Dyre regninger, overbehandling (jeg stoppede inden), svært ved at finde ud af hvilken tand der var problemer med (den ene var rodbehandlet, så hvor svært kan det være.) Fine tænder til at starte med m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig gode til at skabe en behagelig atmosfære så man nærmest glemmer skrækken. Fagligt dygtig og meget empatisk behandling og de har ikke travlt med at skifte noget ud som fungerer!! - derfor ove... Ver mais
Ved start af konsultation hos Per Johansen blev jeg ikke spurgt, om der havde været problemer med tænderne siden sidst. Start af undersøgelse/behandling sker uden den store forklaring.
Min mand og jeg får en fin og god behandling af en dygtig tandlæge. Personalet altid smilende, søde og venlige, der er en rigtig god stemning på klinikken. Ofte synger tandlægen til arbejdet, og vi få... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi kombinere høj faglig kvalitet og information med moderne og velafprøvede behandlingsprincipper. Vores værdier er: Højt fagligt niveau, professionalisme, troværdighed, åbenhed og et sundt arbejdsmiljø. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper! Der er handicapvenlig adgang til klinikken.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Troværdig
Får en god forklaring når noget skal laves, som altid er op til mig selv. Måske ikke en af de billigste tandlæger, men til gengæld er det godt arbejde, og det vil jeg gerne betale for.
Fin behandling
Var til almindelig kontrol og fik en fin behandling og orientering.
Tandbehandling
Fuld tilfredshed med tandbehandling - professionel i en behagelig og venlig atmosfære .
Søde og venlige
Personalet er søde og venlige og man føler sig godt tilpas.
Det er svært at bedømme selve tandbehandlingen, men efter at være kommet der i mange år, har jeg stor tillid til dem.
De er grundige
Man bliver altid modtaget med et smil og man føler der er tid til en
Meget omhyggelig og opmærksom!
Jeg havde en god oplevelse. Tandlægen var god til at fortælle, hvad hun gjorde og var opmærksom på, hvordan jeg havde det undervejs.
Vibeke Veise
nul huller
som altid meget imødekommende og en rigig god dialog.
Det bli'r bare ikke bedre
God atmosfære, kompetent behandling og højt informationsniveau.
God service og råd!
Har altid været tilfreds med min tandlæge (Per) og han har altid været rar at komme til, og han har ikke været bange for at give mig råd ved tandlæge fiks i udlandet eller andet. Kan varmt anbefales!!
Udtrækning af visdomstand
Har fået en behagelig og tryg oplevelse. Havde efterfølgende spørgsmål og behov for at besøge tandlægen da jeg havde ondt. Dette var helt problemfrit og tandlægen kunne informere om at smerten var normal og fik derefter ordineret smertestillende.
Meget tilfredsstillede oplevelse.
Kompetent og flexibel
Behandlingen skulle passes ind imellem operationer på hospitalet alt for løb uden problemer
dejlig klinik
følte mig velkommen af en utrolig behagelig tandlæge som jeg følte gjorde
et fint stykke arbejde og var reel
Max tilfredshed!
Jeg har været kunde hos ølstykketand, god knows how long, og det har jeg ikke tænkt mig at ændre på, det burde være anbefaling nok!
Service på højt niveau
Som ny kunde i butikken følte jeg mig særdeles godt behandlet af den venlige, erfarne og yderst kompetente tandlæge. En herlig oplevelse, og et sted som jeg varmt kan anbefale til andre.
Dejlig afslappende oplevelse
Dejlig afslappende oplevelse, da jeg har lidt tandlæge skræk, tog de rigtig godt imod mig og mine særheder.
God behandling
God behandling, fik svar på hvad der blev lavet.
Faglig kompetance
Godt miljø, Tryghed og faglighed følges ad. Altid parat til at hjælpe hvis der er et problem.
Præcis starttidspunkt
Nydelige omgivelser. Info om priser, som er i priser i den høje ende.
Pænt venteværelse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.