Octopus Denmark Opiniões 511

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice. Octopus kan godt nok kun kontaktes via mail, men man får hurtigt svar enten på mail eller bliver ringet op. Gode produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas
  2. Loja de malas e malas de viagem
  3. Loja de artigos de cabedal

Escrito pela empresa

Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Supergod service!

Supergod service!
Jeg sendte en mail med forespørgsel om at få sendt pakken til en anden pakkeshop pga. ferie - og ikke alene ekspederede de det lynhurtigt, men jeg blev også ringet op og fik at vide at det var registreret og den blev sendt til det andet sted. Stor ros for service og tilbagemelding (og så er det nogle lækre produkter!)

27 de março de 2026

Virkelig lækre kvalitet tasker

Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris.
Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betaling og hurtig levering.
Hjemmesiden har ligeledes en god beskrivelse / billeder af det enkelte produkt.
Hvis der f.eks er et produkt der har en " fejl" fremgår det meget tydeligt på billederne, så det er nemt at overskue og tage en beslutning.
5 ⭐ fra mig.

21 de fevereiro de 2026

Kvalitetstaske og ærlig information

Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, at man også ved problemer vil få en seriøs service fra Octopus. Kan varmt anbefales.

29 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

For lidt plads til at man kan komme ind i tasken

Tasken er flot at se på, men jeg er skuffet over at der er så lidt plads til at komme ned i tasken - så det bliver aldrig min ynglingstaske. Har ellers været forelsket i tasken i årevis, men aldrig set den i virkeligheden, for så havde jeg nok ikke købt den

6 de janeiro de 2026
logótipo da Octopus Denmark

Resposta da Octopus Denmark

Hej Lise, Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du ikke har skrevet ovenstående til os, da du jo har fuld returret. Vi kunne have hjulpet dig, og vi finder altid løsninger til de kunder, der ikke er 100% tilfredse. Det er vores styrke som mindre firma, at være mere fleksible end de større firmaer, og vi strækker os altid meget langt, hvis kunden synes, at der er et problem. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du føler at vi stadigvæk kan hjælpe dig. Mange hilser og en rigtig god dag 😀 Steen, Octopus Denmark

Tasken var SÅÅ lækker

Tasken var imødeset med spænding og den indfriede alle mine forventninger. Lækkert læder, lækker farve og str perfekt som beskrevet. Jeg er virkelig (!) meget tilfreds- og vender tilbage for at købe igen, når aktuelt.

30 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais