Øjenklinikken Hørsholm Opiniões 113

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik lavet LASIK behandling for bygningsfejl. Valgte klinikken efter anbefaling fra en kollega og på grund af prisen. Kontrolbesøget dagen efter viste at laserkorrektionen havde været spot-on, bedre en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik lavet øjenlaser i januar, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort. Hele forløbet har været rigtig godt fra start til slut. Personalet er utrolig søde og professionelle, og k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min varmeste anbefaling til Stefan Klauber og alle andre på klinikken. Dejlig stemning, ro, god tid, omhyggelige og en super god oplevelse. Lige været til kontrol - igen - en dejlig oplevels... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en yderst behagelig og meget professionel oplevelse. Jeg har fået opereret øjnene med Smartsight Laser og har allerede dag 1 langt bedre syn end jeg havde regnet med. Jeg fik på forhånd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de oftalmologia
  2. Cirurgião LASIK
  3. Oftalmologista
  4. Clínica de Oftalmologia
  5. Oftalmologista pediátrico

Escrito pela empresa

Øjenlægerne Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er specialister i øjensygdomme og synskirurgi. Vi hjælper vores kunder til et friere liv uden briller og kontaktlinser og diagnosticerer og behandler øjensygdomme hos børn og voksne. Klinikken er en privat øjenklinik uden ventetid. Vores kunder roser os for vores service og professionalisme. Vi vægter diaglogen med vores patienter højt og der afsættes altid god tid til alle former for konsultationer. Velkommen til Øjenklinikken Hørsholm

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget professionel og venlige!

Meget professionel og venlige!
Jeg har fået lavet en øjenlaser operation for en lille uges tid siden. Hele forløbet har været meget professionelt og personalet har været venlige trods min nervøsitet. Og resultat er fantastisk. Min eneste ærgrelse er at jeg ikke gjorde det noget før.
Tusind tak for god behandling 🙏🏻

29 de agosto de 2024

Kære Mark
Tusinde tak for de fem flotte stjerner og al din ros. Det betyder meget for os, at du anerkender vores arbejde. Selv tak for god behandling - tak fordi du valgte os!

Meget professionel service

Meget professionel service, gode specialister og ordentlig postoperativ pleje. Jeg følte mig godt taget hånd om og i gode hænder hele tiden, så jeg kan varmt anbefale klinikken.

16 de maio de 2024

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm

Så kan dagen dårligt starte meget bedre! Tusinde tak for din anbefaling og 5 flotte stjerner.

Nærsyn med bygningsfejl Operation

Fik en operation for nærsynhed med bygningsfejl. Alt gik super godt. Meget professionelt og god support. Nu er det 3 måneder siden og jeg ser perfekt.

Kan varmt anbefales.

24 de maio de 2024

Kære Brynjolf
Tusinde tak for fem flotte stjerner. og den varme anbefalelse. Din anmeldelse sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service i trygge hænder

Jeg fik udskiftet mine linser i fredags. Noget jeg har ønsket mig i nogle år, da jeg har samlet mig en ordentlig bunke læsebriller, der ligger spredt, alle de steder jeg bevæger mig:-)
Allerede om aftenen, begyndte jeg at kunne se alt tæt på, uden briller og lørdag var mit syn så skarpt, som da jeg var 25 år..... Jeg har lige været til kontrol og alt er super. Det har været en fantastisk dejlig oplevelse. Super service, alle har været fantastiske og man bliver båret igennem hele seancens.
Jeg ville ikke være et sekund i tvivl om at anbefale Hørsholm Øjenklinik til dem der spørger.
Ps.: Alle mine læsebriller bliver givet videre til genbrug, så der er andre der får glæde af dem:-)

5 de julho de 2024

Kære Klaus
Det er jo en sand fornøjelse at læse din fine anmeldelse. 1000 tak for den. Ikke dårligt at føle man har et syn som en 25-årig :)

Øjenlaser Operation

Professionel, dygtig, omhyggelig, rigtig sød og imødekommende øjenlæge. Følte mig tryg fra start til slut. Alt er forløbet som det skulle og mit syn er perfekt.

Også en stor ros til pigerne i receptionen, for at være så imødekommende, smilende og hjælpsomme.

Jeg kommer helt fra kalundborg af men det er hele køreturen hver 😄
Mine største anbefalinger til denne klinik hvis du overvejer en laseroperation.

16 de maio de 2024

Kære Nikita
Sikke en flot anmeldelse - Tusinde tak! Det betyder alt for os. Jeg lader straks din ros gå ud til alle på klinikken.
Tillykke med dine 'nye øjne'. Vi ses ;)

Classificada 3 em 5 estrelas

Lidt mærkelig oplevelse at ikke særlig…

Lidt mærkelig oplevelse at ikke særlig børnevenlig øjenlæge.

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm

Kære Jennifer, det er ærgerligt at du står tilbage med den følelse. Hvis du vil uddybe, er du velkommen til at ringe til mig på 31512333.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super syn efter min linseudskiftning…

For lidt over et år siden tog jeg mod til mig og besluttede at få udskiftet linserne i mine øjne, så jeg kunne blive fri for læsebriller.
Det er en stor ting at beslutte. Mit langsyn har altid været fantastisk, men alt med småt var virkelig op ad bakke, brillerne skulle frem hele tiden uanset om jeg skulle bruge telefon, eller computer.
Min største frygt var at mit langsyn skulle forringes, da jeg altid har været meget glad for det.
Efter at have mødt personalet og ikke mindst Stefan, til min første konsultation,var jeg overbevist om at det var det rigtige at gøre.
Efter virkelig grundige forundersøgelser blev datoen sat for udskiftningen, og jeg må sige at det var en ekstremt facinerende oplevelse. Allerede få timer efter min helt smertefri udskiftning, var mit syn virkelig meget bedre end det var før.
Nu her for nylig har jeg fået justeret en lille smule på højre øje med laser, så mit langsyn nu er helt fantastisk, faktisk bedre end før linseudskiftningen.
Aldrig mere briller, ingen grå stær at bekymre sig om og mindet om en fantastisk professionel øjenlæge (Stefan) som indgyder en ro og tillid som gør oplevelsen til en rar en af slagsen.
Personalet på klinikken skal også have masser af ros. Super søde, imødekommende og professionelle, så jeg kan varmt anbefale at benytte klinikken.
Mange mange tak - Poul Klit

2 de maio de 2024

Kære Poul
Så kan dagen ikke starte meget bedre efter sådan en flot anmeldelse. Du skal have tusinde tak fordi du deler din oplevelse med andre herinde.
Jeg sender din ros videre til alle i klinikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter LANG tids tilløb besluttede jeg…

Efter LANG tids tilløb besluttede jeg mig for at få udskiftet mine linser og slippe for at bære briller. Efter grundig research fandt jeg frem til Øjenklinikken Hørsholm. Jeg fik booket en forundersøgelse på klinikken hvor jeg blev fuldstændig overbevist om at mit valg af klinik var det helt rigtige. VIRKELIG tryg og rar atmosfære, skøn modtagelse på klinikken og grundig gennemgang/undersøgelse af Stefan. Jeg kom så igen ugen efter for a få foretaget selve udskiftningen. Igen virkelig professionel, rar og tryg modtagelse. Indgrebet forløb fuldstændig smertefrit men naturligvis med en del nervøsitet. Stefan var fantastisk rolig og gjorde oplevelsen helt udramatisk selv for en kylling som jeg. Nu efter en uge er jeg bare fuldstændig overlykkelig over at jeg havde modet og ikke mindst valgte Øjenklinikken. Uforbeholdne anbefalinger herfra.

7 de março de 2024

Kære Søren
Sikke en flot anmeldelse. Jeg husker dig godt til forundersøgelsen, hvor vi fik en god snak. Tusinde tak fordi du deler din historie herinde og jeg sender selvfølgelig din ros videre til alle i klinikken. De bedste hilsner fra Lotte Ipsen, Øjenklinikken Hørsholm

Classificada 5 em 5 estrelas

Super venligt og professionelt personale.

Jeg havde afstandsbrille, kontaktlinser og skærmbrille, hvilket var lidt besværligt. Kontaktlinserne havde trukket blodåre frem i mine øjne, så det var slut med dem.
Jeg fik god rådgivning og fik nye multifokale linser i mine øjne (RLE operation). Jeg kunne ikke vende mig til generne fra de nye linser, blænding og haloer, så uden problemer, skiftede de mine linser ud til monofokale. Der var lidt fejlkommunikation, så jeg troede at jeg blev efterladt med en brillerecept for nye briller med glidende overgang.
Jeg blev kontaktet af Henrik fra øjenklinikken. Han indkaldte mig til synsprøve og samtale, både med Stefan og Henrik. Jeg har nu fået en laseroperation for at fjerne reststyrkerne. Seneste kontrol gav 150% samlet afstandssyn. Jeg kan endda læse i god belysning, men bruger en læsebrille om aftenen.
Mange tak for hjælpen.

3 de março de 2024

Kære René
Tak for din opdatering og selv tak for hjælpen! Det glæder mig, at resultatet efter din laseroperation giver dig et afstandssyn på 150% :) Jeg giver din tak videre til både Henrik og Stefan.
De bedste hilsner
Lotte Ipsen

Kære Rene
Tak for dine 3 stjerner, til trods for at du ikke er blevet brillefri. Jeg kan forstå, at du har fået en tid hos os til en opfølgende undersøgelse. Husk at du altid kan henvende dig til os direkte.

Nyt syn

Super fin klinik. Et flinkt personale som tager godt imod en, samt dygtige læger.

Tak for hjælpen og operationen til Hørsholmøjeklinik - Jeg ser som en ny igen!

16 de janeiro de 2024

Kære Adam
Tusinde tak for flotte 5 stjerner. Tillykke med dine 'nye' øjne :)

Du er i trygge rammer

Følte mig i trygge hænder i processen omkring laseroperation af mine øjne der var ca -5,00 i nærsynethed og mindre bygningsfejl. Det hele startede med en uforpligtende samtale med Lotte via telefonen. Næste step var en forundersøgelse på klinikken for at klarlægge om jeg var egnet til en laserbehandling af mine øjne. Denne forundersøgelse var meget grundig og dybdegående. Sidst fik jeg en snak med Stefan der forklarede mig detaljer omkring processen samt hvad han anbefalede af for og imod vedr. laseroperation.
Jeg tog imod tilbuddet om nyeste metode som han mente var mest egnet for mine øjne.

Operationen foregik primo Januar og jeg var i trygge hænder hele vejen igennem. Grundig synstest igen, inden selve operationen for at være sikker på alt blev præcist som det skulle være. Selve operationen tager ingen tid og er ganske smertefri. Alt personale har været ganske imødekommende og smilende. Allerede dagen efter min operation var jeg til kontrol og mit syn var allerede perfekt her. Jeg kunne køre bil og arbejde dagen efter min laserbehandling.

4 de janeiro de 2024

Kære Martin
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det gør mig ekstra stolt, når du i overskriften skriver, 'Du er i trygge rammer', da det er et af vores vigtigste fokusområder. Tak fordi du deler din oplevelse herinde og tak fordi du valgte Øjenklinikken Hørsholm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin kommunikation både mht…

Meget fin kommunikation både mht aftaler og information om den løbende behandling. Alt fungerede perfekt, og resultatet er super godt

11 de maio de 2023

Kære Kristian
Tusinde tak for 5 flottte stjerner. Jeg giver straks din ros videre til alle og tillykkke med dine 'nye' øjne.

Rigtig god oplevelse med Lasik operation på Øjenklinikken Hørsholm

Har hele mit liv været langsynet med styrke på +2,00 og +2,25. Blev efter meget grundig undersøgelse og professionel vurdering af vide, at jeg var inden for grænseværdierne ift. at kunne få en Lasik operation og at sikkerheden i denne operation er ekstrem høj. Operationen gør ikke ondt, men det er dog ikke en særlig behagelig proces, det varer heldigvis kun et par få minutter. Jeg ser nu helt uden briller og linser og mit syn er fuldstændig fejlfrit, er super glad og tilfreds med operationen og føler mig taget rigtig godt igennem hele processen. Kan varmt anbefale Øjenklinikken.

25 de maio de 2023

Kære Sebastian
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det har stor betydning for os at, at du vil dele din oplevelse med andre herinde. Tillykke med dine 'nye' øjne :) og rigtig glædelig jul

Classificada 5 em 5 estrelas

Excelent clinic for international patients

As an international living in Denmark with an international insurance it is important for us to find private clinics that they understand our needs as international patient and also for insurance purposes. From day one, I got a wonderful welcome in the reception, the consultation with Dr Stefan, then I got my Laser eye operation and I continued with my check-up appointments, and all has been wonderful. Also important, no issue with my insurance all documents I requested I got them. Thank you DR Stefan. Jesus

1 de dezembro de 2023

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm

Thank you so much for your review and for sharing, how you've experienced our service from your perspective being an international living in Denmark.. It means a lot to us. Thanks!
With kind regards
Lotte Ipsen, Øjenklinikken Hørsholm

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste investering - EVER!

Bedste investering - EVER!! "Jeg har ikke set mig tilbage siden!"
Jeg har ALDRIG kunne holde ud af have briller, hverken sol- eller styrkebriller. Dog har det været nødvendig at bruge læsebriller siden 2010. Det er heldigvis slut nu.
Lige efter operationen havde jeg solbriller på, på turen hjem (ca. 45 min). Og har IKKE haft briller på siden. Idag, hvor jeg skriver dette, er det d. 17-11-23.

Henrik, som foretog operationen er super dygtig. God til at forklare, hvad der skal ske, så jeg har været tryg i hele forløbet. Og kan på det varmeste anbefale Henrik og hans kollegaer. I'm happy
Tak for hjælpen, Henrik
De bedste hilsner
Hagbarth

17 de maio de 2023

Kære Hagbarth
Sikke en flot anmeldelse! Tusinde tak fordi du deler din oplevelse herinde. Jeg sørger for, at sende al din ros videre til Henrik og resten af teamet. Når du er Happy, så er vi Happy :)

Professionelt styk arbejde

Jeg fik lavet en SmartSight laser operation for ca 4 måneder siden. Det er nok en af de bedste beslutninger jeg har taget - jeg er så glad for resultatet! Jeg kan varmt anbefale klinikken og man føler sig i gode hænder både under og efter operationen. Stefan udførte operationen og det tog ingen tid og det var smertefrit!! Jeg så sløret den første månedstid, var tør i øjnene og lysfølsom - men nu er det ovre.

10 de agosto de 2023

Kære Rana
Tillykke med din SmartSight behandling. Godt at tørheden, som du oplevede er væk nu. Du skal have tusinde tak fordi du deler din oplevelse her inde og TAK for ros og for de fem stjerner.

Classificada 5 em 5 estrelas

At blive brillefri er en befrielse !

Efter 17 år med briller besluttede jeg mig for at blive brillefri. Jeg undersøgte
flere steder, men var klart mest tryg ved Øjenklinikken Hørsholm som er en privat øjenklinik der også udfører brillefri øjenkirurgi. Den faglige standard er høj og man bliver undersøgt meget grundigt med lægesamtale inden man skal beslutte sig. Hvilken metode der anvendes besluttes i samråd med lægen og hvad de fagligt vurderer er bedst til ens øjne og der er ikke prisforskel på de metoder de tilbyder. Rigtig god service og tilgængelighed. Kun top anbefalinger herfra!!

2 de novembro de 2023

Kære Gunilla
Tusinde tak fordi du deler din oplevelse og giver os så flot en anmeldelse. Jeg er særligt glad for at du nævner, at der ikke er prisforskel på vores tre øjenlaserbehandlinger, fordi det i sidste ende bør være et valg ud fra en lægefaglig vurdering og ikke ud fra økonomi. Stort tillykke med resultatet og tak for de 5 stjerner.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fornøjelse at komme i klinikken

En fornøjelse at komme i klinikken, positive og kompetente folk hele vejen. Fantastisk at få fuld syn igen, pengene værd.

31 de outubro de 2023

Kære Lisbeth
Tusinde tak for din ros - det betyder meget for os.

Bedste service og resultat

Tak for flot service og det bedste fra jeres side af, i forbindelse med min behandling.
Klinikken anbefales hermed på det varmeste.

6 de outubro de 2023

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm

Tusinde tak for ros og en kvittering med flotte 5 stjerner!
De bedste hilsner fra Lotte Ipsen, Øjenklinikken Hørsholm

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais