Leia as opiniões dos outros
NEGATIEF! 14 september 2020 heb ik een groot rood hart voor het graf van mijn moeder besteld en nog steeds niets ontvangen, meerdere keren gemaild en idd een Engelstalig mail retour ontvangen van e... Ver mais
2 maanden geleden iets besteld, nog steeds niets ontvangen. Zogezegd doen ze nu onderzoek via boost om pakket te traceren. Als je zelf niet reageert kom je niets van hen te weten.koop niets bij hen... Ver mais
mij bestelling nooit ontvangen, ook al zegt men dat het pakket wel bezorgt is,veel pogingen gedaan per mail om tot een oplossing te komen alleen een eerst keer een kort antwoord berichtje met sorry he... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
Oplichters
Uitgenodigd door een vriend, uiteraard gaan kijken. Eerst mezelf gaan inlezen, daarna door naar een “geheime” locatie. Zodra je teveel vragen gaat stellen wordt er niet concreet op ingegaan, en word je met een boos oog de “heilige” zaal uitgekeken.
Wat ik al vermoedde is dat het spam is. Ze hebben geen handelsvoorwaarden. De enige begunstigden zijn de handelaren zelf, die gaan ermee vandoor. Ze spiegelen mensen mooie dingen voor, er wordt geklapt hoe succesvol ze zijn. Je moet familie/vrienden uitnodigen die ook moeten investeren. Het bedrijf wordt volgens hen gecontroleerd door OmegaProLTD dat gevestigd is in UK,maar het adres is een niet bestaand adres. Ze willen zich laten voordoen als een MLM platform, maar een echt MLM platform zal de namen van de eigenaren, en informatie van de eigenaren verstrekken.
Ik heb contact gehad met ACM, om dit soort oplichters praktijken een goed onder de loep te nemen. Mensen die hard werken en hun laatste geld hierin investeren moeten worden beschermd.
Beter geen ster,maar helaas kan dat niet.
Omega Pro Grootste oplichters ooit
OMEGA PRO Grootste oplichters ooit! Ik ben woonachtig in België! Zal heel kort zijn! Trap er niet in! Er wordt helemaal niet getrade! Allemaal poppenkast! De reden waarom ze bestaan en jij een beetje geld kan verdienen is omdat mensen pakketten kopen! Meeste mensen kopen een pakket met een hogere bedrag! Vaak kopen ze een positie voor mensen! Zogenaamd hebben ze een team maar ze hebben ervoor betaald zodat mensen denken dat ze goed bezig zijn! Dan hebben ze 1 malig een paar 10 tjes verdiend lol. Als er geen pakketten meer verkocht worden dan breekt alles! Laatst moesten ze al een weiziging doen in de compensatie plan! Ze hadden mindere maanden! Nu de meest juicy van omega pro maar ook gevaarlijk en zielig voor mensen die hierin trappen! De grootste marketing oplichter die in Amsterdam woonde met zijn rood Range Rover is naar Dubai gevlucht met zijn vriendin! Ze kunnen niet meer in NL wonen. Mensen worden uitgenodigd bij hun huurhuis zodat mensen het gevoel krijgen dat ze ook zo’n leven willen hebben. Grote huis, dure auto’s etc. De Doel van hun is om de vertrouwelijke netwerk van die mensen te rukken. Meer euro pakketten binnen halen. Al het geld van de pakketten delen ze onder alle oplichter onder elkaar! Zodat ze dure kleren en auto’s kunnen kopen! Ze houden namelijk ook veel van MEDIA AANDACHT! Ik walg van die mensen omdat ze mijn zus eerder hebben opgelicht! Het zijn smeerlappen die over lijken gaan! Ik werd vorige week benaderd voor een event in België. Ik wil iedereen waarschuwen! Ze investeren heel veel geld om het zo vertrouwelijk mogelijk te maken! Oplichters in Dubai! Ze blijven daar schuilen! Zie je niet dat ze veel in Africa doen. Ze gaan allemaal over lijken! Eigenaar van omega pro woont in Dubai en zijn vrouw woont in America met kinderen. De andere eigenaar woont ook in Dubai samen met de andere oplichter en zijn gezin woont ergens anders. Zo kan ik nog meer doorgaan! Binnenkort ga ik een vlog van maken! dit moet namelijk stoppen! Jullie zijn gewaarschuwd mensen! Wil je investeren in forex! Er zijn zoveel mensen die trade. Voeg je toe aan een clubje koop een training en ga zelf trainen met de gratis signalen die ze je geven! Weet je zeker dat je niet opgelicht wordt!
OPLICHTERS
Slechtste site ooit! Heb een canvas doek besteld, krijg gewoon de verkeerde geleverd en zonder lijst. Kan het niet retourzenden omdat de "55 dagen" zijn verstreken. Deze zijn verstreken omdat de verzending MEER DAN 2 MAANDEN duurde!!! Ik heb het product dus pas 2 dagen! ZWARE OPLICHTERS zijn het en niks anders! Zodra ze je geld hebben reageren ze nergens meer op...
ik heb een armband besteld maar ze…
ik heb een armband besteld maar ze leveren me een ander goedkoper armband.
ze reageren niet meer op mijn emails
Al gaat het niet over veel geld maar ik voel me opgelicht.
Ik zal bij hun nooit niks meer kopen en een officiële klacht is ingediend.
Zeer slecht bedrijf - Digitaal Horloge
Zeer slecht bedrijf. Ze reageren niet en verwisselen met naam. en sturen valse track&trace gegevens op.
NIET kopen bij hun !!!!
Slecht -Slecht -Slecht --Slecht -Slecht -Slecht -Slecht
Despite getting the wrong paper they…
Despite getting the wrong paper they refunded me and let me keep the paper, so 4 star all the way, trust-worthy.
Te kleine wijzerplaten bij muurklok ontvangen
Slecht bedrijf. Ik had een muurklok ontvangen met hele kleine wijzers, terwijl ze op de site een foto lieten zien van een klok met grote wijzers. Op mijn klacht werd heel koeltjes gereageerd, en gingen niet in op mijn verzoek om alsnog de juiste wijzers op te sturen. Ik vind ze persoonlijk een stel oplichters. Als je om mijn mening zou vragen: niets bestellen op deze website!
Waardeloos bedrijf had een canvas doek…
Waardeloos bedrijf had een canvas doek besteld met frame krijg alleen het doek zonder frame heb daar 53 euro voor moeten betalen oplichters bestel hier nooit meer wat
NEGATIEF
NEGATIEF!
14 september 2020 heb ik een groot rood hart voor het graf van mijn moeder besteld en nog steeds niets ontvangen, meerdere keren gemaild en idd een Engelstalig mail retour ontvangen van een ene Raymond. Ik heb vandaag 27 jan 2021 wederom gemaild en m'n geld terug gevraagd. Mocht ik dit niet (snel) ontvangen zal ik aangifte doen bij de POLITIE en het programma TROS OPGELICHT benaderen!
Mocht ik wel m'n geld terug ontvangen, zal ik een nieuwe aangepaste review plaatsen.
Ik heb een Beany met Scullie besteld en…
Ik heb een Beany met Scullie besteld en heb daar ook voor betaald. Ik heb vervolgens alleen de muts gekregen en kreeg na aanleiding van een mail van mij dat ik alleen de muts had besteld. Dit is niet juist, heb ze zelfs de kopie gestuurd van de mail waar dit toch duidelijk in vermeld staat. Ik vind het diep triest dat ze mijn kinderen bij de neus hebben genomen die dit voor mij gekocht hebben. Raymond uit de UK, kijk eerst een duidelijk naar de ontvangen mail, voordat je reageert met een antwoord wat niet klopt
Hele goeie service
Hele goeie service, als ik iets te vragen had reageerde ze best snel! Mijn pakketje is binnen het gestelde termijn gekomen! Kwaliteit heb ik niks te klagen over.
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het niet waar. Helaas ben ik dus ook ingetrapt. Dit zijn pure oplichters die je geld pakken en vervolgens niks sturen.
Enorm blij met mijn bestelling
Enorm blij met mijn bestelling. Heb wat mailcontact gehad met Raymond en hij heeft mij goed geholpen.
Dit is de 2de keer dat ik bestel en 2x is het goed gegaan.
Ik raad de diamond Painting ook aan ;)
Veel te late levering
Veel te late levering. Producten blijken bovendien de grootste rommel te zijn. Armband besteld en was stuk na 1 dag. iPhone charging cable zelfs nooit gewerkt.
Je krijgt geen geen normale reactie op…
Je krijgt geen geen normale reactie op een vraag, omtrent een geplaatste bestelling.
Wacht al 8 weken op een cadeau helaas…
Wacht al 8 weken op een cadeau helaas niks mogen ontvangen, dit soort webwinkels zouden ze offline moeten halen!
UPDATE .NOOIT kopen.
Dit is pure oplichting .NOOIT kopen.
Stellen zich voor als Nederlandse website.. klopt niets van.. China is het thuisadres waar alles verzonden word
Ik wacht al 6 weken.. heb geprobeerd te annuleren maar kreeg Engelstalige mail terug dat dat niet mogelijk was omdat product verzonden was en dat ik geduld moest hebben.. oplichters eerste rang.
UPDATE
11 december en nog steeds niets ontvangen.. talloze e-mails gestuurd.. krijg zelfs geen antwoord meer. Postbus in Nederland en geen telefoonnummer? Ja... Ik had beter op voorhand even gecheckt.. maar aub .. koop hier niet.
Misleidende informatie op de webshop en…
Misleidende informatie op de webshop en heel trage support. Ik heb 2 weken moeten wachten op een antwoord. De support is enkel engelstalig.
Louche webshop
Voor een verjaardag (die 3 weken later zou plaatsvinden) een set horlogebandjes besteld. Pas na bestelling kwam de melding dat de levertijd tussen 1 en 20 werkdagen zou liggen. Na 3 weken inderdaad nog niets ontvangen. Een mail gestuurd naar de "klantenservice". De volgende dag kwam er een Engelstalige mail binnen dat ik mijn bestelling niet kon annuleren en maar moest wachten. Wel zou ik na ontvangst het artikel (op eigen kosten) kunnen terugsturen. Een aantal dagen later kwam de mail dat het verzonden was en dus onderweg. Nog eens enkele dagen later kwam (eindelijk) het pakketje uit China bleek. Tot overmaat van ramp bleek het het verkeerde artikel te zijn. Gelijk (weer) contact met de "klantenservice" gelegt. Zij gaven aan dat ik het op eigen kosten kon terugsturen en dan het aankoopbedrag zou terugkrijgen.
Uiteraard ging ik hiermee niet akkoord en na heel veel verschillende (engelstalige) mails kreeg ik eindelijk de bevestiging dat ik 4 euro verzendkosten zou terugkrijgen. Ik heb toen het pakketje teruggestuurd en kreeg eerst alleen het aankoopbedrag terug. Dus opnieuw gemaild en een 5 weken later had ik eindelijk mijn aankoopbedrag en retourkosten terug.
Leer hiervan en koop niets bij deze louche webshop. De "klantenservice" is Engelstalig en de producten komen rechtstreeks uit China. En om je klantenrechten te krijgen moet je een enorm lange adem hebben.
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN! Ze betellen de artikelen via BV Aliexpress of andere goedkope site uit China en vragen er dan vier keer zo veel voor. Dus als je iets ziet wat je leuk lijkt kijk dan even verder.... ;)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.