Oekogaardene Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte kød hos Økogårdene. Jeg lavede en langtidsbraiseret svineskank med sprøde svær og det var bare fuldstændig fantastisk. Så fantastisk at gæsterne spurgte hvor jeg havde købt den. (G... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Kødet smagte godt, leveringen som aftalt og rigelig is i kassen. Men som single husholdning er størrelsen på pakkerne ikke så anvendelige med mindre jeg feks skal skal spise hele pakken , dvs kylling... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Oekogaardenes kød er så godt, at jeg slet ikke kan spise det, man kan købe i butikkerne mere. Deres krydderiblandinger er også super gode. Det er dejligt let at bestille hos dem og bor man længere væk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert kvalitetskød fuldt af smag. Meget let at handle og sikker levering. Stor anbefaling herfra!

Informações sobre a empresa

1. Talho

Escrito pela empresa

Bag Økogårdene Skjern Enge står Landmand Erling Bonde og Lars hvis mission er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, til danske forbrugere. Hos Økogårdene får du et stort udvalg af kvalitetskød såsom oksekød, svinekød & fjerkræ.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

143 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Klage: Tbone med meget lille mørbrad og okse…

Tbone med meget lille mørbrad og okse ribs stort set bare fedt - uspiseligt og slet ikke som billeder og forventninger.
Butik sletter negative kommentarer - pas på!
Besvarelse er kun delvist sand - pris og kvalitet, hænger ikke sammen - pas på!

22 de agosto de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Oekogaardene

Resposta da Oekogaardene

Kære Benno

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at hverken short ribs eller T-bone levede op til dine forventninger.

Vi har allerede refunderet dig for dine short ribs, selvom vi på produktet tydeligt oplyser, at denne udskæring har en høj fedtmarmorering og derfor egner sig bedst til langtidsstegning eller braisering.

Din T-bone er udskåret korrekt. Forskellen mellem en T-bone og en Porterhouse ligger alene i størrelsen på mørbradsiden, som varierer naturligt – og hvis man ønsker en større mørbrad, er Porterhouse den rigtige udskæring.

Vi har været i dialog med dig flere gange og gjort, hvad vi kunne for at finde en løsning, men vi kan desværre ikke imødekomme dit ønske om yderligere kompensation. Vi må derfor konkludere, at vi ikke er det rette match som leverandør for dig og ønsker dig alt det bedste fremover.

Med venlig hilsen
Lars Bonde
Økogårdene Skjern Enge

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungerer med bestilling og…

Alt fungerer med bestilling og levering. Det kød jeg havde bestilt kom i flade frosne pakker lige til at smide i fryseren. Det smager virkelig godt og helt anderledes saftigt end almindeligt kød fra supermarkedet og så er det fantastisk at vide, dyrene har haft et godt liv.

4 de junho de 2025

Så smagte vi deres Omaha-beef

Så smagte vi deres Omaha-beef. Bedste stykke kød til dato.! Har tidligere lavet 4-5 stykker fra anden leverandør, men denne er klart den bedste.! Og så fik vi også RUMPSTEAKS fra denne leverandør, efter en pause på 44 år.! VI er fast aftager af KØD fra Skjern Enge fremover.!

4 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais