2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

4 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een baliemedewerkers bij ooms.

Wat een baliemedewerkers bij ooms.
Een hele dikke onvoldoende.
Na 15 min. wachten bij de particuliere kassa gaan ze na 3 klanten bij de zakelijke kassa nog gerust staan te buurten met andere zakelijke klanten die allemaal later binnen gekomen waren.
Hierop vraag ik om ff af te rekenen en krijg de opmerking: geduld, we zijn bezig.
Gelukkig ben je niet de enigste, FIRMA OOMS

4 de abril de 2025

schandalig.

Een product aankopen en dan passen en niet juis product ,terug brengen en je geld zelfs nog niet terug krijgen maar wel en tegoed bon daavoor moet je daar voor duizende euros kopen schandalig is het.

5 de janeiro de 2022

Duurtijd herstelling

Op 17/11/2021 een bladblazer en kettingzaag binnengebracht bij Ooms ijzerwaren voor herstelling.
Alle begrip dat er onderdelen moesten besteld worden.
10 dagen geleden telefoon gehad van een bedrijf, waar men vanuit Ooms onderdelen naartoe had gestuurd, met de melding dat er onderdeel op mijn naam in hun doos zat.
Ben het zelf gaan afhalen bij dat bedrijf en vorige week zaterdag 11/12/2021bij Ooms binnengebracht.
Iedereen verwondert dat dit was gebeurd.
Er is me vorige week gezegd dat vandaag zaterdag 18/12/2021 alles in de winkel ging klaarliggen voor afhaling want dat nu alle onderdelen aanwezig waren.
Vandaag 18/12/2021 gebeld met de vraag of alles er was.
Krijg te horen dat er nog onderdelen zijn besteld maar best naar Ooms Balen bel omdat daar de herstellingen gebeuren en moedt vragen naar de technische dienst.
Ooms Balen gebeld, blijkt niemand aanwezig te zijn van de technische dienst, pas terug op dinsdag 21/12/2022
Machines zijn nog steeds in herstelling.
Service beneden alle peil.

18 de dezembro de 2021

4 maanden voor 2 zaagbladen

Ze hebben het geluk dat er in Tessenderlo niks anders is mbt prof materiaal, anders konden ze volgens mij de boite al lang sluiten. Alles is er strontduur.
Vergeleken met de Belgische concurrentie: +20 tot +40%.Vergeleken met Nederland: +40 tot +100%!
Op een accu zaagmachine is er een prijsverschil (en niet in ons voordeel) van 180,00€ !
Ik heb er 2 zaagbladen voor een makita besteld in mei 2020. Bleek niet in voorraad te zijn, maar zou een weekje later wel binnen zijn. Na 2 weken niks gehoord dus zelf gebeld, zogezegd wegens Corona nog niet binnen. Na 3 weken, nog steeds niks, was de schuld van Corona. Na 4 weken, een telefoontje met de mededing dat mijn bestelling binnen is. ter plaatse: ‘’hoe, welke bestelling, welk telefoontje? Ik heb u niet gebeld hoor’’. Ikke: jamaar, dit is toch jullie tel nr?! Ja, maar ik weet hier niks meneer, en vind niks terug in het magazijn. Ikke: weet je, laat maar zitten. Ik ga het wel bij de concurrentie halen.
Half september 2020 een telefoontje: ‘’ uw zaagbladen liggen hier nog, komt u die nog halen?’’
Is bij andere makita verdelers dus gewoon in stock, en dan nog de helft goedkoper !
Service: 0,0
Service na (geen) verkoop: 0,0
Stelletje prutsers !

30 de setembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.