Oelstykketand Opiniões 235

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dyre regninger, overbehandling (jeg stoppede inden), svært ved at finde ud af hvilken tand der var problemer med (den ene var rodbehandlet, så hvor svært kan det være.) Fine tænder til at starte med m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig gode til at skabe en behagelig atmosfære så man nærmest glemmer skrækken. Fagligt dygtig og meget empatisk behandling og de har ikke travlt med at skifte noget ud som fungerer!! - derfor ove... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ved start af konsultation hos Per Johansen blev jeg ikke spurgt, om der havde været problemer med tænderne siden sidst. Start af undersøgelse/behandling sker uden den store forklaring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mand og jeg får en fin og god behandling af en dygtig tandlæge. Personalet altid smilende, søde og venlige, der er en rigtig god stemning på klinikken. Ofte synger tandlægen til arbejdet, og vi få... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi kombinere høj faglig kvalitet og information med moderne og velafprøvede behandlingsprincipper. Vores værdier er: Højt fagligt niveau, professionalisme, troværdighed, åbenhed og et sundt arbejdsmiljø. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper! Der er handicapvenlig adgang til klinikken.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Troværdig

Får en god forklaring når noget skal laves, som altid er op til mig selv. Måske ikke en af de billigste tandlæger, men til gengæld er det godt arbejde, og det vil jeg gerne betale for.

30 de agosto de 2016

Søde og venlige

Personalet er søde og venlige og man føler sig godt tilpas.
Det er svært at bedømme selve tandbehandlingen, men efter at være kommet der i mange år, har jeg stor tillid til dem.

26 de agosto de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

God service og råd!

Har altid været tilfreds med min tandlæge (Per) og han har altid været rar at komme til, og han har ikke været bange for at give mig råd ved tandlæge fiks i udlandet eller andet. Kan varmt anbefales!!

23 de agosto de 2016

Udtrækning af visdomstand

Har fået en behagelig og tryg oplevelse. Havde efterfølgende spørgsmål og behov for at besøge tandlægen da jeg havde ondt. Dette var helt problemfrit og tandlægen kunne informere om at smerten var normal og fik derefter ordineret smertestillende.
Meget tilfredsstillede oplevelse.

23 de agosto de 2016

dejlig klinik

følte mig velkommen af en utrolig behagelig tandlæge som jeg følte gjorde
et fint stykke arbejde og var reel

22 de agosto de 2016

Service på højt niveau

Som ny kunde i butikken følte jeg mig særdeles godt behandlet af den venlige, erfarne og yderst kompetente tandlæge. En herlig oplevelse, og et sted som jeg varmt kan anbefale til andre.

22 de agosto de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais