Det gick väldigt lätt att byta från min gamla försäkring till Ominimo. Jag har inte så mycket erfarenhet om Ominimo än eftersom jag är en ny kund men jag hoppas på det positiva erfarenheter jag kommer... Ver mais
Fick inbrott i bilen med skadegörelse som följd. Lätt att kontakta bolaget och göra en anmälan. Snabbt hanterat utan några problem. Det är ett bolag att lita på. Därav kan jag ge mina bästa... Ver mais
Nyss bytt till detta försäkringsbolag, har ännu ingen upplevelse gällande försäkringsärende. Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till m... Ver mais
Enkelt,snabbt svar via mail när ja behövde hjälp,var tveksam först då ja inte hört talas om det,men man får mycket för pengarna!! Och jag är tacksam!
Det finns roligare saker än att tänka på bilförsäkring. Därför försöker vi åtminstone göra den billigare. Genom ett smartare sätt att bedöma risk kan vi erbjuda konkurrenskraftiga premier, samtidigt som du får tryggheten från Zurich Insurance Group – ett av Europas största försäkringsbolag. Välj trafik-, halv- eller helförsäkring och få ett skydd som passar både bilen och vardagen. Och eftersom du redan är på Trustpilot, varför inte berätta vad du tycker om oss? Fem stjärnor uppskattas alltid, men ärlig feedback hjälper oss att bli ännu bättre.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Och jag är tacksam!
Hyfsat lätt att teckna en försäkring. Mkt bra pris.

Resposta da Ominimo Sverige
Jag har minst 15 påminnelser att betala trots att jag betalat i tid. Jag har till och med fått att jag ska betala till trafikföreningen 900kr för att jag kört utan försäkring!

Resposta da Ominimo Sverige
Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till mig, hade önskat det va enklare att finna. Tycker det är generellt oklart kring kontaktuppgifter vid eventuell skada, får hoppas det ej sker något under tiden jag har detta försäkringsbolag.

Resposta da Ominimo Sverige
Okej nivå på premien. Skulle dock gärna ha försäkringsbrevet i pappersform. Lite krångligt att nå ”mina sidor”

Resposta da Ominimo Sverige
Bra med assistans och självriskeliminering vid viltolyckor till ett bra pris.

Resposta da Ominimo Sverige
Bra men hade velat ha möjlighet att bet för ett år direkt