Fik lavet LASIK behandling for bygningsfejl. Valgte klinikken efter anbefaling fra en kollega og på grund af prisen. Kontrolbesøget dagen efter viste at laserkorrektionen havde været spot-on, bedre en... Ver mais
A empresa respondeu
Fik lavet øjenlaser i januar, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort. Hele forløbet har været rigtig godt fra start til slut. Personalet er utrolig søde og professionelle, og k... Ver mais
Min varmeste anbefaling til Stefan Klauber og alle andre på klinikken. Dejlig stemning, ro, god tid, omhyggelige og en super god oplevelse. Lige været til kontrol - igen - en dejlig oplevels... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en yderst behagelig og meget professionel oplevelse. Jeg har fået opereret øjnene med Smartsight Laser og har allerede dag 1 langt bedre syn end jeg havde regnet med. Jeg fik på forhånd... Ver mais
A empresa respondeu
Øjenlægerne Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er specialister i øjensygdomme og synskirurgi. Vi hjælper vores kunder til et friere liv uden briller og kontaktlinser og diagnosticerer og behandler øjensygdomme hos børn og voksne. Klinikken er en privat øjenklinik uden ventetid. Vores kunder roser os for vores service og professionalisme. Vi vægter diaglogen med vores patienter højt og der afsættes altid god tid til alle former for konsultationer. Velkommen til Øjenklinikken Hørsholm
Usserød Kongevej 93, 2970, Hørsholm, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Efter 10 år med læsebriller var jeg blevet godt og grundig træt af briller. Jeg glemte dem, de blev ødelagt, osv. Jeg lavede research og prissammenligning på 5 andre klinikker for at finde den rette klinik. Jeg valgte Øjenklinikken Hørsholm fordi de var gode og troværdige at tale med, var gode til at forklare mig processen, har alt under et tag, de har erfaringen og sidst men ikke mindst til en god pris. Nu er der gået 6 måneder og synet fungere perfekt. Kan klart anbefales. Tusind tak til hele klinikken.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
De bedste penge, jeg har brug på mig selv i mange år!
Jeg har fået lavet en synskorrigerende laseroperation på begge øjne og ser nu helt perfekt (7 uger efter). Jeg har fra forundersøgelse til nu følt mig i trygge og kompetente hænder. Selve operationen var meget mindre ubehagelig end forventet og der har været minimalt med gene med tørre øjne, som næsten er væk nu og kan lindres med øjendråber.
Kan kun anbefale Øjenklinikken Hørsholm for pris og mest af alt kvalitet.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Vi har kun godt at sige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ rigtig god og profesionelle behandling super behageligt personale 🙏🏻❤️
Noget af det beste vi har gjort for os selv brille fri 🤓🤩😃
Lene & Martin

Virkelig professionel øjenklinik.
Har haft en dags linser i knap 25 år og slimhinderne var til sidst irritable og mine øjne var røde sidst på eftermiddagen.
Så jeg besluttede at få skiftet mine naturlige linser og det var her efter 3 måneder, den bedste beslutning.
Mine øjne har aldrig set bedre og ingen tørre slimhinder - kan kun anbefale Hørsholm øjenklinik hvor man fra start til slut føler sig velkommen og tryg.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Tak for kompentent og venlig behandling.
Jeg har fået lavet en SmartSight synskorrigerende laseroperation på begge øjne.
Min nærsynethed er nu helt væk og her 3 måneder efter operationen ser jeg bedre end jeg gjorde før med linser/briller på.
Jeg havde lidt gene i starten med tørre øjne men det er næsten væk nu og kan lindres med øjendråber.
Jeg har været tryg hele vejen fra min første samtale, til min afsluttende kontrol på klinikken her 3 måneder efter.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Super dygtige, kan deres kram og spotter med det samme personen således at forløbet bare spiller. Stefan og resten af holdet leverede bare en god oplevelse og jeg valgte at tage “brillefri” løsningen og det har jeg ikke fortrudt. Kan kun anbefale Hørsholm øjenklinik

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Fik lavet en øjenlaser operation for et halvt år siden og har på intet tidspunkt fortrudt det!
Personalet er super flinke, professionelle og dygtige. Kan varmt anbefale at hvis man overvejer at få fikset sit syn, at man gør det hos dem.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Efter at have brugt læsebriller flere år har jeg fået en linseudskiftning af Henrik. Både Henrik og resten af personalet har hele vejen igennem været rigtig professionelle og søde. Det er så fedt ikke at skulle huske sine briller hver gang man skal ud af døren. Det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv. Kan varmt anbefales.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Fik laser operation mod nærsynethed (-4,75 og -3,75). Det var hurtigt overstået og smertefrit og personalet var rigtig søde. Efterfølgende så jeg ikke helt perfekt med det samme og blev nervøs, da jeg havde hørt at de fleste ser perfekt allerede dagen efter. Jeg kontaktede Stefan og han sagde at der for nogle godt kunne gå lidt længere tid inden synet var som det skulle være, da nogle hornhinder heler langsommere. Efter ca 14 dage så jeg helt perfekt. Ved kontrol blev det opdaget, at der var kommet epithelceller ind under lappen i hornhinden på Venstre øje (hvilket sker meget sjældent). Det var ikke noget jeg kunne mærke, mit syn var perfekt og havde ingen gener. Men da der var en risiko for at epihelcellerne kunne komme til at genere mit synsfelt, blev jeg tilbudt en mindre operation. Den tog jeg imod, og alt gik fint. Epihelcellerne blev fjernet og hornhinden er helet fint efterfølgende. Jeg har under hele forløbet følt mig i virkelig gode hænder, jeg har fået ekstra kontroller samt ny mindre operation alt sammen med i prisen. Hvis jeg har haft spørgsmål, har man kunnet få fat på Stefan altid. Det har simpelthen været så god kundeservice og Stefan er en virkelig dygtig øjenlæge, der følger en helt til dørs, så resultatet bliver perfekt. Jeg er så glad for resultatet, det er fantastisk ikke at skulle bruge briller eller linser, men bare slå øjnene op om morgenen og se perfekt. Kan virkelig anbefales ;-)

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Har fået foretaget en linseudskiftning. Jeg ser nu helt uden briller. Det er det mest professionelle team som foretog behandlingen. De er grundig og omhyggelige og tilbyder efterfølgende kontrolbesøg. De får mine bedste anbefalinger. En beslutning jeg ikke har fortrudt et øjeblik.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
To gange har vi haft brug for akutte behandlinger og har fået hurtig og effektiv hjælp

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Jeg har fået nye linser . Og er super glad for resultatet. Stefan er virkelig dygtig og god til at få en til at slappe af i det. jeg kan kun varmt anbefale Øjenklinikken Hørsholm.
Mvh
Thomas Jensen

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Efter et tilløb på vel en 2 års tid, kom jeg til undersøgelse med henblik på at ligge mine briller permanent tilbage i deres brillehylster, jeg ville gerne have et linseudskift.
Jeg har, som så mange andre, startede med læsebriller, og endte så med briller med glidende overgang, og det var jeg da bare træt af.
Jeg mødet Henrik hos Øjenklinikken Hørsholm, efter jeg var blevet meget grundigt undersøgt af en af deres meget søde og kompetente optikere.
Henrik fortalt om hvordan et linseudskiftforløbet ville forgå, og hvad jeg skulle forvente af down time. Hjernen skal indstille sig til en ny måde at se på.
Jeg gik hjem med grundig infomateriale og besked om at tænke over det og så vende tilbage.
Jeg vendte tilbage og i starten af marts 2023 blev jeg opereret.
Det går ret hurtigt sådan en operation, alligevel havde jeg bedt om at få noget beroligende inden, og jeg havde brug for et øjeblik mellem operation af øje et og øje to. Og det var der plads til. Sygeplejersken var sød og holdt mig i hånden 😊
Der var musik under hele operationen og Henrik er rolig, fokuseret, professionel og ved hvad han laver. Så det var meget trygt.
Jeg har efterfølgende været til kontrol, både hos optikeren og hos Henrik og alt er så fint som det kan forventet.
Jeg er bare glad for ikke at skulle have briller på. Jeg ser tingene tæt på og langt væk. Kan læse det med småt. “What’s not to like”
Mine bedste anbefalinger til Øjenklinikken Hørsholm
Anna Helene

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Efter 21 år med briller, fik jeg den 11. maj en laseroperation. Noget jeg skulle have gjort for mange år siden, da det er en kæmpe befrielse. Jeg er så glad for resultatet.
Lige fra jeg ringede til klinikken til undersøgelser og operation, har de alle være søde og behagelige at tale med. Under operationen holdt en sygeplejerske en hånd på min arm, hvilket var beroligende, da jeg var meget nervøs. Går nu til kontroller efterfølgende, så selv efter operationen, bliver der taget hånd om en. Alt i alt en god oplevelse.
Lea.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Efter 5 år med briller på 2,5 plus hvor jeg kun kunne se og handle osv. hvis jeg havde husket brillerne, har jeg nu fået linse operation og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
Jeg kan se ALT også det med småt på pilleglas 👏🏻 Jeg kan kun anbefale og få der gjort på Hørsholm øjenklinik, det var så trygt og behageligt , tak til jer 🌞

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Jeg fik en RLE operation for tre uger siden. Efter 35 år med kontaktlinser og nogle år med læsebriller oveni, kan jeg nu se uden brug af hjælpemidler. Fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Stefan og hans team. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem – før, under og efter operationen – et meget professionelt forløb, hvor jeg har følt mig i trygge hænder hele tiden. En stor tak for en god behandling og vellykket resultat!

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
For 2 år siden fik jeg skiftet linser i begge øjne. Resultatet blev dog dårligt, da mit syn blev sløret. Jeg fik at vide jeg skulle være tålmodig. Der skete dog ingen forbedringer.
I perioden efter operationen havde jeg flere aftaler med lægen om at han skulle tale med nogle eksperter og vende tilbage. Jeg måtte dog rykke ham flere gange, da han ikke vendte tilbage.
Jeg blev så sendt til Skejby sygehus, da de er "verdensmestre i øjne" i følge lægen. De kunne dog ikke gøre så meget. Da jeg kom tilbage til Øjenklinikken Hørsholm fik jeg så at vide, at de er "umoderne" på Skejby. Underligt at jeg så skulle tage derover.
Det er nu endt med at jeg har fået mine penge tilbage, men har nu et sløret syn, selv med briller, som jeg ikke havde før operationen, hvilket giver hovedpine og resulteret i flere sygedage. Jeg opsøgte en anden øjenlæge for at få en second opinion. Han sagde at han ikke ville have anbefalet mig, at få den operation som jeg fik på Øjenklinikken Hørsholm. Så min oplevelse med Øjenklinikken Hørsholm er absolut ikke positiv

dygtige øjenlæger 100% tilfreds, kan varmt anbefales

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Fantastisk god oplevelse at få rettet synet hos Øjenklinikken Hørsholm. Stefan er meget dygtig, og fik det hele til at forløbe på bedste vis. En stor anbefaling hvis man vil sikre sig at øjnene er i gode kompetente hænder.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Min laseroperation gik som planlagt, og allerede om aften kunne jeg se perfekt. Den bedste investering jeg har givet mig selv. Rigtig søde og kompetente.
Stefan og hans søde kollegaer har min største anbefaling her fra.

Resposta da Øjenklinikken Hørsholm
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.