Nedladende personale i Sillebroen Frederikssund Generelt altid god oplevelse i form af synstest osv Men! Den modne herre der er ansat nede hos jer (høj skaldet og med sorte briller) er virkeli... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vildt god oplevelse i Synoptik i Herlev Bygade. Total professionelle, gæstfri, afslappede og glade mennesker, der er glade for deres arbejde. Mener hun hedder J, top dollar, super dygtig optiker, kan... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var inde og hente mine nye briller fredag den 6/3 og opdagede lørdag morgen, da jeg lige ville pudse glassene, at begge glas sad løs i stellet. Jeg var herefter inde med brillerne mandag den 9/... Ver mais
A empresa respondeu
Imødekommende, venlige og personlig hjælp. Mange valgmuligheder af brillestel. Fik byttet briller med glidende overgang til “TV-briller”, med et smil og forståelse. Penge retur , da den nye brill... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Et godt syn er afgørende for vores muligheder for at lære, opleve verden, bidrage til samfundet, og i det hele taget skabe os et godt liv. Vi er fascinerede af, hvad et godt syn betyder for livskvaliteten og af, hvad velvalgt design kan gøre for den personlige fremtoning. Vi lever for sandhedens øjeblik. Når vi i butikken finder det perfekte par briller og de helt rigtige kontaktlinser, eller når vi via Synoptik Fonden er med til at hjælpe med et godt syn igennem hele livet. Og uden for Danmark hjælper vi medmennesker i Ghana. Her udleverer vi hvert år tusindvis af briller fra vores optikerklinik og giver dermed mange mennesker muligheden for at se skarpt for allerførste gang i livet. Det er i det øjeblik, hvor alting falder på plads, vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.
Informações de contacto
Lyskær 1, 2730, Herlev, Dinamarca
- info@synoptik.dk
- www.synoptik.dk
Rigtig god service
Rigtig god service, men det stel jeg har købt er anderledes end dem jeg prøvede først
Nedladende personale i Sillebroen…
Nedladende personale i Sillebroen Frederikssund
Generelt altid god oplevelse i form af synstest osv
Men!
Den modne herre der er ansat nede hos jer (høj skaldet og med sorte briller) er virkelig modbydelig overfor kunderne, både overfor mig men også de andre kunder har jeg observeret uden der har været nogen begrundelse for dette. Han kommer med nogle virkelig tarvelige og personlige kommentarer til kunderne og spørger man om noget fordi man er uvidende eller nysgerrig hæver han stemmen og skælder kunderne ud. Var vidne til han stod og snakkede ned til to kunder der skulle hente linser, og selv hans ene kollega, en ung gut virkede ikke til at have det behageligt med at han var der. Har desværre observeret at han er meget uhøflig, vred og meget uprofessionel når han snakker til jeres kunder
Jeg har købt et par Versace briller i…
Jeg har købt et par Versace briller i dyre domme, men efter 2 år, kan jeg stadig ikke have dem på i mere end et par timer, fordi de sidder forkert på mig og gør ondt. INGEN assistenter i Synoptiks butikker har kunnet tilpasse brillerne, så de enten ikke gør ondt eller glider ned. Hver gang skal jeg vente på, at der bliver en assistent ledig i butikken, hvorefter de bruger 30 sekunder på at varme stængerne op, bøje dem lidt eller skiftet gummidutterne. og sige: “Så NU sidder de som de skal!”. Andre gange er jeg blevet modtaget med negativ bemærkning så som hvad har du lavet ved dem for de da meget løse. De briller kommer aldrig til at sidde ordentligt på mig og det er mega ærgerligt da de jo har kostet mange penge. Jeg har prøvet at få dem rettet i flere forskellige Synoptiks butikker.
Så nu overvejer jeg at jeg nok bliver nød til at købe nogle nye briller et andet sted hvor jeg kan får en ordentlig service
Poderá usar IA para responderLer mais
Briller der bare virker
God service, dygtig og kompetent personale og et par briller der bare virker

Resposta da SYNOPTIK
Efter mange mange års stor tilfredshed…
Efter mange mange års stor tilfredshed ved køb af briller ved synoptik, er jeg desværre nu nået til at vore veje skilles.
For 3år siden fik jeg abonnement for første gang.
Desværre har kun det ene par været brugbar.
Dårlig vejledning af valg af stel nr.2
Har fået skiftet nr2 stel 2 gange, men de har aldrig kunnet rettes til,så de sad ordentligt.
Ingen kritik af glas og styrke.
Har fået nye glas i brille nr.1 den.30marts 2026
Glassene blev skiftet, ingen kontrol med synsfelterne.
Jeg har glas med 3 felter.
Brillen blev heller ikke rettet til.
Har opsagt mit abonnement, frikøbt brille nr.1
Afleveret brille nr.2.
Har efterfølgende måttet påtale, at meddele beløbet til Sygesikring Danmark.
Efter at have gennemtænkt hele forløbet,sender jeg hermed Synoptik min version.
Dato.10-4-26.
Venligst Lisbeth Happel Nielsen

Køb ALDRIG briller hos Synoptik
Køb ALDRIG briller hos Synoptik! Jeg har købt et par Burberry briller i dyre domme, men her 1 år efter, kan jeg stadig ikke have dem på i mere end et par timer, fordi de sidder forkert på mig. INGEN assistenter i Synoptiks butikker har kunnet tilpasse brillerne, så de enten ikke gør ondt eller glider ned. Hver gang skal jeg vente på, at der bliver en assistent ledig i butikken, hvorefter de bruger 30 sekunder på at varme stængerne op, bøje dem lidt, og sige: “Så NU sidder de rigtigt på dig!”. Det gør de bare aldrig, og jeg har nu fået dem justeret hos Synoptik Søborg, Synoptik Hellerup, Synoptik Lyngby og Synoptik Nørrebro mere end +10 gange! HVEM i Synoptik kan faktisk finde ud af at justere et par briller?!? Jeg har -7.5 i styrke, og bruger kontaktlinser det meste af dagen fordi mine briller sidder af helvedes til.
Find en anden ordentlig optiker at købe briller hos.

Resposta da SYNOPTIK
Umuligt at komme ud af abonnementsløsning for kontaktlinser
Jeg har et haft et kontaktlinseabonnement, som jeg ikke længere har brug for. Jeg gik derfor ind på Synoptiks hjemmeside for at opsige. Man kan af en eller anden grund ikke opsige inde på deres selvbetjeningsportal - i stedet skal man sende dem en e-mail eller ringe til dem.
Jeg gør så begge ting og får telefonisk bekræftelse på, at jeg er frameldt. Jeg ved ikke, hvorfor det var nødvendigt, men okay. Herefter finder jeg så ud af senere, at de stadig trækker pengene fra min bank, og jeg er ikke blevet opsagt

Fin service
Fin service, glade medarbejdere, hurtig ekspedition, ærgerligt at jeg selv skal gøre opmærksom på rabatter for at få dem

Resposta da SYNOPTIK
Rude employee and not helpful
Rude employee and not helpful - Lyngby Storcenter
I had an annoying small silver panel on the arm of my Boss sunglasses that came off.
I went to Synoptik Lyngby Storcenter, the guy was not busy, I walked and asked if English was ok and explained (well tried) my problem, before I even finished, he snapped at me, while pointing quite aggressively at the stores display cabinets, saying we only sell glasses, then looked at me as if to say he’s finished, now leave!
Thankfully I found a much kinder alternative optician in Lyngby Storcenter.
I suggest you try other opticians before getting snapped at.

Resposta da SYNOPTIK
Var ikke tilfreds med mine nye briller
Var ikke tilfreds med mine nye briller. Fik derfor en ny synsprøve, der viste det samme som første gang, men fik rettet lidt på synsfeltet. Synes ikke det havde gjort den store forskel, men gik derfra og tænkte, at jeg nok skulle vænne mig til dem. Det kan jeg imidlertid ikke. Ser bedre langt væk uden brillerne og tæt på er der skygger på en given tekst samt uklare bogstaver. Vil snarest gå ned i butikken i Aalborg storcenter og forlange mine penge tilbage og bruge de gamle briller indtil jeg finder en anden optiker.

En god betjening
En god betjening - men efter udlevering fået rettet stænger til 3 gange - men prøver endnu engang, så jeg får fuldt udbytte af brillerne.

Super dårlig oplevelse i Birkerød Synoptik
Super dårlig kundeoplevelse I synoptik Birkerød. Salgsrådgiveren svarer igen, virker belærende og i det hele taget arrogant. Fra det sekund jeg kommer ind i butikken afbryder han mig, og er egentlig mere interesseret i hvad han selv har at sige.
Jeg forsøger at vise en seddel jeg har fra arbejdsgiver om, at jeg kan få tilskud til skærmbriller. Men i stedet for at spørge mig ind til hvad behovet er, og finde løsninger, er han mere interesseret i at belære mig om, at jeg qua min "unge" alder, ikke skal regne med at jeg kan få tilskud via arbejdsgiver og hvis mine nuværende briller i øvrigt virker fint. De briller jeg har i dag er over to år gamle og var gået i stykker.
Jeg måtte gå derfra mit i det hele, da jeg faktisk følte mig rigtig dårligt behandlet. Ærgerligt!

Resposta da SYNOPTIK
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.