Ik wil van ze af en blijven leads sturen en facturen. Heb gebeld naar 5 verschillende telefoonnummers inclusief een mobiel nr, maar niemand bereikbaar. Ook mails, sms wordt niet op gereageerd.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De contacten zijn uitstekend verlopen; en dit betreft zowel de offerte en als de uitvoering. Tijdens het eerste bezoek bleek al dat kennis/expertise niets te wensen overliet. De montageploeg heeft -... Ver mais
Sinds enige tijd krijg ik als administratiekantoor offerten van potentiële klanten via offerte.nl. Hoewel veel offerte-aanvragen niet leiden tot een opdracht (relatie neemt telefoon niet op, of zeg... Ver mais
Groot aantal offertes, allemaal relevant. Eigenlijk, door de ruime markt teveel aanbiedingen. Een manier om het offerte verzoek weer te kunnen sluiten zou handig zijn. We hebben iig succesvol een proj... Ver mais
Informações sobre a empresa
Boekhouder nodig? Op zoek naar een betrouwbare koffieleverancier? Kom via Offerte.nl in contact met betrouwbare dienstverleners in verschillende branches. Een aanvraag indienen duurt slechts twee minuten!
Informações de contacto
Westeinde 12, 1017ZN, Amsterdam, Holanda
- 088 - 771 23 45
- info@offerte.nl
- offerte.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Vindt dat bedrijf wat aan jouw eisen voldoet.
Het is altijd weer een uitdaging om in het grote aanbod dat bedrijf te selecteren wat aan jouw eisen en restricties gaat voldoen. Offerte.nl kan/is hierbij een goede hulp.
Eentje ervan heeft mij echtslecht…
Eentje ervan heeft mij echtslecht behandeld om mij proberen voor een 4jarig contract , Gelukkig heeft mijn Dochter alles weer goed gekregen het was echt afschuwelijk wat er is gebeurd. Geen goeie ervaring gehad . Nooit meer doen .

Resposta da Offerte.nl
Ik gaf duidelijk aan om geen offertes…
Ik gaf duidelijk aan om geen offertes meer te willen. Omdat ik de aanschaf heb uitgesteld. Door een misleidende vraag over toch even een reminder mail naar mijn mail box te sturen, ben ik de afgelopen weken weer dagelijks bestookt met telefoontjes en mails. Erg irritant.

Resposta da Offerte.nl
Op zich een goed platform maar moet ook…
Op zich een goed platform maar moet ook wel zeggen dat ze erg aanhouden met bellen en mailtjes sturen
gewoon goed gegaan pretigr geholpen
tevreden.
Een drietal bedrijven hebben gereageerd en zijn geweest. Alle drie uit de nabije buurt. Plezierig contact, duidelijke uitleg en heldere offerte.
Was op zoek naar een offerte voor een…
Was op zoek naar een offerte voor een overkapping met geïntegreerde zonnepanelen. Dit gaf de advertentie van offerte.nl op Instagram namelijk ook aan. De leveranciers die mij benaderden wisten hier niets van en geen van hen kon dit ook leveren. De Offerte.nl aangevraagde offertes zijn niet specifiek genoeg en daarmee dus onbruikbaar helaas.

Resposta da Offerte.nl
Goede info en goede offertes
Ik heb een aantal goede offertes ontvangen en ook het nodige geleerd
Mijn eerste laadstation voor mijn auto.
Ik ben blij met alles. De prijs was zeer redelijk en veranderde niet na installatie. Ik kan het aanbevelen.
Goede communicatie
Goede communicatie. Duidelijke beschrijving hoe de bedrijven contact zullen opnemen. Mails en daarna telefonisch contact vanuit de geselecteerde bedrijven. Complete offertes met keuzemogelijkheden.
Verschrikkelijk al die mails na de tijd…
Verschrikkelijk al die mails na de tijd !!!!

Goede link gekregen
Heb een bedrijf benaderd en kreeg…
Heb een bedrijf benaderd en kreeg offerte. Niet om gevraagd.
Alles heel goed en snel verlopen
Ongevraagd gegevens delen
Ongevraagd zijn mijn gegevens hier naar doorgestuurd (ik gok door Ligo). Nooit reactie gehad op mijn klacht hierover. Ondanks ik geen contact heb gehad met iemand bij Offerte.nl en een mail ontvangen heb dat ze niet door kunnen, zijn mijn gegevens ook nog eens ongevraagd doorgestuurd naar de boekhouders die klaarblijkelijk in aanmerking kwamen.

Resposta da Offerte.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.