Olive & Mint Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Op vrijdag een bestelling geplaatst, geen ontvangstbevestiging gekregen. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefoonnummer gebeld, werd gezegd dat ik zou worden terug gebeld.. Niet gebeurd.. Verv... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vorig jaar een prima ervaring met OliveandMint. Nu moeten mailen voor de bevestiging van mijn bestelling. Verzendmethode was vorig jaar PostNL, nu "Thuisbezorgd". Zou binnen 3 dagen verzonden wor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had zelf een spellingsfoutje gemaakt in mijn mailadres waardoor ik geen bevestiging had ontvangen. Via Instagram snel reactie gekregen en de mail is naar mijn juiste mailadres gestuurd. Product hee... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

263 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 5% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Klantenservice telefonisch onbereikbaar & geen prettig retourproces

Leuke webshop met mooie producten maar wanneer er wat met je bestelling is, verwacht dan geen klantvriendelijke en behulpzame klantenservice.

Door een miscommunicatie bij ons thuis hadden mijn man en ik hetzelfde kerstcadeau voor ons dochtertje besteld. Vlak na het plaatsen van de bestelling probeerde ik mijn pre-order bestelling te annuleren. Hoewel er op de website stond dat ze op dinsdagen en donderdagen bereikbaar zijn, kreeg ik op deze dagen alleen een voicemail (heb beide dagen zeker minimaal 10 keer geprobeerd).

Uiteindelijk na 3 dagen wel een reactie per mail ontvangen. En hoewel ik de bestelling op 3 dec had geplaatst en per mail werd aangegeven dat de pre-order pas 18 dagen later (21 december) verstuurd zou worden, kon deze niet meer geannuleerd worden. Olive & Mint hield vast aan hun geautomatiseerde processen waar niet van afgeweken kan worden. Ook niet in het geval van een pre-order die nog niet in het magazijn is aangekomen.

Uiteraard kon ik de pre-order achteraf terug sturen, maar in dat geval kost het je als klant wel 2x verzendkosten (de gratis verzending van het heen sturen worden namelijk ook ingehouden. Totaal ben je dus sowieso 11,90 euro kwijt voor een retour).

Gezien de toon van de mailcommunicatie en de reviews over retouren, durfde ik het niet aan om het pakket terug te sturen. Persoonlijk heb ik het contact met de klantenservice als zeer onprettig en niet klantvriendelijk ervaren.

Als je bij Olive & Mint besteld, denk dan vooraf goed na voordat je op de bestel knop drukt. Er zijn genoeg andere leuke kleinschalige ondernemers die dezelfde producten verkopen en waarbij je niet als nummer, maar echt nog als persoon wordt behandeld

Aanvulling op mijn review na reactie Olive & Mint:

het zou fijn geweest zijn als het mogelijk was geweest om kort telefonisch contact te hebben. Ik merk dat jullie geïrriteerd zijn dat er 4 mails heen en weer gestuurd zijn. In dat geval waren er zeer waarschijnlijk geen 4 mails nodig geweest en had ik een andere keuze kunnen maken wat betreft het retouren. Jammer dat jullie telefonisch zo onbereikbaar zijn. De toon of voice van de mails waren vrij bot en telefonisch was het wellicht anders over gekomen. Persoonlijk heb ik het contact in ieder geval als zeer onprettig ervaren en zal hierdoor niet snel een nieuwe bestelling plaatsen.

14 de dezembro de 2023

Hi Jolanda,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een uitgebreide review te schrijven! En deze ook continu aan te passen. Als je graag nog meerdere reacties wil kan dit, maar wel per mail. Dat vinden we net wat professioneler en kunnen we gerichtere service bieden.

Allereerst is het inderdaad niet mogelijk om een bestelling, die al in het verwerkingsproces zit, te annuleren. We hebben je dit in 4(!) ontzettend uitgebreide mailtjes geprobeerd uit te leggen, maar aangezien we niet de gewenste oplossing konden bieden, was uiteindelijk ieder bericht en/of telefoontje niet goed vanuit ons. We helpen klanten dolgraag, al moeten we 25 mailtjes sturen, maar als we aangeven dat het technisch gezien NIET kan, kunnen we daar niets voor je aan veranderen. Tijdens het bestellen staat er duidelijk in rood dikgedrukte letters de levertijd bij, om dit soort dingen dus te voorkomen. Ook wordt er overal vermeld dat bestellingen die eenmaal geplaatst zijn, niet geannuleerd of gewijzigd kunnen worden.

We kunnen met duizenden(!) CONNETIX pre-orders, naast de reguliere drukte, geen bestellingen annuleren, we werken met een volledig geautomatiseerd systeem en de orders zitten dan al in een proces, wat niet ongedaan gemaakt kan worden.

Daarnaast zijn we telefonisch inderdaad minder goed bereikbaar geweest, door de drukte met de feestdagen staat ons gehele (klantenservice)team van 10 toppers beneden in het magazijn mee te werken, zodat iedereen zijn/haar cadeautjes op tijd in huis heeft. Op werkdagen wordt er tussendoor wel ook nog de mail beantwoord, hier heb je altijd vlot antwoord op gehad.

Als laatste wat je schrijft over het eventueel retour zenden is onjuist, wanneer je een hele bestelling retourneert betaal je enkel de retourkosten van €5,25. Dus helaas is het ook onjuiste informatie die je hierboven deelt en dit hebben we ook geprobeerd uit te leggen.

We hopen dat je toch veel plezier hebt van de CONNETIX en willen je fijne feestdagen wensen.

Team O&M

Retouren worden niet verwerkt

Levering was prima. Retour zending daar in tegen verschrikkelijk.. na 1,5 maand nog niets ontvangen. Telefonisch geen gehoor en per mail krijg ik alleen standaard berichten terug, en na een poosje helemaal geen antwoord meer.

NIETS BESTELLEN HIER!!

8 de dezembro de 2023

Hi Lisa,

Bedankt voor je mailtje! Helaas kunnen wij geen gegevens van je vinden in ons systeem. Uiteraard mag je ons altijd een mailtje sturen, je krijgt hier altijd persoonlijk antwoord op op werkdagen binnen 48 uur.

De retouren worden ook wekelijks verwerkt, dus het kan zijn dat we die van jou niet hebben ontvangen, ook dan kijken we graag met je mee!

Telefonisch zijn we inderdaad minder goed bereikbaar, zoals ook in de voicemail te horen is, is al het personeel momenteel aanwezig in het magazijn door de december drukte! De mail wordt, zoals hierboven ook aangegeven, wel gewoon dagelijks verwerkt.

We hopen dat we snel tot een oplossing kunnen komen met je!

Veel liefs,
Team O&M

Mooie online shop

Mooie online shop. Wij zijn heel blij met de geheele ankoop, besonders met de zwangerschap invulboekje.

15 de agosto de 2023

Helemaal super!

Helemaal super!

Erg fijn contact met de klantenservice. Maat is perfect en snel verzonden. Aanrader!

7 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne webwinkel met een groot aanbod, meestal snel geleverd! Bij vragen of een probleem krijg je netjes persoonlijk antwoord van een medewerker en worden je vragen beantwoord, dus geen standaard mail waar je niks aan hebt.

8 de agosto de 2023

Top!

Iedere keer wanneer ik op de website kom, word ik vrolijk. Zo ontzettend veel en vooral een mooi aanbod, je hoeft echt niet naar een andere website te gaan om iets te kopen - je kunt er alles vinden. Snel en goede service, ik ben tevreden.

1 de agosto de 2023

blij met m'n invulboek

Omdat ik mijn zwangerschap ten volle wil beleven, heb ik een fantastisch mooi invulboekje gekocht.
Heel neutraal van kleur ook, omdat we natuurlijk het geslacht nog niet weten, maar zo mooi.
Ik kijk er naar uit dit helemaal vol te plakken en schrijven!
Verder zeer correcte afhandeling, leuke prijs en snelle verzending!

17 de julho de 2023

Mooie spullen

Hele mooie artikelen op hun website. Het is een plezier op te winkelen bij hen!
Vlotte levering!

8 de julho de 2023

Geen geld terug

Olive & Mint houdt zich niet aan de Nederlandse wet wat betreft retourbeleid. In eerste instantie mocht ik het artikel niet eens retour sturen, maar na uitleg van het herroepingsrecht mocht dit zoals ze zeiden 'bij hoge uitzondering'. Echter willen ze geen geld terug geven, terwijl een webshop dit verplicht is volgens de wet, na retour. De communicatie met de webshop verloopt zeer onprettig.

Aanbiedingen zijn geen uitzondering en een webwinkel mag zelf ook geen uitzonderingen bedenken. Alleen wettelijke uitzonderingen mogen worden uitgesloten van herroepingsrecht / bedenktijd. Zelf andere uitzonderingen maken of beperkingen opleggen is dan ook niet toegestaan.

Ik raad de webshop aan zich eens goed in de Nederlandse wet te verdiepen.

11 de julho de 2023

Hi Marije,

Bedankt voor het schrijven van de review! Echter heb je bij ons tijdens een 1 + 1 actie (geldig op alle sale), twee items gekocht. Één van de items wilde je retourneren en dat was helaas niet mogelijk!

We hebben vooraf gecommuniceerd dat retourneren helaas niet mogelijk was, aangezien dit om een outlet ging met dusdanig hoge kortingen en een 1 + 1 actie.

Het retourneren van een van de twee artikelen was dan dus ook niet mogelijk. Uit coulance hebben we uiteindelijk gezegd dat je het andere artikel mocht houden en we van het verschil een tegoedbon aan zouden bieden.

We snappen niet helemaal wat je stroef vond lopen aan de communicatie, aangezien je steeds de eerstvolgende werkdag antwoord hebt gekregen van ons. Mocht je nog eventuele verdere vragen hebben, mag je ons altijd contacteren!

Liefs,
Lisa (Hoofd Team Klantenservice)