordi arbeidet de hadde gjort var under egenandelen. Dette fikk jeg altså først vite etter å ha ventet i flere dager.
I en situasjon med vannskade forventer man tydelig informasjon, koordinering og at avtaler overholdes. Her opplevde jeg det motsatte. Manglende kommunikasjon og oppfølging gjorde en allerede stressende situasjon unødvendig vanskelig.
Veldig misvisande produktinfo, ba om vasking av heile golv på 2 rom for å fjerne flekker men blei fakturert for sanering av 1 rom.
Ingen rom va vaska men flekken vekke.
Styr unna for enkvar pris!
Ville ikkje gi ei stjerne engang men måtte for å kunne anmelde
Useless company who does not provide a clear and independent opinion regarding damages
Helt uvirkelig dårlig service, oppfølging og kunnskapsnivå. Hvordan kan sånne firma overleve?
Kommer uanmeldt på morgen når folk er på jobb og sniker rundt og snoker som kriminelle oppfører seg før et brekk. Arbeidet er av det dårligste jeg har sett på grensen en skulle tro det var en spøk. Når en kontakter dem med klage på arbeid blir en møtt med nedlatende og veldig uproffosjonel oppførsel.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.