Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fede og farverige læsebriller i rigtig god kvalitet, som tilmed er lavet af genanvendt plast. De mange farver, modeller og mønstre gør det nemt at style sit look til enhver lejlighed. At brill... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

OjeOje laver de absolut bedste briller på markedet. Har efterhånden været igennem en hel del læsebriller og ingen kan matche den kvalitet man får hos OjeOje - og tilmed til en virkelig god pris. B... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

De lækreste læsebriller i genbrugsplast!

Det er en super lækker hjemmeside med godt overblik og så er servicen bare i top!
Men det der gør at jeg er klar til at købe flere par læsebriller og solbriller er at de er lavet af genbrugsplast og så er deres brilleetui så fine.
Kan kun anbefale alle at købe deres læsebriller og solbriller hos ojeoje.dk

3 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte briller og etuier til god pris og hurtig levering

Jeg plejer at bruge læsebriller fra Tiger, men gav ojeoje en chance pga. tilbudet om tre par for 600 inkl etui. Det fortrød jeg ikke. Brillerne er både pænere, mere behagelige og føles som langt bedre kvalitet end Tigers.
Hurtig levering, fine etuier er endda med i prisen og flot udvalg.

1 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik virkelig god service og…

Jeg fik virkelig god service og vejledning i forhold til valg af solbriller til min ansigtsform. Brillerne er af rigtig god kvalitet og så er det rart, at det er recycled, så man kan købe nyt med god samvittighed. Jeg benyttede mig af det gode tilbud med 3 solbriller for 600,- og fik solbriller med til min kæreste også:-) Deres etuier er i en kraftig stofkvalitet og i nogle flotte farver. Dog savnede jeg en form for lukning i etuiet, så brillerne ikke ryger ud, når de ligger nede i tasken.

8 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker de mange farver og farvekombinationer

Super fede briller i god kvalitet.
Elsker de mange farver og farvekombinationer.
Prisen gør, at man kan eksperimentere lidt med de forskellige former. Og så gør det jo bestemt heller ikke noget, at man støtter en god sag.
3 par er nok ikke nok, da der jo også er en masse lækre solbriller - så må tilbage på sitet 😀

2 de maio de 2023

Fedt brand 😀

Jeg købte mine første par læsebriller hos OjeOje. Kundeservicen er i top, og det er udbuddet af modeller og styrker også. Og så gør brillernes fine etui, at det næsten føles som at modtage en gave!

1 de maio de 2023

Fede briller

Hos OjeOje fandt jeg nye læsebriller i nogle seje designs og fantastiske farver - og så til en super god pris. Processen fra online købet på hjemmesiden til jeg modtog pakken med mine 3 par briller var nem og hurtig. Og så er jeg vild med alle de grønne tiltag de arbejder med for at passe på vores fremtid.
Jeg vil helt sikkert handle hos Ojeoje igen.

27 de abril de 2023

Kvalitet og bæredygtig

God service, bredt udvalg. Glade farver, fede designs. Endda bæredygtige. Klart den bedste kvalitet af “onlinebriller”, jeg har prøvet!
Tak for det - og for hurtig levering.

22 de abril de 2023

Fede læsebriller af genbrugsplast

Fede læsebriller af genbrugsplast.
Totalt vild med mine nye læsebriller - det to-farvede stel er funky og pifter looket op. Elsker at de er lavet ordentligt, både med hensyn til kvalitet og samvittighed :). og skal klart have et par eller to mere.

24 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Nye cool læsebriller i skønne farver

Nye cool læsebriller i skønne farver.
Læsebriller er nødvendigt for mig og blevet en del af mit look.
Her er jeg også med til at gøre en forskel:
* De er lavet af genbrugsplast
* Til brillerne er der meget fine håndsyet etuier, som er lavet af stofrester og støtter humanitært arbejde.
Jeg er vild med mine nye læsebriller og skal helt sikkert også snart have nye solbriller!
Super hurtig levering og fremragende service.

24 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Skønne farverige briller i genanvendt plastik…

Har fået de skønneste farverige briller fra OjeOje, de er i topkvalitet og i bæredygtigt materiale, så jeg kunne med god samvittighed vælge flere farver. Samtidig blev jeg overrasket over deres priser, der netop også gør at man bliver fristet til at købe flere par.

10 de abril de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais