Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke site waar je makkelijk je producten kunt terugvinden. De levering was naar België netjes op tijd zoals ze aangaven maar dit is natuurlijk afhankelijk van de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Organizador profissional

Onze missie is om klanten te voorzien van hoogwaardige en innovatieve producten die hen helpen om hun leef- en werkomgeving te transformeren en te optimaliseren. Door middel van praktische adviezen, doordachte ontwerpen en gebruiksvriendelijke producten streeft OLIV ernaar om het dagelijks leven van mensen te vereenvoudigen en te verrijken. Vastbesloten om klanten te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van georganiseerde, functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes. Met de focus op klanttevredenheid, duurzaamheid en innovatie.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

29 opiniões

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Producten voldoen ruim aan de eisen. Top service!

26 de julho de 2025

Resposta da OLIV organized living

Bedankt voor het achterlaten van de 5-sterren review en daarbij je compliment!

Review Oliv

Snelle verzending. Service was top, ik was vergeten 2 woorden door te geven voor de stickers en heb gemaild of deze er nog bijgevoegd konden worden. Dat was geen enkel probleem. Stickers zijn supermooi.

18 de abril de 2025

Super

Super! Geweldige prijs in vergelijking met concurrenten, snelle levering, goed verpakt product & ook nog een handgeschreven kaart!

8 de abril de 2025

Resposta da OLIV organized living

Bedankt voor je super leuke 5-sterren review!

Aanrader!!

Snelle reactie op vragen. Snel geleverd. Aanrader!!

29 de março de 2025

Resposta da OLIV organized living

Bedankt voor je positieve review!

Super!

Heel goede ervaring!

24 de janeiro de 2025

Resposta da OLIV organized living

Hartelijk dank voor het achterlaten van de 5-sterren review en het compliment.

Super mooie stickers

Super mooie stickers. Het enige nadeel vind ik dat er niet een soort plastic laagje op zit. Maar verder prachtig.

4 de janeiro de 2025

Resposta da OLIV organized living

Bedankt voor de positieve review en daarbij de feedback. We zijn inmiddels bezig om extra varianten toe te voegen aan ons assortiment waarbij deze eigenschap terugkomt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit

In de middag besteld en de volgende dag in huis. Kun je niet voor naar de winkel. Site was duidelijk en kwaliteit is goed. Zou zeker nog een keer hier iets kopen.

8 de janeiro de 2025

Resposta da OLIV organized living

Bedankt voor de positieve review. Daar zijn wij super blij mee!

Super mooie labels

Super mooie labels, en super snel geleverd! Goede communicatie, ga hier zeker vaker bestellen :)

1 de janeiro de 2025

Resposta da OLIV organized living

Hartelijk dank voor je compliment en de 5 sterren review! We zijn super blij dat je een fijne ervaring hebt met onze labels.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie producten voor nette prijzen.

Mooie producten voor nette prijzen.

29 de novembro de 2024

Vriendelijk, mooie producten!

Heel vriendelijk geholpen en zelfs persoonlijk thuis afgeleverd! Wat een topservice en mooie producten. Mijn 2e bestelling is al onderweg!

17 de outubro de 2024

Resposta da OLIV organized living

Hartelijk dank voor je compliment en de 5 sterren review! Super leuk dat je nog een vervolg bestelling hebt geplaatst! We zijn super blij dat je een fijne ervaring hebt met ons producten en onze service!

Top boodschappentas!

Omdat ik merkte dat ik geen compacte, stevige boodschappentas had heb ik Tasche XL Cannes groen gekocht bij OLIV organized living. In de tas passe makkelijk mijn alledaagse boodschappen en hij is erg stevig in vergelijking tot de tassen uit de supermarkt. Kan er zo wat zware flessen in doen. Verzending was erg vlot, ik raad OLIV aan!!

10 de outubro de 2024

Zeer tevreden!

Ik heb de voorraad pot Melbourne en kruidenpotjes Sydney besteld en ben erg te spreken over de kwaliteit! Beide deksels zijn van acacia hout wat mijn keuken een luxe uitstraling geeft!! Ik ben fan, en ga denk ik ook nog het kruiden organiser rek kopen + de stickers. Om zo mijn collectie compleet te maken 😊

21 de outubro de 2024

Resposta da OLIV organized living

Hartelijk dank voor je compliment en de 5 sterren review! We zijn super blij dat je een fijne ervaring hebt met ons producten waaronder kruidenpotje Sydney en Melbourne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met mijn aankoop!

Ik heb onlangs kruidenpotjes, oliedispensers en siroopdispensers besteld, en ik ben super tevreden! De verzending was snel en alles kwam goed verpakt aan. De potjes en dispensers zien er niet alleen prachtig uit op mijn keukenplank en in mijn kruidenla, maar zijn ook heel handig in gebruik. Echt een aanrader voor iedereen die van een georganiseerde én stijlvolle keuken houdt! 🌿

3 de outubro de 2024

Resposta da OLIV organized living

Hartelijk dank voor je compliment en de 5 sterren review! We zijn super blij dat je een fijne ervaring hebt met ons producten. Geniet van de producten, en we hopen je in de toekomst nog vaker te verwelkomen!

Team OLIV

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.