Alles goed verpakt aangeleverd, al het eten was heerlijk. Goed op de hoogte gehouden wat betreft dag-en tijdstip levering.
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Ver mais
- Het menu overzicht was niet up to date (maaltijd in de avond klopte niet (ik had groene curry ipv pasta ragout, ook was niet duidelijk welke de 'maaltijd' soep was - Ipv cruesli had ik kikker erw... Ver mais
Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder v... Ver mais
Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!
Pieter Lieftinckweg 3c, 1505HX, Zaandam, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Verse maaltijden en goed van smaak! Echt een aanrader als je zelf geen zin hebt om te koken maar toch gezond wil eten!
Ik had de verspil-me-niet doos met 5 maaltijden en twee salades.
Het eten (o.a. groene curry's en gado gado salade) is lekker. Niet te zout en niet te vet. De curry was bijna té spicy voor mijn smaak.
De opwarminstructies zijn helder en kloppen.
Over de bezorgtijd werd goed gecommuniceerd en de doos werd binnen het aangekondigde tijdvak geleverd.

Resposta da Oh My Guts
Goede en persoonlijke service! Super verse en heerlijke gerechten. Allemaal even verrassend. Alsof er iemand met liefde voor je gekookt heeft! Een kadootje aan jezelf. Absolute aanrader! Scheelt zoveel tijd en moeite en toch een gezonde maaltijd op tafel.

Resposta da Oh My Guts
Gezonde en voedzame maaltijden. Goede smaken (echt veel verbetering t.o.v. eerst), gewoon goed, lekker en snel eten op tafel

Resposta da Oh My Guts
Gezond, afwisselend, smaakvol. Wij zijn erg tevreden met het eten maar vooral ook de service van OMG!

Resposta da Oh My Guts
Lekkere, gezonde gerechten en royale porties! De levering verliep prima, enkel jammer dat er één verpakking open was gegaan.

Resposta da Oh My Guts
Ideaal, zelf kiezen hoe groot de porties en ook vegan beschikbaar. Wordt bezorgd (door hele aardige bezorgers) en makkelijk zelf aan te passen.

Resposta da Oh My Guts
Wat een heerlijk bananenbrood. Ik doe ze meteen in plakjes in de vriezer. Onze klanten en personeel smullen ervan.

Resposta da Oh My Guts
Gewoon balen dat ik voor een cadeaubon ook €5,95 verzendkosten te moeten betalen.

Resposta da Oh My Guts
We bestelden voor t eerst. Er was iets mis gelopen met de levering, kwam dag te laat. Fout bij vervoerder. Er was prettige, heldere, persoonlijke communicatie over (waardoor alle vertrouwen dat t goed zou komen) en daarna ook refund, zodat we een nieuwe bestelling konden plaatsen. Die komt maandag en daar kijken we echt naar uit. Dank voor de fijne afwikkeling en succes voor jullie!!
Anke Eijsink