Oliolipoke Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har flere gange bestilt mad hos Olioli og været ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rå tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sød kartoffel med rå broccoli- uden smag og tilberedni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min søns mad. Bestilte på nettet med levering fra Rødovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammerligt makværk. Gennemtrængende ingefærsmag. Ingen i selskabet gad at spise op. Ris, bønner og bønnespirer var 90% af denne Bowl med and. Tørt og aldeles idéforladt ret der kun leder tankerne h... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Prøv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i København, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Østerbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dårlig tun

Øv - de sidste 2 gange jeg har bestilt deres bowl med tun har den været fordærvet. Det var sidste gang jeg handlede der.

10 de março de 2022

ALDRIG mere OliOli

Jeg har idag købt to bowler OliOli i lyngby, desværre en stor skuffelse.

Jeg har altid elsket OliOli, men begge de bowler jeg købte idag i Lyngby, var med senet oksekød, der var for gammelt, hvilket resulterede i dårlig mave x 2.

Gud ske lov, er der andre der tilbyder samme koncept, for jeg lægger ikke mine penge hos jer igen.

9 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Mangelfuld ordre og lang ventetid

Latterlig dyr mad ift hvad man får for pengene og 80 kr i levering?!

Vi bestilte en Bowl, hvor vi købte ekstra ting i - manglede 5 af tingene i den ene Bowl og 3 af tingene i den anden Bowl. Derudover blev vi lovet levering på 45 min, men der gik en time og 10 min. Herefter skulle vi bruge 10-15 min på at skrive med Wolt om den forkerte bestilling, hvilket gjorde, at vi ventede yderligere med at spise. Køber ikke fra olioli Frederiksberg igen.

9 de março de 2022

Vil ikke anbefale

Dårlig service og kvaliteten er faldet væsentligt samtidig med at prisen er steget. Vil ikke anbefale.

5 de março de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

God Bowl …men elendig hjemmeside til bestilling!

Super gode bowler med lækkert indhold.God betjening. Katastrofal hjemmeside. Man kan ikke bestille flere build your own…. Vi endte med at bestille hver især efter vi havde ringet og fået forklaret, at det var den eneste måde hjemmesiden ville virke. Da vi så troede, at nu var alt godt, så viste betalingen 0,00 kr. så måtte vi ringe igen…..det er så sidste gang, at vi smider en bestilling på take away hos Olioli. Der er heldigvis mange andre muligheder på markedet. Bare øv, når alle andre godt kan få bestillinger på hjemmesider til at fungere og vi godt kan lide jeres produkt. Det MÅ I kunne gøre bedre!

18 de fevereiro de 2022

Katastrofal dårlig kundeservice

Det er mig en gåde, hvordan I kan drive en forretning.
Nu er det mindst 6. gang i løbet af de sidste måneder vi har forsøgt at lægge en bestilling via jeres hjemmeside - og det går ALTID i smadder. Der er snart ikke de tekniske problemer med websiden, vi ikke er løbet ind. Den seneste er, at vi lægger bestillingen og får oplyst i "kurven" at vi skal betale DKK 334,00. Vi tilføjer et betalingskort, hvorefter oplysningen nu er, at vi skal betale DKK 0,00. Og derefter kommer der blot en fejlmeddelelse. Det sker 5 gange - og vi prøver også med forskellige betalingskort - samme resultat. Og det er uanset om vi forsøger at bestille via websitet eller appen. Så nu er vores tålmodighed simpelthen opbrugt. I laver nogle dejlige bowls - men det her cirkus gider vi bare ikke mere. Der findes masse af andre steder, der tilbyder en acceptabel kundeservice. Det er mildest talt heller ikke så svært.

PS! Jeg har tidligere påtalt problemer og blev lovet en rabatkode. Den er heller aldrig dukket op, hvilket vel ikke undrer nogen?

16 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice og det tager en…

Dårlig kundeservice, attitude og det tager en krig at få sin mad. De skulle spørge 2 gange om hvad vi havde bestilt ovenikøbet. Vi ventede ihvertfald 30 min. på 2 salater og vi var ikke de eneste. Vi fik ikke det rigtige kød og det svøb i dressing. Det var næsten uspiseligt

18 de janeiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Det smager typisk fuckin godt

Det smager typisk fuckin godt, men tunen har smagt af en kutter der lå i Helsingør. Ikke frisk. 💔💔 Sket 5 gange. Få noget kvalifisk:) ellers lækkkert. Min yndlings Bowl er duck poke med avo!!
Hilsen en kunde var glade for jeres kammusling Bowl! I ved jeg er OG

18 de janeiro de 2022

Super skuffende oplevelse!

Super skuffende oplevelse!!

Efter at have skulle oprette konto med password for at bestille mad online gik betalingen ikke igennem (Heller ikke i anden omgang) prøvede derefter på telefon, men det hjalp heller ikke. Blev bedt om at downloade deres app, men nej, efter at have brugt 20min på at bestille mad droppede jeg det og bestilte sushi et andet sted. Det tog 2 minutter og smagte dejligt.

21 de dezembro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke frisk frisk

Har spist en enkelt gang fra Olioli, Hellerup, hvilket var en rigtig god oplevelse. Denne gang var dog anderledes... på den dårlige måde. Kedelig, rimelig tør salat/ris og tunen var bestemt ikke frisk. Prisen taget i betragtning, burde det kunne gøres bedre og med frisk fisk.

9 de novembro de 2021

Butikken i LYNGBY = pølle

Butikken i LYNGBY! Bestiller 2 bowls og klikker videre uden at se at de ikke tilbyder levering. Så skal man oprette en bruger profil hvorefter den beder om at tilknytte et betalingskort, efter jeg har gjort det siger den tak for din bestilling uden at give mig mulighed for at vælge levering og så går det op for mig at det tilbyder de ikke. Jeg forsøger derefter at ringe til dem i 35minutter men hver gang bliver der lagt på efter 2min og 5sekunder.
Jeg kan derefter se at den har reserveret pengene på min konto og er derfor tvunget til at bruge 1 time på offentlig transport for at hente maden da jeg ikke kan få kontakt og afbestille. De virkede meget ligeglade og uforståenede i butikken, og jeg forslog dem bedre synlighed på deres bestillings platform hvilket jeg fik et "ja ok" svar tilbage.

What a shitshow. Kedelig oplevelse som skræmmer kunder væk, bare se alle de dårlige reviews på trustpilot.

31 de outubro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais