Ole Winther Auto A/S Opiniões 154

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte min første bil hos Ole Winther Auto i Silkeborg, jeg blev sat godt ind i tingene, og jeg måtte ikke gå derfra før jeg havde fået en grundig introduktion til tingene. De er meget serviceminde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte vores første elbil hos Ole Winter. Vores første elbil blev en Polestar 2 som vi købte af Ole i april 2025. Vores oplevelsen var rigtig god og vi blev sat godt ind i tingene af personal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som førstegangs bilkøbere følte vi os yderst godt vejledt af Ole, som stod konstant til rådighed overfor alle vores mange spørgsmål. Ole udviste stor fleksibilitet i forbindelse med klargøringstidsp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en super service og vejledning ved køb af ny bil. Jeg ønskede en serviceaftale, hvilket de sagtens kunne lave men ikke ville anbefale mig da det ville bliver for dyrt for. Derimod kunne de l... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Autoriseret forhandler af Iveco, Fiat, Fiat Pro, Honda, Maxus og Suzuki. Autoriseret Serviceværksted for Iveco, Fiat, Fiat Pro, Honda, Maxus, Suzuki og Seat.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse at handle hos Ole…

Super god oplevelse at handle hos Ole Winther. Jeg fandt bilen i butikken i Horsens og vi fandt efterhånden frem til en god pris på den. Nu har jeg fået bilen overdraget og er ovenud tilfreds med købet. Tak til Ole WInther og medarbejdere for den oplevelse :)

12 de fevereiro de 2025

Tak Søren!

Tak Søren!

Super tilfreds med den service og ekspertise vi fik under vores 2 besøg hos Ole Winther i Silkeborg. Kan kun anbefales herfra!

29 de janeiro de 2025
logótipo da Ole Winther Auto A/S

Resposta da Ole Winther Auto A/S

Hej David
Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.
bedste hilsner
Team Ole Winther Auto

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse, både professionel og personlig!

Jeg købte en ID5 GTX.
Jeg havde en yderst behagelig oplevelse hos Ole Winther Auto. Meget professionel behandling, med et personligt touch. Vi fik bilen til en xtra god pris, da der viste sig at være mere udstyr i bilen end listet - uden ekstra betaling.
Jeg vil uden at blinke handle hos dem igen!

28 de setembro de 2024
logótipo da Ole Winther Auto A/S

Resposta da Ole Winther Auto A/S

Hej David
Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.
Giv endelig lyd hvis der er yderligere vi kan hjælpe med.
bedste hilsner
Team Ole Winther Auto

5 store stjerner til Søren! 😃

Absolut fremragende behandling hele vejen igennem hos Søren ved Ole Winther auto. Vi indgav vores krav til bil, hvorefter Søren skaffede en bil hjem til os, som er alt vi kunne drømme og lidt til! 😃👍🏻
Kæmpe anbefaling herfra

19 de setembro de 2024

Service

Virkelig behagelig service.
Bil sæderne var ikke helt rene ved afhentning af brugt bil, pga klargørings grej var i stykker.
Så vi fik refunderet en kabine rens efter eget valg

14 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God købsoplevelse med personlig kundeservice

Vi købte min firmabil ved Ole, og havde først og fremmest en behagelig og personlig process med Ole under selve handlen, men blev ligeledes behandlet suverænt godt i efterkøbsprocessen hvor vi blev prioriteret ligeså højt som inden vi havde købt bilen.

20 de setembro de 2023

Imødekommende kundeservice

Har en ældre autocamper, der jævnligt bliver serviceres hos Ole Winther Auto i Silkeborg. Altid god og imødekommende kundeservice.
Værkfører Lars kontakter os altid forud for evt reperationer og har undersøgt markedet for gode priser på dele o.l.
Kan varmt anbefale Ole Winther Auto

7 de junho de 2024

Fint skifte til elbil.

Jeg har brugt Ole Winther Horsens i de sidste 25 år med udelukkende gode erfaringer.
Denne gang skulle Seaten så udskiftes til en elbil, og da afdelingen i Silkeborg forhandler Honda og dette mærke netop har haft et kanontilbud på den nye e:ny1, skulle det prøves.
Jeg må sige, at jeg ikke blev skuffet. Blev modtaget som en gammel ven af huset af Ole og fik en fair byttepris for Seaten. Alle aftaler blev holdt, selvom det selvfølgelig var lidt svært at vente på levering af Hondaen. Som et ekstra krydderi på handlen lovede Ole, at jeg kunne købe originale vinterdæk og fælge til indkøbspris, så nu må vi se, hvordan det går til efteråret.
Ps: Hondaen kører som en drøm, og jeg har ikke et sekund fortrudt skiftet til elbil.

15 de março de 2024

Vores bedste anbefaling

Vi overvejede 2 Honda Civic af samme model, men valgte Ole Winther Auto pga. den fantastiske behagelige ligefremme serviceoplevelse, de gav os. For det første blev vi ringet op efter at have booket prøvetur på Bilbasen og fik aftalen bekræftet og forsikret om at bilen var klar til os. Det havde vi ikke forventet. For det andet fik vi kørselsvejledning til prøveturen og dialogen var hyggelig, jysk og ligetil, så det var nemt at beslutte sig for at handle med dem. Ved udlevering af bilen blev vi opfordret til at kontakte dem med det samme, hvis der var noget ved bilen, som ikke lever op til vores forventninger eller skulle vi opleve fejl og mangler, for det ligger dem meget på sinde at udbedre det med det samme. Det gjorde os trygge og bekræftede vores beslutning. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling.

20 de abril de 2024

Altid venlig

Altid venlig, fair og topprofessionel behandling, dygtige mekanikere der laver bilen hurtigt. Og Mulighed for lånebil.

12 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Positiv oplevelse at købe bil hos Ole…

Positiv oplevelse at købe bil hos Ole Winther Auto
Lige fra det øjeblik vi kom ind ad døren og blev modtaget af Thonny var det en positiv oplevelse.
Han svarede beredvilligt på alle vores spørgsmål, og gav sig rigtig god tid.
Efter en prøve tur blev vi enige om at en Suzuki Swift demobil skulle være vores, og han tog vores Hyundai i bytte til en meget fair pris.
Bilen blev leveret, og der blev givet en god introduktion.
Ole Winther Auto har fået en ny og trofast kunde🙂

7 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ville ønske man kunne give 0 stjerner!

Ville ønske man kunne give 0 stjerner.

Købte en ny Iveco varebil, til over 400.000 Kr. som ikke har lavet andet end at lave fejl, et utal af fejl, ture på værksted og først efter et år er der håb.

Ole Winther har behandlet sagen virkelig dårligt hele vejen igennem, og vil ikke yde nogen form for kompensation til alle de spildtimer, udgifter osv. der har været med det hele.

Kan på ingen måde anbefale at handlere jeres bil eller få levet jeres bil ved dette Firma. Der er ingen ledelse, ingen styring og ikke det der minder om kundeservice.

M.v.h Morten Heibæk
Direktør
Heibæk Entreprenør & Heibæk invest Aps

10 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais