Tre fantastiske dage ved Rudbjerg Knude Fyr en nydt. Vi har skøjtet hen over barske sandklitter som Paul Atreides i Düne, nydt plantagers ro og grønhed og forceret aggressive klitrosebeplantninger... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ruten Flensborg fjord. Super oplevelse. Godt materiale modtaget i god tid, inden turens begyndelse. Downloadede Wikiloc, som fungerede perfekt. Skønne ruter med hav og skov. Overnatning i skønne omg... Ver mais
Rold skov og Rebil bakker med Oh So quiet var bare en stor fornøjelse for krop og sjæl. Det at kunne komme til dejlige hoteller og blive forkælet efter en skøn tur i området var super godt. Skønt... Ver mais
Turen levede op til navnet. Fantask ro og fred i Naturpark Thy. Ruterne var valgt så vi sjældent mødte andre. Ikke den oplagte grussti, men i stedet en trampet skovsti i nærheden. Alt var perfekt p... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Oh So Quiet er et alternativ til storbyferien eller wellnessopholdet, der gør det muligt at nyde naturens ro sammen med en partner, ven eller et familiemedlem uden at det skal være alt for primitivt, besværligt og anstrengende. Konceptet består i at vandre fra feriehus til feriehus i naturskønne områder i Danmark. Ruterne er naturnære og begyndervenlige og du slipper for at have alt for meget i rygsækken, da der står måltidskasser klar, når du ankommer til dagens overnatningssted.
Informações de contacto
Sønder Tranders Bygade 24, 9260, Gistrup, Dinamarca
- pia@ohsoquiet.dk
- ohsoquiet.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Tre fantastiske dage ved Rudbjerg Knude
Tre fantastiske dage ved Rudbjerg Knude Fyr en nydt.
Vi har skøjtet hen over barske sandklitter som Paul Atreides i Düne, nydt plantagers ro og grønhed og forceret aggressive klitrosebeplantninger med elegance.
Sommerhusene der tog imod os strålede, maden var god og kun i meget få tilfælde tænkte vi - hvor skal vi hen?
Tak!
Rold skov og Rebil bakker med Oh So…
Skønt med en lille hilsen fra " Oh so quiet"
Det var alle pengen værd, virkelig valuta for pengene
Der er sørget for alt, og dejlige ruter i smuk natur
Flensborg Fjord turen var vores anden tur med Oh So Quiet, og endnu en gang var det en dejlig arrangeret tur, alt klappede, selv vejret🌞
Fantastisk tur ved svinkløv, hvor alt klappede.
Vi var på en virkelig god, smuk og velplanlagt tur omkring Svinkløv. Alt klappede (næsten) Men med de små ting der var, fik vi rigtig god assistance med det samme via opklad eller på SMS, og det var virkelig småting....
Alt-i-alt en fantastisk tur for os to voksne og vores hund.
Gode sommerhuse, god vandrerute og god mad. Vi manglede ikke noget.
App'en til navigation kunne dog være bedre, men det gik.
Ruten Flensborg fjord.
Ruten Flensborg fjord.
Super oplevelse. Godt materiale modtaget i god tid, inden turens begyndelse. Downloadede Wikiloc, som fungerede perfekt. Skønne ruter med hav og skov. Overnatning i skønne omgivelser på hhv. Sandbjerg Gods og Als Kloster, skønne værelser, dejlig mad.
Vi kan varmt anbefale Oh So Quiet.
Fantastisk smukt vandretur
Fantastisk smukt vandretur, skønne sommerhuse og rigelig forplejning. En unik og enestående oplevelse .
Klitmøller/Vangså turen
Vi har været på Klitmøller/Vangså-turen. Virkelig god tilrettelagt tur, nem at finde rundt på vha Topo GPS appen. Fint beliggende huse til overnatningerne og dejlig nem aftensmad, fin morgenmad og gode ting til at smøre næste dags madpakker af (økologisk selvfølgelig 😉). Sjovt at stifte bekendtskab med surfermiljøerne i såvel Klitmøller som Nørre Hvorupør (på vej hjem fra vandreturen). Og sikke en ro der er i det nordvestlige hjørne af Danmark. Kun “forstyrret” af masser af fugle, sommerfugle, guldsmede, rådyr, firben og hugorm (små 😉). Alt i alt en super god 3-dages tur med dejligt vejr, masser af frisk luft og efterfølgende ømme ben på den gode måde. De bedste anbefalinger herfra ❤️. Mathilde og Pia “holder dig i hånden” under hele forløbet, fra bestilling til du/I krydser “målstregen” igen.
Turen levede op til navnet - Oh so quiet
Alt var perfekt planlagt mht. overnatning og forplejning. Enkelt og praktisk og gode råvarer.
Informationsniveauet var højt både før og under turen.
Ruten Svinkløv-Fosdal
Ruten Svinkløv-Fosdal
Fantastisk koncept!
God planlægning, god service, herlige ruter, gode huse!
Alt klappede perfekt!
At gå 18 km og komme til et hus med fyldt køleskab og øl på køl er simpelthen total ferie!
Kan varmt anbefales!
Indkvartering uden toilet (og bad) kom som kedelig overraskelse
Indkvartering på Als kloster under vores tur på gendarmstien var et ærgerligt minus ved turen.
Vi er 3 modne kvinder alle +70år, og blev tilbudt en “glambinghytte” og et meget lille værelse begge uden toilet. Det meget lille værelse havde toilet og bad på gangen men fra glambinghytten var det for os, med dårligt syn og balance i mørke en farefuld natlig tur til toilettet.

Resposta da Oh So Quiet
Gennemført koncept
Gennemført koncept, hvor alt bare spiller. Hurtigt svar ved behov for support, udførlig vejledning med alt man har brug for at vide på forhånd. Har allerede anbefalet konceptet til alle der gider lytte og kommer helt klart til at benytte mig af Ohsoquiet selv igen 🙏
Super oplevelse
Super oplevelse. Maden var fantastisk. Ruterne smukke. Personlig og hurtig service. Husene kunne godt være af lidt bedre kvalitet, men ændrer ikke på, at det er 5 stjerner!
Turen var bare en kæmpe fornøjelse
Turen var bare en kæmpe fornøjelse, hvor vi følte os enormt godt taget hånd om i alt fra infomateriale forud for turen, til SMS'er på dagene og til bare den indbydende måde maden stod klar i køkkenet ved ankomst.
Meget fint koncept hvor der er tænkt på…
Meget fint koncept hvor der er tænkt på mange gode ting. Skøn og smuk natur.
Fantastisk vejr og gode ruter. Gerne mere detaljerede kort.
Vælger gerne et andet ophold på et tidspunkt.
Kunne ikke ha været meget bedre
Kunne ikke ha været meget bedre, alt fungerede.
Ruten var smuk og varieret, sommerhuset lækkert, og så endda med SPA. Maden var god, det var lækkert og der var rigeligt. Bestilling, service og kommunikationen var personlig, hjælpsom og effektiv.
Vi kommer igen det er helt sikkert.
Fin lille dedetalje med velkomsthilsen og chokolade i sommerhuset :-)
Luksus
Der var tænkt på alt fra pakkeliste, guide til app med rute, lækkert økologisk måltid og gode materialer til madpakke. Vi kommer 100 % til at booke igen til næste år.
Helt perfekt.
Vi var 5 voksne, der vandre Bulbjerg-ruten den første weekend i maj, og vi havde en fantastisk tur! Forberedelserne til turen var helt perfekte, og vi oplevede en virkelig god og opsøgende service og kontakt fra Mathilde vedrørende alt det praktiske, mad, drikkevarer, rute og lignende. Husene vi boede i, var virkelig hyggelige og rene, og vi nød vores overnatninger der. Særligt huset i Lild Strand var superfint. Maden var god, og vi manglede intet andet end pålægschokolade til morgenmad:) Da vi havde en fødselsdag undervejs, spurgte vi om det var muligt at få indkøbt en kage, og det var helt uproblematisk. Da vi ankom til huset, stod der både en flot lagkage i køleskabet og flag ved døren! Det var også hyggeligt at blive budt velkommen i husene af små håndskrevne beskeder, og vi kan ikke klage over noget som helst. Et supergodt "koncept", som vi meget gerne benytter os af igen. Da vi normalt vandrer noget længere end disse ruter, ville det ikke gøre os noget, hvis der kom flere længere ruter i fremtiden.
Vi har lige været på Bulbjerg ruten…
Vi har lige været på Bulbjerg ruten over 3 dage og det har været en fantastisk tur med skønne ruter og fine sommerhuse vi ankom til, samt maden der var stillet frem til os i sommerhusene var nem og lækker. Stor anbefaling herfra Bjarne og Mona
Virkelig veltilrettelagt fra start til…
Virkelig veltilrettelagt fra start til slut. Den smukkeste rute og de hyggeligste sommerhuse. Vi er vilde med konceptet og vi kommer helt sikkert tilbage igen. Kæmpe hep.
Virkelig godt koncept
Virkelig godt koncept. Alt fungerer godt. Gode ture og gode huse. Alt vel tilrettelagt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.