Ontspannen therapie Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Massagista

Massage- en sporttherapie richt zich op wervelkolom gerelateerde (pijn)klachten. Bij sporttherapie wordt er gewerkt aan het herstel van sportblessures. Bij massagetherapie wordt er gewerkt aan het herstel van het lichaam met andere oorzaken. Gedurende een behandeling wordt het overeenkomende gebied op de rug passend bij de klacht gemasseerd. Er wordt met name gebruik gemaakt van bindweefselmassage en lymfedrainage. Daarnaast kan er samen gekeken worden wat invloed heeft op het ontstaan of de in standhoudende factoren van deze klacht om de hulpvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Er zal meer inzicht ontstaan in het voelen wat het lichaam aangeeft, waardoor er beter op geanticipeerd kan worden. Zo wordt er gewerkt aan een duurzaam herstel van het lichaam.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

15 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ontspannentherapie: absolute aanrader!!

Ontspannentherapie: what’s in a name! Zeer ervaren en kundige therapeute die je echt verder brengt.
Ze licht duidelijk toe wat ze waarom doet en stemt haar behandeling af op de behoefte en mogelijkheden van de klant.
Effect is meetbaar en voelbaar.

19 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De dag erna een ander mens!

Anne heeft mij zo ontzettend goed behandeld. Ik had al een paar weken ongelofelijk veel last van tintelingen in mijn arm, en zij heeft het met een bindweefselmassage zo goed als verholpen. Ik voelde me er de dag erna een heel ander mens. Ik kom hier zeker terug! En ik kan het iedereen aanraden!

11 de novembro de 2024

Super massage

Mijn nek en onderrug zaten een tijdje vast. De massage was erg fijn. Anne is een goede massage-therapeut met veel kennis en ervaring!

16 de setembro de 2024

Super behandeling

Ik ben bij Anne terechtgekomen vanwege klachten in de onderrug. Anne maakt mij bewust van de oorzaken van deze klachten en geeft simpele oefeningen mee waarmee ik de oorzaken kan bestrijden. Daarnaast masseert ze mijn rug los, waardoor deze een stuk prettiger aanvoelt na de behandeling. Ik ben mij dankzij Anne een stuk bewuster geworden van mijn eigen rol in het ontstaan van de klachten en hiermee heeft ze me veel geholpen. Ik raad iedereen aan langs te gaan die fysieke klachten hebben!

1 de fevereiro de 2024

Gouden handjes…

Anne is niet alleen heel aardig maar ook erg kundig. Ze is stelt je op je gemak en weet aan de hand van jou klachten de juiste behandeling te vinden. Ik ben nu 2x geweest en het werk voor mij perfect. Ik ben heel blij met haar kunde en gouden handjes en raad haar zéker aan!

25 de janeiro de 2024
logótipo da Ontspannen therapie

Resposta da Ontspannen therapie

Hoi Paula,
Dankjewel voor jouw ontzettende mooie en lieve review! Je hebt al heel mooi resultaat geboekt en daar gaan we nog even mee verder!

Classificada 5 em 5 estrelas

Overcoming my phobias with the help of Anne

Anne has been supporting me on my journey to overcome my phobia of chocking for the past 10 months. From the very beginning she has been nothing but kind, understanding and absolutely determined to show me that we can do it together. And we did it!

In her practice she combines her knowledge and experience from different domains - massage therapy, speech therapy, physiotherapy and medical knowledge - they proved successful and I can say that now I enjoy a relaxed and mindful state of my body and I can eat!

I've been visiting different massage practioners for the past 10 years but nothing came close to what Anne did with her techniques! She is amazing!

If you are looking for a professional who knows what deep tissue and lymph massage is and also how to apply it - Anne is your therapist!

I couldn't reccomend her more!

5 de dezembro de 2023

Eczeem probleem verholpen

Zolang ik mij al kan herinneren loop ik met eczeem rond in mijn gezicht. Hierdoor ben ik erg onzeker en zit ik soms minder lekker in mijn vel.
Toen kreeg ik de tip om eens een bindweefselmassage te proberen.

Direct bij de 1e behandeling zag ik al resultaat. En bij de 2e behandeling viel het zelfs op bij mensen uit mijn omgeving.

Verder is Anne een erg fijn persoon die goed naar je luisterd en erg professioneel.

Ik zit nu echt een stuk lekkerder in mijn vel en kan het iedereen adviseren!

20 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben bij Anne geweest voor rug en…

Ik ben bij Anne geweest voor rug en schouderklachten die na verschillende behandelingen nog niet weg waren. Anne neemt de tijd om samen te onderzoeken waar het probleem zit. Na 1 behandeling voelde ik direct resultaat. Na 3 behandelingen voelde ik ontspanning die ik de afgelopen jaren nog niet heb gevoeld. Ik zou het iedereen aanraden!

14 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Anne neemt echt de tijd voor je en…

Anne neemt echt de tijd voor je en denkt actief mee over de mogelijke oorzaak en oplossing voor je klachten. Heel fijn om iemand te hebben die zo open met je mee denkt en goed uitlegt wat ze doet.

3 de janeiro de 2023

Top ervaring

Een fijne ervaring,
Wordt goed geluisterd waar ik last van had en daarbij netjes bij elke stap uitgelegd wat ze deed met de massage.
Het heeft mij erg geholpen met mijn rugklachten.
Ik ga hier zeker vaker voor terug!

18 de dezembro de 2022

Top massage

Op korte termijn afspraak kunnen maken. Duidelijke uitleg, hoe behandeling gedaan wordt. Na een behandeling van mijn nek, voelt het al veel soepeler en ben nu klachtenvrij.
Na ongeval met verschillende breuken aan armen en been, gaf bindweefselmassage vd rug verlichting.

14 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.