Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wil van ze af en blijven leads sturen en facturen. Heb gebeld naar 5 verschillende telefoonnummers inclusief een mobiel nr, maar niemand bereikbaar. Ook mails, sms wordt niet op gereageerd.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De contacten zijn uitstekend verlopen; en dit betreft zowel de offerte en als de uitvoering. Tijdens het eerste bezoek bleek al dat kennis/expertise niets te wensen overliet. De montageploeg heeft -... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds enige tijd krijg ik als administratiekantoor offerten van potentiële klanten via offerte.nl. Hoewel veel offerte-aanvragen niet leiden tot een opdracht (relatie neemt telefoon niet op, of zeg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Groot aantal offertes, allemaal relevant. Eigenlijk, door de ruime markt teveel aanbiedingen. Een manier om het offerte verzoek weer te kunnen sluiten zou handig zijn. We hebben iig succesvol een proj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector de negócios

Boekhouder nodig? Op zoek naar een betrouwbare koffieleverancier? Kom via Offerte.nl in contact met betrouwbare dienstverleners in verschillende branches. Een aanvraag indienen duurt slechts twee minuten!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

3 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had gevraagd om een overkapping met…

Ik had gevraagd om een overkapping met zonnepanelen en ik kreeg alleen een offerte voor zonnepanelen

Beste M. Poot,

Wat vervelend dat u het proces zo heeft ervaren, dit is niet wat men van ons gewend is. Onze partners doen veelal losse zonnepanelen installaties. We hebben ook partners die overkappingen kunnen verzorgen, mocht u hier toch interesse in hebben horen we dat graag.

Wij denken graag met u mee!

Mochten er nog vragen zijn, kun u ons bereiken via info@offerte.nl.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wist niet dat het meerdere bedrijven…

Wist niet dat het meerdere bedrijven waren.

Beste Ritsaert,

Wij zijn een offerte vergelijkingswebsite waarbij je makkelijk en snel offertes van verschillende bedrijven kunt vergelijken. Dit wordt tevens vermeld bij het doen van een aanvraag.

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag.

Onduidelijke communicatie naar…

Onduidelijke communicatie naar installateurs.
Weinig offertes

Beste Edin,

Alvorens een offerte kan worden opgemaakt is het belangrijk om aanvullende gegevens te ontvangen. Doordat er veel verschillende producten zijn, is het handig om eerst telefonisch uitleg te krijgen over de specificaties. Na dit gesprek kan gemakkelijk en vrijblijvend een persoonlijke offerte worden opgesteld.

Geen offerte gezien

3 de dezembro de 2023

Beste Monique,

Twee van de drie

Er reageerden uiteindelijk drie bedrijven.
Met alle drie een afspraak gemaakt
De eerste leek helemaal OK met goede recensies. De tweede was een beginnend bedrijf. De derde was een bedrijf met op zich goede recencies maar kwamen niet opdraven op de afgesproken tijd en reageerde ook niet op een mail. Opdracht is naar de eerste gegaan en nu maar hopen dat het goed gaat

3 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde niet gebeld worden

1 de dezembro de 2023

Beste Rene van Lierop,

Classificada 5 em 5 estrelas

Via jullie hebben zich 4 bedrijven…

Via jullie hebben zich 4 bedrijven gemeld.
1 bedrijf heeft via de mail een offerte uitgebracht.
1 bedrijf is langs geweest om een offerte te maken.
2 bedrijven hadden geen tijd en komen er in januari op terug, afgezegd, dan hoeft het niet meer.

1 de dezembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Zeer snelle plaatsing (binnen 14 dagen…

Zeer snelle plaatsing (binnen 14 dagen na tekenen offerte) van de zonnepanelen. Echter geen werkende installatie geleverd (11 december 2023). Heb hierover contact gehad (14 december 2023) en ben benieuwd hoe snel dit wordt opgelost.

11 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Groot aantal offertes

Groot aantal offertes, allemaal relevant. Eigenlijk, door de ruime markt teveel aanbiedingen. Een manier om het offerte verzoek weer te kunnen sluiten zou handig zijn. We hebben iig succesvol een project gestart.

30 de novembro de 2023

Niet best...

Er zou iemand komen en heb daarvoor vrij moeten nemen.
Alleen kwam er niemand op de afgesproken tijd...
Ik ben zzper en wordt per uur betaald dus dit heeft mij geld gekost.

30 de novembro de 2023

Beste Bart,

Vervelend om te horen dat een partner niet is komen opdagen. Zou je ons wellicht door kunnen geven wie dit was, zodat wij actie kunnen ondernemen?

Helaas hebben wij geen inzicht in de vervolggesprekken van de isolatiebedrijven zelf. Maar dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Je kunt ons bereiken via info@offerte.nl.

Team offerte.nl

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb helemaal geen offerte

29 de novembro de 2023

Beste Antoon,

Team Offerte.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.