VesterhavsCaminoen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi startede i Løkken, hvor vi blev taget godt i mod, afleverede vores bagage og modtog kort og anden information. Vi vandrede i 3 dage ( via Lønstrup og Hirtshals til Tversted ) i utrolig varieret la... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er lige kommet hjem fra cykelferie fra SletteStrand til Skagen på elcykel. En super dejlig tur i det dejligste vejr og skønne oplevelser første overnatning i Løkken på KalleHaveGaard med de sødest... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de turismo
  2. Operador turístico
  3. Agência de viagens

Escrito pela empresa

VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

220 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

3 dages vandretur fra Løkken til Tversted

Helt overordnet er VesterhavsCaminoen en fed måde at rejse på ved Vesterhavet. Rigtig god service med kortmateriale, bagage transport osv. Vi har lige været på 3 dages vandreturen fra Løkken til Tversted og alt fungerede perfekt, meeen synes lige I skylder at fortælle hvor barskt det kan være, at passere sandmasserne ved Rubjerg Knude fyr i blæsevejr. Overnatningstedet i Lønstrup var ikke imponerende, de kunne b.la. ikke hjælpe med den annoncerede aftensmad-mulighed. Men ellers rigtig godt, vi er tilbage næste år:-))

Classificada 3 em 5 estrelas

Solohike ‘Jammerbugt’ summer

I walked ‘Jammerbugt’ from Lild - Slettestrand. It was a fine trip, although I do question the overall value of the booking. I carried the backpack my self and is an avid hiker, though therefore not the main segment for this sort of all inclusive booking.

Some notes from a personal point of view. Not necessarily ideal for solo hikers with a social bug :) Very few other people on the route and hotels not very accustomed to solo travellers in their welcome and offers. First Camp Klim had advertisement pictures of the lovely white beach huts, but you get the trailer huts. Which are lovely - just not the same charm, so a little disappointing compared to expectations. Lovely spa though.

In both hotels on the route the restaurants had very few options on the menu. The food was fine, but limited offers and Danish prices. Pack snacks in advance.

På cykel fra Thorsminde til Vigsø

En fantastisk oplevelse i den vestjyske natur. Rigtig godt tilrettelagt med dejlige overnatningssteder. Bagagen fragtet fra sted til sted, det fungerede perfekt. Ruten bød på lidt af hvert, landeveje med og uden cykelstier, cykelstier langs klitter og gennem skov. Vejrmæssigt også alsidigt. Var så heldige, at det blæste temmelig kraftig på dagen gennem Klitmøller, så vi oplevede Cold Hawaii med masser af aktivitet. En punktering blev det også til, men heldigvis i nærheden af Lodbjerg fyr, hvor vi fik lov at lappe i ly for regnen under en parasol. Bagefter ventede kaffe og hjemmebagt kringle i de hyggelige stuer i Kaffestuen.
En rigtig dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales.

1 de julho de 2026

Stunning nature

Stunning nature. Great experience also on e-bike.

3 de julho de 2026

Hello Anni,

Thank you very much for your kind review.

We’re glad to hear you enjoyed the stunning nature and had a great experience on the e-bike.

Best regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjemme igen efter 4 fantastiske dage på…

Hjemme igen efter 4 fantastiske dage på cykel langs den vestjyske kyst. Professionel og hjælpsom medarbejder hele vejen igennem. Til sendt dokumenter med kort, serværdigheder og vigtige informationer var guld værd. Bør absolut opleves.

Hej Susan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde fire fantastiske dage på cykel langs den vestjyske kyst, og at både vores medarbejdere og det tilsendte materiale med kort og informationer gjorde turen god og overskuelig.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling :-)

Helt klart 5 stjerner herfra

Helt klart 5 stjerner herfra. Vi havde den skønneste tur, hvor alt bare klappede. Vesterhavs Caminuoen kan klart anbefales:-)

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en skøn tur, hvor alt bare klappede, og at I gerne vil anbefale VesterhavsCaminoen.

fine shelters på turen

fine shelters på turen, god oplevelse generelt

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse på turen, og at shelters undervejs var gode.

Meget fint arrangeret

Meget fint arrangeret
Smuk natur , varieret
Gode velplacerede hoteller , med fin forplejning
Eneste minus var lejecykler , som var city bikes , som ikke er så gode på grus og skovveje

Hej Jørgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god cykelferie med smuk og varieret natur, og at hotellerne samt forplejningen levede op til jeres forventninger.

Tak for jeres feedback – den tager vi med videre i arbejdet med at forbedre oplevelsen.

Thorsminde til Agger på 4 dage

Thorsminde til Agger på 4 dage. Fantastisk smuk natur og alt fungerede. Søde mennesker hos Vesterhavscaminoen. Harboøre er en trist by men turen dertil nok den smukkeste. Kunne være skønt om der var lidt afmærkning med Camino skilt eller en sten i ny og næ så man vidste at man var på rette vej. Kan varmt anbefale at booke turen.

2 de julho de 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en fantastisk tur med smuk natur, og at alt fungerede undervejs. De pæne ord betyder meget for os.

Vi tager jeres feedback omkring afmærkning med videre i arbejdet med at forbedre oplevelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tur i luksus shelters fra…

Super tur i luksus shelters fra Thorsminde til Agger.
Vi vandrede under hedebølgen i Danmark, så det var rart at have Vesterhavet ved sin side til en kold dukkert.
Al service fra VesterhavsCaminoen var perfekt.

Hej Irene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en super tur i luksus shelters fra Thorsminde til Agger, og at I fik nogle gode dage langs Vesterhavet trods hedebølgen i Danmark. Skønt at høre, at hele servicen fra vores side fungerede som den skulle.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er lige kommet hjem fra cykelferie fra…

Er lige kommet hjem fra cykelferie fra SletteStrand til Skagen på elcykel.
En super dejlig tur i det dejligste vejr og skønne oplevelser første overnatning i Løkken på KalleHaveGaard med de sødeste værter Claus og Tina var en skøn oplevelse. Men også de andre hoteller var rigtig fine. Tak til Kasper fra Vesterhavs Caminoen for at skaffe cykelhjelme da vi ikke havde fået vores egne med. Alt i alt en super fin og god tur og vi kommer igen.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en skøn cykelferie fra Slettestrand til Skagen, og at både vejret, oplevelserne og overnatningerne levede op til jeres forventninger. Det er også dejligt at høre om jeres gode oplevelse på Kallehavegård, og vi sender selvfølgelig jeres ros videre.

Og tak for de fine ord om hjælpen undervejs – det er vi glade for at kunne være behjælpelige med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk tilrettelagt tur!

Vi vandrede i 3 dage ( via Lønstrup og Hirtshals til Tversted ) i utrolig varieret landskab - ca. 75 km. i alt. Alt klappede : bagagetransport, hoteller og transport retur til bilen! Der er intet negativt at sige!! Vi kommer helt sikkert tilbage og prøver en af de andre ruter!

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en fantastisk tur, og at alt fra bagagetransport til overnatninger og returtransport fungerede helt som det skulle. Skønt også at høre, at I nød de tre dage i det varierede landskab langs kysten.

3 fantastiske dage

3 fantastiske dage, hvor al tilrettelæggelse bare fungerede. Vi fik gode spiseoplevelser på både Nymindegab Kro samt Henne strands Badehotel.
Omdøbte turen til gourmet Camino el på dansk "Gå med Camino" kan kun anbefale turen til andre
Motion med indhold

Hej Knud,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde tre fantastiske dage, hvor alt fungerede, som det skulle, og at I fik nogle gode madoplevelser undervejs. Det er skønt at høre, at turen også har inspireret jer til at give den sit eget kælenavn.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at se jer igen :-)

Vandreferie Jammerbugten

Vandreferie Jammerbugten 24.-26. juni 2026.
Herlig vandretur ad den smukke rute.
Perfekt og fyldestgørende turmateriale.
Venlig og hjælpsom modtagelse i Kreativitetshuset, Lild Strand, som var startsted for vandreturen.
To fine og vellykkede ophold/overnatninger undervejs.
Vi havde tilvalgt bagagetransport, som også fungerede til UG. I den forbindelse modtog vi SMS-beskeder, når bagagen nåede frem til næste destination.
Til slut blev vi afhentet af en flink chauffør ved Rønnes Hotel (Slettestrand) og kørt retur til vores parkerede bil ved startstedet.
Stor ros til VesterhavsCaminoen :-)

Hej Palle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en skøn vandreferie i Jammerbugten, og at både ruten, turmaterialet og de forskellige ophold undervejs levede op til jeres forventninger. Det er også dejligt at høre, at både bagagetransporten, SMS-opdateringerne og afhentningen fungerede helt som det skulle.

Vi sætter stor pris på jeres ros og glæder os til at se jer igen :-)

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Det er 3. gang vi tager en vandretur med VesterhavsCaminoen.
Denne gang fra Houvig til Årgab, gennem Ringkøbing og Hvide Sande. Vi gik mest på stranden og så grusvej mere eller mindre hele vejen ind til Ringkøbing. Det er en meget overkommelig tur - alle kan være med. Eneste minus er man vil have mere.
De andre vi har gået er Thorsminde-Agger og Agger-Vigsø. Den aller smukkeste var nok den gennem nationalpark Thy. Kigger allerede efter en ny tur. Tak for jer.

27 de junho de 2026

Hej Malene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I nu har været afsted tre gange med VesterhavsCaminoen, og at I endnu en gang har haft en god oplevelse på jeres vandretur langs Vestkysten. Skønt også at høre, at turen var overkommelig og gav jer god tid til at nyde naturen undervejs.

Fantastik cykelferie med VesterhavsCaminoen

Fantastik 4 dages cykelferie med VesterhavsCaminoen. En meget detaljeret informations beskrivelse af ruten og hvad, der var værd at se undervejs. Hotellerne var super gode. Hele arrangementet var bare vel planlagt og nemt at tilgå. Det er ikke sidste gang, at vi benytter VesterhavsCaminoen!

7 de junho de 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I havde en fantastisk 4-dages cykelferie, og at både ruten, informationen og overnatningsstederne fungerede godt hele vejen igennem. Det betyder meget for os, at det har været en nem og god oplevelse for jer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejlig tur! 😊 Har lige gået turen fra Agger til Vigsø…

Har lige gået turen fra Agger til Vigsø i det smukkeste sommervejr, i fantastisk og afvekslende natur. Gode overnatningssteder, dog med lidt sparsomme spisemuligheder til frokost i Hanstholm, hvor det meste var lukket ned i weekenden. (Vi kunne vælge at gå tilbage til havnen, hvilket vores fødder ikke lige tillod)
Generelt gode muligheder for selv at vælge at gå langs strand, klit eller hede.

Hej Jytte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en skøn tur fra Agger til Vigsø i det smukkeste sommervejr og gennem den varierede natur. Det er også godt at høre, at I har haft glæde af de gode overnatningssteder og de mange muligheder for at vælge ruter undervejs.

Tak for jeres feedback omkring spisemulighederne i Hanstholm i weekenden. Det tager vi med os i det videre arbejde.

Vandretur fra Thorsminde til Agger

Vi havde en dejlig vandretur fra Thorsminde til Agger. Første del af turen var rimelig hård, da det var langs stranden. Vi valgte derfor at gå langs landevejen i stedet, hvilket var tæt på bilerne og ikke optimalt. Resten af ruterne var meget bedre.
Bedste overnatning var i Fjaltring Gæstehus, hvor sheltered var i skyggen og hvor der var et køkken dedikeret til os i shelter.
Eneste som kunne være bedre - ud over den første strækning - var luksus sheltered. Det var som at bo i en hytte uden mulighed for at kunne lave gennemtræk, så det var rimeligt varmt. Næste gang vi booker bliver det hotel eller hostel overnatninger.

Hej Ellen

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en dejlig vandretur fra Thorsminde til Agger, og at I især havde en god oplevelse med overnatningen i Fjaltring Gæstehus.

Vi sætter stor pris på jeres feedback om både den første etape og de luksus shelters. Den tager vi med os i arbejdet med at gøre oplevelsen endnu bedre.

Cykeltur fra Slette Strand til Skagen

Cykeltur fra Slette Strand til Skagen. Vi havde lejet cykler og fik fragtet bagagen. De penge var givet godt ud!
Vi havde bare fotos af kortene, og det var liiidt svært at tyde, for det var uden vejnavne. I skulle bare have skrevet “følg cykelrute 1”-
Men en dejlig tur- god service og busturen tilbage fungerede perfekt.

22 de junho de 2026

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en dejlig cykeltur, og at både cyklerne, bagagetransporten, servicen og busturen levede op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres feedback omkring kortene, og den tager vi med os i arbejdet med at gøre oplevelsen endnu bedre.

Vesterhavscaminoen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais