OLIV organized living Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat ik merkte dat ik geen compacte, stevige boodschappentas had heb ik Tasche XL Cannes groen gekocht bij OLIV organized living. In de tas passe makkelijk mijn alledaagse boodschappen en hij is erg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs kruidenpotjes, oliedispensers en siroopdispensers besteld, en ik ben super tevreden! De verzending was snel en alles kwam goed verpakt aan. De potjes en dispensers zien er niet alleen p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de voorraad pot Melbourne en kruidenpotjes Sydney besteld en ben erg te spreken over de kwaliteit! Beide deksels zijn van acacia hout wat mijn keuken een luxe uitstraling geeft!! Ik ben fan, en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Organizador profissional

Onze missie is om klanten te voorzien van hoogwaardige en innovatieve producten die hen helpen om hun leef- en werkomgeving te transformeren en te optimaliseren. Door middel van praktische adviezen, doordachte ontwerpen en gebruiksvriendelijke producten streeft OLIV ernaar om het dagelijks leven van mensen te vereenvoudigen en te verrijken. Vastbesloten om klanten te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van georganiseerde, functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes. Met de focus op klanttevredenheid, duurzaamheid en innovatie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

29 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Etiketten van papier zijn niet geschikt…

Etiketten van papier zijn niet geschikt voor gebruik in de keuken. Ik heb nu alsnog etiketten ergens anders besteld, zonde! In de reactie beweerd Oliv dat ze tegen een spat water kunnen maar de etiketten die ik heb ontvangen zijn echt van papier en smelten weg, ook bij een spatje water. Afwassen of met een doekje afnemen is geen optie, dan gaan de etiketten eraf.

5 de outubro de 2024
logótipo da OLIV organized living

Resposta da OLIV organized living

Beste van Putte,

Bedankt voor uw review maar jammer van uw 1 ster beoordeling. Onze labels zijn prima geschikt om ook uw keuken mee te organiseren.

Zoals bij onze product specificaties beschreven is, zijn onze labels gemaakt van gerecycled materiaal. Dit betekent dat ze wel tegen een druppeltje water kunnen maar niet tegen veel water (spatwaterdicht i.p.v. waterbestendig).

Om labels waterbestendig te kunnen maken moet er een pvc laag overheen gezet worden. Wij hebben daar bewust niet voor gekozen omdat de labels dan niet meer duurzaam en biologisch afbreekbaar zijn.

Nogmaals jammer dat wij u deze keer niet blij hebben kunnen maken met ons product, wij hopen dit in de toekomst wel weer te mogen doen.

Team OLIV

Erg tevreden

Product is naar verwachting, goed verpakt en heel leuk dat er een persoonlijk bericht toegevoegd is. Zeker voor herhaling vatbaar.

28 de agosto de 2024
logótipo da OLIV organized living

Resposta da OLIV organized living

Hartelijk dank voor je compliment en de 5 sterren review! We zijn super blij dat je een fijne ervaring hebt met ons product. Geniet van het product, en we hopen je in de toekomst nog vaker te verwelkomen!

Team OLIV

Prima bedrijf

Dit bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke site waar je makkelijk je producten kunt terugvinden. De levering was naar België netjes op tijd zoals ze aangaven maar dit is natuurlijk afhankelijk van de koerier. De producten zelf zijn van goede kwaliteit. Mocht ik nog wat nodig hebben dan ga ik zeker hier terug bestellen.

31 de maio de 2024
Opinião espontânea

Zeer tevreden

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen, deze was ook heel zorgvuldig verpakt.
Producten zijn echt van een hele goede kwaliteit en van duurzaam materiaal gemaakt. Dat vind ik ook erg belangrijk. Ik ga zeker weer bestellen.

30 de maio de 2024
Opinião espontânea