ONLY STORES Opiniões 537

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al 2x bericht gestuurd via de site maar ik hoor helemaal niets... Mijn retour pakket via Dhl blijft ergens hangen en dhl zegt dat alleen bedrijf contact met hen kan maken maar ik krijg zelf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden ivm mijn bezorgingsadres gaf uw systeem steeds het verkeerde woonplaats. Er werd keurig gebeld en uitgelegd gegeven en navraag gedaan. Dank voor de goede zorgen van mijn bestelling! Bij n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi min datter og jeg har fået den bedste betjening og vejledning angående tøj vi har prøvet pernille fra only hørsholm er bare god til kunderne vi elsker begge at shoppe ind og handle hos hende ❤️

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa
  3. Loja de calças de ganga
  4. Loja de acessórios de moda
  5. Internet Shop

Sobre ONLY STORES

Escrito pela empresa

At ONLY STORES, we make it easy for you to follow the latest trends. We offer a huge selection of fashion and accessories for women, with prices that everyone can afford.

In our ONLY stores and on only-stores.com, you’ll also find the brands PIGALLE and STUDIO, which are our exclusive private labels you won’t find anywhere else.

When you shop at your local ONLY store, you are shopping at ONLY STORES, and www.only-stores.com is the website linked to our stores, offering the exact same product selection. So when you are shopping online, you actually shop at your local ONLY store.

If you have any questions about us or any of our styles, or if you need help finding your nearest ONLY store, feel free to reach out to us anytime at:

Denmark onlystoressupport@bestseller.com or +45 2551 4183

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service🙏👍🤩 og flotte varer.

25 de março de 2026

Kære Susanne,

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi min datter og jeg har fået den…

16 de abril de 2026

Kære Tina,

Classificada 3 em 5 estrelas

ok, synes det er irriterende

synes det er irriterende, at der kommer pakker fra flere butikker og dermed også flere at evt. returnere.

8 de abril de 2026

Kære Dina,

Vi deler nogle gange ordrer op mellem flere butikker for at kunne sende varerne til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du får brug for at returnere varer, er du meget velkommen til at samle dem i én pakke😊

Classificada 2 em 5 estrelas

ik was bij het verkeerde DHL punt

ik was bij het verkeerde DHL punt, waar ik steeds alles weg heb gestuurd. Bij het andere kun je niet parkeren en kreeg ik een een bekeuring

Beste Helena,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen.

Je mag gerust contact opnemen met onze klantenservice via onlystoresnl@bestseller.com
als je hulp nodig hebt of vragen hebt over je bestelling.

Kære Lilian,

Hurtig levering 👍🏻

Kære Anette,

Mooi

Snelle levering mooi product en goede maat omschrijving.

Beste Hubertine,

Heel erg bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het er goed uitziet 💖

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering

Jeanette,

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser, hurtig levering og gode ombytningsmuligheder.

Kære Bente,

Nemt og hurtigt

Hjemmeside er nemt at finde rundt på, stort udvalg, hurtig levering, rigtig god kvalitet til prisen

Kære Helle,

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al 2x bericht gestuurd via de…

Ik heb al 2x bericht gestuurd via de site maar ik hoor helemaal niets...
Mijn retour pakket via Dhl blijft ergens hangen en dhl zegt dat alleen bedrijf contact met hen kan maken maar ik krijg zelf geen contact met only stores.....

Update...ik ben netjes gebeld en er werd uitgelegd dat het zo druk was door de fouten bij Dhl dat ze nog niet getest hadden op mijn berichtjes.
Ondanks dat mijn retour pakket nog steeds niet is aangekomen bij de onlystores heb ik mijn geld inmiddels terug gekregen. Alles is dus netjes opgelost, bedankt hiervoor!!

13 de abril de 2026

Beste Petra,

Dat spijt me om te horen. Je kunt een directe e-mail sturen naar onlystoresnl@bestseller.com, dan kijken we graag met je mee naar de status van je retour en helpen we je verder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Retoure klappt nicht - Geld weg

Die Nutzeroberfläche der Only Stores-App ist extrem verwirrend und unübersichtlich. Das wurde bei only.com wesentlich besser gelöst. Der Grund, weshalb dies meine erste und letzte Bestellung bei Only Stores war: Seit drei Wochen warte ich vergeblich auf die Erstattung meiner Retoure. Mein anfänglicher Kontaktversuch per Mail vor zwei Wochen wurde halbherzig beantwortet, danach habe ich nie wieder etwas gehört. Seither konnte ich weder per Mail noch per Telefon (Anrufbeantworter!) jemanden erreichen - Kunden werden hier wohl einfach ignoriert. Mein Geld sehe ich wohl nie wieder. Eine absolute Unverschämtheit!

12 de março de 2026

Liebe Luna,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut mir sehr leid, dies zu hören – das ist natürlich nicht der Service, den wir bieten möchten.

Sie können uns gerne eine E-Mail an onlystoreskundensupport@bestseller.com senden, dann helfen wir Ihnen gerne mit einer Lösung weiter.

God og hurtig service

Kære Tina,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, og varen levede op til forventningerne

Kære Solveig,

hurtigt

levede op til forventning

Kære Gitte,

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og godt hehe ikke så hurtig…

Nemt og godt hehe ikke så hurtig levering men er også bare glad for at få mine vare :)

28 de março de 2026

Kære Christinna,

Gode bukser

Gode bukser - hurtig levering og godt retur system

Kære Pia,

Hurtig levering . Nem bestilling

Kære Jytte,

// Sofie, ONLY STORES

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais