Oh My Guts Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed verpakt aangeleverd, al het eten was heerlijk. Goed op de hoogte gehouden wat betreft dag-en tijdstip levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

- Het menu overzicht was niet up to date (maaltijd in de avond klopte niet (ik had groene curry ipv pasta ragout, ook was niet duidelijk welke de 'maaltijd' soep was - Ipv cruesli had ik kikker erw... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online

Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

947 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Makkelijk én gezond

Makkelijk te bestellen, duurzaam bezorgd en hele lekkere gerechten! Fijne gezonde maaltijden op tafel, ook als je een avond geen tijd (of zin) hebt om te koken. Perfect!

20 de novembro de 2023

Amazing

Very good quality and Quick delivery.

16 de novembro de 2023

Hi there,

Thanks a bunch for the shout-out! Delighted to hear you're happy with the quality and our speedy delivery. If you ever need anything else, we're just a message away. Cheers!

Classificada 4 em 5 estrelas

Lekkere good to go box!

15 de novembro de 2023

Hi Marieke,

Geweldig om te horen dat je genoten hebt van de "good to go box"! We streven ernaar om smakelijke ervaringen te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we dat voor jou hebben waargemaakt. Als je weer trek hebt of als er iets anders is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons gerust weten!

snelle service, lekker eten

snelle service, lekkere maaltijd

14 de novembro de 2023

Hi Lisette,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle service en de smaak van de maaltijd. Als je nog meer nodig hebt of suggesties hebt, staan we altijd voor je klaar. Eet smakelijk en tot de volgende keer!

Goeie prijs kwaliteit

Voor het eerst besteld en was verrast. Goeie service, lekker eten en goeie communicatie

14 de novembro de 2023

Hi Peter,

Dank je wel voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je verrast was en genoten hebt van de goeie prijs-kwaliteitverhouding, lekkere maaltijd en de service. Goede communicatie vinden we belangrijk, dus het is fijn om te horen dat dit ook naar wens was. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, zijn we er voor je!

Heerlijk

Heerlijk, gezond eten.

13 de novembro de 2023

Hi Karen,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je hebt genoten van ons heerlijke en gezonde eten. Als je nog meer lekkers zoekt of vragen hebt, staan we voor je klaar. Eet smakelijk en tot de volgende keer!

Oké but not oké

Sommige maaltijden zijn oké andere maaltijden niet oké. Ik heb de tofu teriyaki maaltijd moeten weggooien, bleah een hele zure vieze lucht zat eraan. Jammer, voor mij niet voor herhaling vatbaar > bio maaltijden van Marqt zijn veel lekkerder!

8 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Hi Gina,

Bedankt voor je feedback, en het spijt ons te horen dat de Teriyaki tofu-maaltijd niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je eerlijkheid en willen graag begrijpen wat er misging, zodat we kunnen verbeteren. Als je specifieke details kunt delen over wat niet goed was, zouden we dat zeer op prijs stellen.

Het is belangrijk voor ons om onze klanten tevreden te stellen, en we willen graag de kans krijgen om het goed te maken. Als je in de toekomst nog eens iets wilt proberen, laat het ons weten. We staan open voor suggesties en nemen jouw ervaring serieus.

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede service, niet zo lekker

3x besteld, totaal 13 maaltijden. Goede service, betrouwbaar en nette levering, maar niet zo lekker..

8 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Oh My Guts

Hoi Marin, Bedankt voor je oprechte feedback. Wij zijn een start-up die zich graag continu blijft ontwikkelen. Zou jij ons via de info@ohmyguts.nl kunnen laten weten welke maaltijden niet helemaal naar wens waren. Dan kunnen we hier met het team naar kijken.

Groetjes,
Bente

Classificada 3 em 5 estrelas

Het eten bestelde ik voor iemand…

Het eten bestelde ik voor iemand anders. Reactie tov andere geprobeerde bedrijven: het eten was oke. Niet superveel maar op zich genoeg. En gewoon prima maar niets bijzonders. En veel rijst begreep ik.

23 de outubro de 2023

Beste,

Dank je wel voor je eerlijke feedback over je recente bestelling bij Oh My Guts. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat de maaltijd niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We zullen zeker rekening houden met je opmerkingen over de portiegrootte en het gebruik van rijst om onze gerechten verder te verbeteren. Bedankt dat je voor Oh My Guts hebt gekozen, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je een meer bijzondere eetervaring te bieden.

Een ware tractatie

De informatie over de levering was accuraat en het eten kwam op het door mij gewenste tijdstip, al was het kort dag. Echt heel prettig.
De gerechten waren heerlijk, geurig en smakelijk, zagen er aantrekkelijk uit en de verpakking lijkt me ideaal: recyclen is mogelijk

23 de outubro de 2023

Hi Miebet,

Wat geweldig om te horen dat je ervaring met onze service zo positief was! We streven ernaar om onze klanten een geweldige culinaire ervaring te bieden, en het is fantastisch om te weten dat je de leveringsinformatie accuraat vond en het eten op het door jou gewenste tijdstip arriveerde.

We zijn ook blij dat je hebt genoten van de heerlijke, geurige en smakelijke gerechten, evenals de aantrekkelijke presentatie. Onze duurzame verpakking is ontworpen met het milieu in gedachten, en we waarderen het dat je de mogelijkheid tot recyclen opmerkt.

Als je in de toekomst meer lekkere gerechten wilt proberen of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. We zijn hier om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een ware tractatie blijft!

Heerlijk en goede service

Had een paar maaltijden gekozen voor mijn vader die even iets minder mobiel was/is en hij vond het heerlijk!
Daarnaast ook een prettige ervaring met de service eerder. Ik moest helaas, na een bestelling gedaan te hebben, de bestelling annuleren. Had een mail gestuurd en daar werd snel en netjes naar gehandeld. Hierdoor op een later moment uiteindelijk deze bestelling gedaan die geslaagd was!

5 de outubro de 2023