1,8

Mau

Sem histórico de convites para avaliação

1,8

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Same as everyone else...paid for the…

Sane as everyone else...paid for the dog ramp.. nothing received ... sent at least 5 enails. Had to contact my bank in the end who refunded my money. Clearly a scam. Wont order anything from a Faceboom advertiser again. Only done it twice.. 2 separate companies and same outcome. Really poor by FB...should vet and monitor better.

23 de maio de 2021

Another disappointed customer

As many others have put here this is a scam ordered three dog ramp and nothing. Even their internet page is now no longer working very disappointed as this was a FB ads. They will be my next stop for a refund 🤷‍♀️

26 de março de 2021

Another customer unhappy

Another customer unhappy. Still waiting for my order arrived. It has been more than 6 weeks, no one reply the emails and based in the others reviews I believe that I have lost my money.

24 de março de 2021

Do not use

Do not use. Ordered a pet ramp but nothing has came over three months later. Sent 10 emails and no reply and they don’t have a contact number to ring. Scam. Absolutely shocking. Need to be locked up and banned.

18 de março de 2021

My mum ordered & paid for dog ramp 9th…

My mum ordered & paid for dog ramp 9th Feb, no product delivered, no reply to emails. After reading these reviews today, we believe she has been scammed also? Just about to call her bank to see where she stands legally.
Disgusting!!

15 de março de 2021

Another oneunhappyperson.com no ramp no…

Another oneunhappyperson.com no ramp no reply to emails again should have read reveiws will contact bank because of course this company has my bank card details if anybody else hadn't thought of this. Looks like it was under the umbrella of Shopify but can't seem to contact them either grrrrr.

11 de março de 2021

É esta a sua empresa?