Olfe Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had in eerste instantie een biker short besteld, maar deze zat toch niet helemaal naar wens. Contact gezocht of ik 'm om kon ruilen met een ander model biker short. Geen enkel probleem. Geheel kost... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb van de week een bikershort (19inch) voor hardlopen bij jullie besteld. En ben echt super enthousiast! Binnen 24hr was die binnen en zojuist ben ik wezen rennen. Hij zakt niet af, kruipt niet om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een aankoop gedaan bij mygainz maar deze aankoop paste me niet. Toen gevraagd om een waardebon terug te krijgen maar wilde eigenlijk gewoon mijn geld terug maar door privé omstandigheden had ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het g... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

311 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super kwaliteit

De kwaliteit van het broekje is echt super! De vakjes voor je mobiel en sleutel/gelletje zijn ook precies waar ik naar opzoek was. Wel vind ik dat het broekje erg hoog zit en wat aan de strakke kant is. Ik heb normaal XS shirts en S broekjes, maar het broekje maat S zit vrij strak om m'n buik en benen.

21 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Levering opgelost

Eerder problemen gehad met de levering. Deze kwam na mijn review Uiteindelijk toch snel binnen. Zoals het hoort als je iets koopt.

Broek zit goed, twee zakken zijn top.

23 de julho de 2023

Fantastische short

Fantastische short, fijn materiaal, stevig, maar niet zweterig, de hoge taille is helemaal top. De pijpjes kruipen niet op.
Helemaal blij met deze aanschaf en ga zeker voor de legging (richting de winter)

17 de julho de 2023

Prima!

Besteld, snel geleverd. Twee leggings besteld, goede kwaliteit.

23 de julho de 2023

Top prijs/kwaliteitverhouding

Ik heb ondertussen al 4 items van Mygainz en ze bevallen met heel goed. De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal top. En ook de klantenservice is een dikke 10. Als je op zaterdagochtend een vraag stelt via de chat, krijg je binnen een half een reactie. Geweldig! Wel een maatje kleiner bestellen dan je gewoonlijk hebt.

7 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer professioneel en goed bedrijf!

Ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Spullen retourneren is ook geen probleem en wordt netjes te woord gestaan. Ook als je feedback hebt wordt hier zeer professioneel op gereageerd. Zeker een aanrader!

6 de junho de 2023
Opinião espontânea

De opvolging

De opvolging, nadat mijn pakje kwijt raakte was vlekkeloos en zeer behulpzaam. Het pakketje is uiteindelijk terecht en mijn outfit is al meerdere malen gedragen.

11 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne winkel met prima service.

Fijne webwinkel. Duidelijke site en goede filters zodat je bijna direct vind wat je zoekt.

Ook een prima klantenservice! Complimenten hiervoor. Ik had een vraag gesteld over de tracking van mijn bestelling en kreeg al snel een fijn antwoord. Zelfs daarna een 2e mailtje met een update!

9 de junho de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.