Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik twijfelde of een ijsbad echt iets voor mij was, maar toch besteld door m'n nieuwsgierigheid. M'n verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Ik gebruik hem nu ongeveer 1,5 week en merk echt dat m'n en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over jullie product 👌🏽✊🏽 Alleen waar je die zwarte rubber ringen die helpen niet veel daarom daarom witte tape waar je normaal water kranen afdicht en nu is die perfect 👌🏽... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De levering vond plaats slechts twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling, wat een aangename verrassing was. Wat het helemaal compleet maakte, was dat alle benodigdheden, waaronder een handig luc... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de bestelling. Het bestelde werd snel geleverd in een kleiner pakketje dan ik had verwacht. Het was snel opgezet. De rand, die moest worden opgeblazen, is jammer genoeg niet he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. Banhos termais

Welkom bij Frozy Therapy - Waar wij jou helpen om de beste versie van jezelf te worden! Bij Frozy Therapy zijn we gepassioneerd over koud water therapie en bieden we de ultieme ijsbadervaring. De missie van Frozy: Frozy omarmt koud water therapie als een krachtig middel om ons lichaam en geest te versterken. Onze missie is om een gemeenschap van individuen te inspireren die vastbesloten zijn om hun volledige potentieel te bereiken. Wat Frozy onderscheidt: Topkwaliteit: Bij Frozy Therapy gaan we voor niets minder dan het beste. Onze ijsbaden zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Extra Ruimte en Stabiliteit: We begrijpen dat comfort cruciaal moet zijn voor een optimale koudwatertherapie, want je wilt niet krap zitten. Daarom bieden onze baden extra ruimte en extra stabiliteit, zodat jij je volledig kan overgeven aan de sensatie van het koude water. Het motto van Frozy: “Embrace the cold, unleash your power” is ons motto. We nodigen je uit om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en jezelf te bevrijden van de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd. Stap uit je comfortzone, omarm de kou, en ontdek de ongekende kracht die in jou schuilt. Het doel van Frozy: Het doel van Frozy is om je te ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn! Dit doen wij door je de kans te bieden om uit je comfort zone te stappen en je denken te verruimen, om de beste versie van jezelf te worden.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

73 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 2 em 5 estrelas

Klachtenafhandeling erg "frozy"

Levering duurde toch iets langer dan beloofd. En op een klacht werd traag en uiteindelijk afwijzend gereageerd.

27 de junho de 2025

Hi Marion,

Wat vervelend om te horen dat je dit als onprettig heeft ervaren. De levering van je bestelling was iets vertraagd door PostNL, wat helaas buiten onze macht lag.

Je klacht ging over de thermometer, waarvan je het idee had dat de temperatuur niet correct werd weergegeven. Op onze website staat aangegeven dat de thermometer een nauwkeurigheid van ±1 graad heeft, waardoor we geen 100% exacte meting kunnen garanderen.

We hopen dat je ondanks dit toch volop kunt genieten van uw ijsbad.

Groetjes Frozy

Benieuwd naar het avontuur

Snelle levering, makkelijke installatie, buitenkant is wel scheurgevoelig.

Reeds twee sessies achter de rug, zit comfortabel. Benieuwd naar het verdere gebruik.

28 de dezembro de 2024

Beter dan koud douchen!

Ik douche al enige tijd koud, maar de ervaring van een icetub is zoveel lekkerder en beter vol te houden. Ik ben 1,98m en kan in prima kleermakerszit in het bad tot mijn schouders onder water. Badje ziet er top uit en voelt degelijk aan. De deksel en de cover werken top.

4 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Top, top en top

Top product & service!

27 de novembro de 2024

Beste Lorenzo,

Wat vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. We begrijpen je teleurstelling. We doen altijd ons best om bestellingen de volgende dag te leveren via PostNL, en normaal gesproken lukt dit ook. Helaas hebben we echter momenteel te maken met vertragingen door het enorme volume aan bestellingen rondom Black Friday. We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar hopen ook op je begrip dat wij als bedrijf hier helaas geen directe invloed op hebben.

Onze excuses voor het ongemak en we waarderen je geduld.

Frozy Therapy

Topbad

Topbad gebruik hem vaak!
Alleen jammer dat ik de pomp bij de eerste 5min uit de verpakken kapot maakte, maar kan ook aan mij liggen 🤣

9 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Packet komt niet aan

Packet komt niet aan

28 de setembro de 2024

Hi Thomas,

Wat vervelend om te horen! We hebben je bestelling er direct bij gepakt en zien dat je pakket is bezorgd bij een afhaalpunt. Dit kan zijn gebeurd omdat je op het moment van bezorgen niet thuis was. We hebben je een e-mail gestuurd met daarin de informatie over waar je je pakket kunt ophalen.

Frozy Therapy

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, heerlijk badje, makkelijk op te zetten

3 de maio de 2024

Resposta da Frozytherapy

Geweldig om te horen! We streven ernaar om snel te leveren en de klant ervaring zo goed mogelijk te maken. Blijf genieten van je ijsbad!

Kwaliteit

Erg praktisch en makkelijk te installeren. De bestelling werd ook snel geleverd. Top service!

Resposta da Frozytherapy

Hi Lynn enorm bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over de levertijd, de service en dat het Frozy ijsbad snel in elkaar te zetten was. Geniet van je ijsbadmomenten! ❄️

Echt een aanrader!

Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Ondertussen heeft het ijsbad ookal een kleine april storm goed doorstaan. Ik ben er superblij mee en het geeft mij een doel om uit bed te komen en mijn dag goed te starten. Echt een aanrader!

19 de abril de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Frozytherapy

Geweldig om te horen dat het Frozy ijsbad snel geleverd is en gemakkelijk in elkaar te zetten was! Wat fantastisch om te horen dat het ijsbad jou een doel geeft om uit bed te komen. Houd dit vast en blijf genieten. Groetjes, Frozy ❄️

Tevreden!

Eerste keer dat ik dit probeer. Super tevreden!!

Resposta da Frozytherapy

Wat goed om te horen dat je de uitdaging bent aangegaan en een ijsbad hebt besteld! De positieve effecten van het ijsbad zullen snel zijn werking gaan hebben. Geniet van alle voordelen en we zijn blij dat je tevreden bent. Groetjes team Frozy❄️

Top service

Top service, snel geleverd en mooi product! Erg blij mee :) Ik raad het meer dan aan om bij Frozy Therapy te bestellen!

Resposta da Frozytherapy

Wat een geweldig nieuws om deze positieve feedback te ontvangen! Het is ons doel om elke klant tevreden te stellen, en het is fantastisch om te horen dat we daarin geslaagd zijn bij jou. Omarm de kou en ontketen jouw kracht! Met 'warme' groeten van het Frozy-team. ❄️

Zeer tevreden!

Frozy Therapy is een mooi Nederlands bedrijf met een prachtig product en uitstekende service. Ik ben zeer tevreden!

2 de abril de 2024

Resposta da Frozytherapy

Hey koud water held! Bedankt voor je positieve woorden en goed om te horen dat je tevreden bent met Frozy. Succes met jouw koud water avontuur! ❄️

Top kwaliteit

Allerteerst was ik heel tevreden over de kwaliteit van het bad. Het was even wennen de 1e keer dat ik erin ging, maar het is achteraf echt top. Ik ben heel blij met deze aankoop en raad het dan ook zeker aan!

18 de março de 2024

Resposta da Frozytherapy

Vincent enorm bedankt voor deze positieve woorden! De eerste keer in een ijsbad is altijd wennen, maar het wordt steeds makkelijker. Heel veel succes met je avontuur en een ''ijskoude'' groet van Frozy❄️

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en goede kwaliteit!

De zending was zeer snel verzonden en binnen gekomen. Daarnaast is het product van goeie kwaliteit!

29 de março de 2024

Resposta da Frozytherapy

Geweldig om te horen dat je pakket snel is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product! Jouw ijskoude avontuur kan nu echt beginnen, Timo. Geniet er met volle teugen van! ❄️

Van goede kwaliteit!

De ice tub voelt kwalitatief goed aan en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik ben er erg blij mee! :)

25 de março de 2024

Resposta da Frozytherapy

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van ons ijsbad! Het in elkaar zetten is inderdaad zo gedaan, waardoor je snel kunt genieten van de verfrissende ervaring. Geniet van je koud water avontuur en stay cool❄️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.